Mamici de sept-oct 2006 (36)
Raspunsuri - Pagina 8
Ignatica spune:
Buna burtici,
Sunt suparata, cred ca am hemoroizi.
Nu radeti de mine, m-am diagnosticat singura, dar cred ca asta am. Poate fetele care s-au confruntat cu asa ceva ma pot ajuta. Am ca o basica dureroasa in jurul anusului, pe o portiune, nu e foarte mare, dar e deranjanta. Culmea e ca nu mai am probleme cu constipatia, mananc fructe si totul e bine. Nu am mancarimi, nu sangerez.
Nu stiu ce sa fac, cred ca voi suna luni la un doctor sa programez o consutatie, macar sa stiu daca asta e.
Va pup,
Ignatica
26+
itzy-bitzy spune:
Hei burtici!!!
Azi am avut in sfarsit intalnire cu bubulina noastra. Dimineatza am sunat-o pe toanta de asistenta sa o intreb daca ramane cum am stabilit ieri sau batem iar drumul de pomana. M-a asigurat ca azi e ok si i-am spus ca o sa ajung chiar mai devreme de 11 ca sa fiu PRIMA pt ca sunt INDEREPTATITA sa nu astept. Si ca sa ii mai fac un pic de teorie si azi i-am explicat ca este ilogic ca eu sa fi stiut ca sunt programata vineri, ea la fel sa stie ca sunt trecuta acolo vineri, iar persoana cu care ea cica ar fi vorbit sa ii spuna ca : Oricum am programare joi. Deci nu se pupa toate astea...

Oricum la cabinet a fost amabila si nu m-a lasat sa astept deloc
.
Bebelina e o scumpa, dadea din picioruse, are 490 grame, a masurat-o dr peste tot, cap, creier, rinichii, ficat, stomac, ochii, ce sa mai pana si de buze ne-a scris acolo ca sunt normal conturate
. Ne-a dat 3 pagini si 3 pozici Tati a vazut-o si cand inghitea ...eu insa am preferat sa vad inregistrarea acasa si sa il las pe dr sa isi faca treaba. Colul meu este luuung de 39 mm si inchis. Vorba Floricikai care il are de 40 cred ca pana o sa ne dilatam...o sa ni se lungeasca urechile. Suntem fericiti 

ca este totul bine. Pufymic te rog sa schimbi DPN cu 21 septembrie, si sa modifici si la nume,adica tot Ana-Maria dar cu liniutza de unire.![]()

Roxana ehe daca ai stii tu ce zace in mine... abia m-a potolit sotul ieri spunandu-mi sa nu ma enervez pt o proasta ca ii supar fetiza ... altfel o paruiam eu 
. In alta ordine de idei eu vreau pozeeee. O sa iti dau adresa mea de mail ca s aimi trimiti.
Tasia ti-am trimis PM cu numele si nr de telefon.
Susa ma bucur ca exercitiile pe care vi le-am recomandat dau rezultate. Sa stii ca si la mine au efect.
Katia bine ca ai pomenit de inghetata si ca am mancat ca altfel il taram pe sotul meu acolo. Azi dupa-amiaza m-am trezit din somn cu o pofta de capsuni cu inghetata de fructe de padure. Doar mancasem dupa pranz ca desert insa cand m-am trezit aveam o pofta nebunaaaaaa.
Mi-ka inca o fetitza ...bravo felicitari...sa mai intarim si randul bebelinelor ca baieteii conduc detasat. Dar las ca avem pretendenti ...
nu? Ai grija de tine ca acum nimic nu e mai important decat noi si bb. Daca nu avem noi grija, nu are nimeni.
Try felicitari pentru cetatenie.
acum gata esti de-a lor...ce sa mai...
Va pup si numai bine...aveti grija de voi
Itzy-Bitzy
23
POZE
_Ralu_ spune:
buna seara gravidutzelor!
itzy-bitzy chiar ma pregateam sa intreb de tine ca stiam ca esti plecata de dimi la eco! ma bucur mult ca sunteti bine! nu ma speria cu colul ala lung ca ne dilatam greu! al meu are 36 mm! intre ce valori variaza?
try, felicitari pt reusita! si pt baietzel!
cucuoancea, ai tot respectul meu pt doctoratul in sociologie! eu am avut un sg ex de socio in facultate si pt mine a fost criminal! este frumoasa si interesanta intr-adevar dar tare grea! felicitari!
lexi, ce putinel ai scris! nu te-ai plicti azi? ai fost la pisici?
flory, trb sa se distreze tare bine la mare! pana la urma vremea a fost frumoasa! bine ca n-a prins totusi caldurile alea mari!
cred ca de la kidex n-am sa lipsesc nici eu! poate ne-om intalni pe acolo!
mai fetelor eu nu ne vad prea bine cu inghetata asta! si eu am avut o pofta nebuna azi de inghe! am si vazut la tv targul ala din buc! am dat gata 2 si jumatate!
voi ce mai papati pe caldurile astea? eu parca nu mai pot manca nimic! toate mi se par gretoase! azi m-am reapucat eroic de pui...
va doresc o duminica placuta - sper - alaturi de familiile voastre! spre deosebire de mine!
raluca
25+
cu
alexia-maria sau david-christian
album yahoo
album webshots
bobocelu'
itzy-bitzy spune:
Ralucutza stai linistita...am zis si eu asa...pana la sfarsit, colul se mai mareste, se mai micsoreaza, nu e o regula...Decat sa il avem de 30 mm si sa ni se dea repaos la pat...prefer asa, ca oricum in timp ...de la greutatea sarcinii...stat pe scaun,etc. se mai scurteaza...Asa ca no pb. Ar fi culmea sa ne facem noi pb pt asta cand altele il au deschis sau prea scurt.
Itzy-Bitzy
23
POZE
pufymic spune:
Salutare fetelor!
Mi-ka bine ai revenit! Am modificat in listuta!Felicitari pentru
!Astetpam si poze pentru albumul comun cu bebita si cu burtica!
Itzy-bitzy ma bucur ca sunteti bine! Am modificat si la tine!
Mini_me ma bucur ca acum ai scapat de moderare! Ai grija de tine si nu te mai agita atat ca nu-i place la bb!
Try nasol cu greturile astea....iti tin pumnii sa scapi definitiv de ele!
Monique_new dupa cum descrii secretia din sani pare a fi colostru(de fapt altceva n-ar putea fi). Se pregatesc deja rezervele de laptic
!
Ignatica nasoala faza....e posibil sa fie hemoroizi....offf!
Raluca eu mananc de toate....si toata ziua mai gatesc cate ceva ca-s taaaaaaare fomita![]()
!Si ieri am facut prajitura...din nou!
Fug ca trage goanga de mine!
Pupici!
Ioana
(23+) &
Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului
www.alesio.myou.ro/model/page.html" target="_blank">Fotomodelul nostru
Poze Yahoo
Ingerasul mic din burtik
_Ralu_ spune:
itzy-bitzy merci! esti o dragutza ca ma linistesti! eu sunt singura acasa si paranoica...
am primit a doua steluza

raluca
25+
cu
alexia-maria sau david-christian
album yahoo
album webshots
bobocelu'
itzy-bitzy spune:
Ralucutza pai se poate ...vrei sa superi bebelushul?
Felicitari, si eu o astept pe prima...
pup
Itzy-Bitzy
23
POZE
katia spune:
Salutare!
Eu am ajuns astazi la WTPlazza si am prins pe sfarsite festivalul asa ca mi-am luat o inghetata si am plecat in parcul Tineretului la terasa unde mi s-a facut foarte rau si nu-mi dau seama de la ce. M-a luat o ameteala o durere apasatoare pe umeri de parca aveam ceva greu pe ei si ma apasa insotita de o durere la ceafa si negru in fata ochilor. Eu nu mi-am pierdut cunostinta niciodata in viata; si acum eram constienta de ce mi se intampla, auzeam ca ma intreba tati ce am si mi-a dat niste palme dar nu puteam sa-mi tin capul drept si nici sa vorbesc pana cand a dat cu putina apa pe fata si m-a scos afara. dupa vreo 10 min mi-am revenit. Eu am mai avut stari din astea de vreo trei ori pana acum de cand sunt insarcinata si de fiecare data uita sa-i zic doctorului.
Voua vi s-a intamplat asa ceva?
Va pup si va doresc noapte buna, ma duc si eu sa ma intind in pat ca am obosit azi :)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/silvia_pepelea/my_photos
Numai acela poate construi castele de nisip pe malul marii, care crede ca valurile pot fi imblanzite
itzy-bitzy spune:
Katia si eu am patit asa ceva o singura data exact la fel, cu ameteala, senzatie de negru in fata ochilor, transpiratie subita dar mi-am revenit imediat. La fel am uitat sa il intreb pe dr. si mereu zic ca o sa ii spun. Mai am o colega la serviciu, gravi care a patit la fel si i s-a spus ca e de la hipoglicemie. Acum nu stiu daca este asta sau de la lipsa de calciu. E drept ca ea nu prea manca dulciuri ci numai acru...
Eu de atunci nu am mai avut nimic...asta s-a intamplat cam acum o luna, dar eu nu prea am dat importanta.
Te pup si numai bine
Itzy-Bitzy
23
POZE