Mamici de sept-oct 2006 (36)
Raspunsuri - Pagina 9
_Ralu_ spune:
pufy, merci pt raspuns! da' stiu ca esti gospodina nu gluma! si mie-mi place sa gatesc dar asa, o data la nu-stiu-cat timp, mai mult de fitze!
katia, sa stii ca si eu am patit asa de vreo doua-trei ori la inceput de tot! pe la 2 luni si ceva! mi s-a intamplat o data in carrefour, cand eram plecata de acasa de mult si nu mancasem nimic, alta data la baby-expo cam aceeasi situatie...de fiecare data punctul comun a fost: incapere mare si f aglomerata plus faptul ca nu mancasem nimic! deci s-ar putea ca si la tine sa fi fost aceeasi chestie. la targul respectiv...stai linistita, cred ca nu-i mare lucru. atunci am fost sfatuita de fete sa am mereu o banana sau niste cioco la mine mai ales cand sunt plecata mai mult timp si nu mananc! ai grija de tine...
raluca
25+
cu
alexia-maria sau david-christian
album yahoo
album webshots
bobocelu'
amarantina spune:
Buna fetelor,
Am fost azi la morfo si surpriza: AM FATA!!

![]()
![]()
E maricica (are 605gr) si totul e bine.
Pufymic, modifica te rog si pune fetita 20.09, numele Maria.
23+ cu Maria si bb David 10.06.2003
Monique_new spune:
amarantinaFelicitari pentru bebelina mai ales ca e si "grasunica " la 23 sapt
.
Monica 26 sapt
anangel_lexi spune:
Itzy-bitzy, ralukutza si floricika, de ce va faceti mama, atatea griji cu colul? Pai eu cred ca bat recordul la lungime: 45 mm. Dar nu mi-a trecut nici o secunda prin cap sa-mi fac griji.
Ralukutza, nu m-am plictisit ieri pt. ca am fost la pisici dupa care am fost la cimitir, apoi i-am facut o vizita de lucru
sotului, am dormit un pic dupa-masa iar seara cand a iesit sotul de la servici am fost la festivalul berii. Tare bine ne-am simtit. Am ajuns pe la 23 acasa...Azi planuim o plimbare la gradina botanica, mai ales ca sotul tremina mai repede serviciul azi, la 16. Sotul tau cand termina serviciul? Poate veniti si voi in gradina botanica. E 10.000 intrarea.
Pupicei tuturor.
24+
I wish I were an angel...
Poze diverse
Poze cu bebe si burtica
Varsta comoricii noastre
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev256pr_.png
eli26 spune:
Buna burticute
Amarantina felicitari pt fetitza
sa-ti traiasca
,si acum mai am cate odata dureri de cap si ameteli ,am sa intreb si eu doc. saptamana viitoare ,ca atunci sint programata, Numai bine
tina
pufymic spune:
Neata fetelor!
Amarantina asta da surpriza
!Alex s-a transformat in Maria
!Sa va traiasca!
Macar se mai echilibreaza numarule de fetite ca prea multi baietei avem
!
Raluca felicitari pentru steluta!
...iar eu...nu-s chiar asa gospodina....sunt altele si mai si decat mine....
Katia nasoala senzatie aia de lesin....o cunosc de la sarcina cu Alesio....acum am scapt de ea....deocamdata! Cum ti-a zis si raluca sa ai intotdeauna la tine ceva de mancat(o banana), ca dc e cumva de la glicemia prea scazuta imediat te pune pe picioare!
Eli26 ti-am trimis PM!
Ma duc sa-i dau sa pape la Alesio ca ne pregatim sa mergem la teatrul de marionete....sunt curioasa cum va reactiona
(la circ am fost cand avea 1 an si 3-4 luni-nu mai stiu exact si i-a placut...si a si stat cuminte 2 ore!!!!!).
Pupici!
Ioana
(23+) &
Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului
www.alesio.myou.ro/model/page.html" target="_blank">Fotomodelul nostru
Poze Yahoo
Ingerasul mic din burtik
Vauva spune:
'Neata burtici!
Ignatica eu cred ca este hemoroid ce descrii tu ca si eu am la fel. Mie mi-a aparut cred ca in primul trimestru de sarcina.Bine ca nu te doare ca pe mine ma si doare, am avut chiar si sangerari dar nu de la umflatura aceea ci am facut si o mica fisura anala cred in interior. Nici eu nu am fost constipata si chiar m-am mirat. Acum mai folosesc un unguent cateodata cand ma doare ca de cand iau fier mai sunt si constipata. Eu am avut probleme si inainte numai ca facand sport nu am simtit nimic neplacut o perioada lunga de timp. E bine sa nu stai mult pe scaun si sa faci miscare. Tu cand intrii in prenatal?
Fetele care discutati despre col, acesta poate varia in lungime. Si la mine la 14 saptamani a fost 3cm, la 20 l-am avut 4 cm, acum este 3 cm.
Susa nici pe aici colul nu se prea "deranjeaza" in timpul sarcinii cu tot felul de analize. Eu cand am auzit cand Ale povestea cum a frecat-o pe col cu o periuta sa-i ia analiza pt Papanicolau m-am ingrozit
. Si in plus Papanicolau in timpul graviditatii este afectat de hormonii de sarcina asa ca nu stiu cat este de exact.
Cucuonacea felicitari
!Intr-adevar mare realizare, asta as vrea si eu numa sa-mi termin masteratul.
Try felicitari pentru cetatenie!
Cred ca la toamna imi depun si eu actele numai ca mi-e groaza de testul de limba finlandeza.
Mi-am reluat si eu cursurile de limba finlandeza, acum ca pe aici se termina scoala la sfarsitul lui mai.
Ionica tu cum te mai simti cu alergia?
Pupici,
Vauva
26+ cu
Bianca
http://community.webshots.com/user/Vauva101
itzy-bitzy spune:
Lexi chiar NU IMI FAC NICI O PROBLEMA CU COLUL. Am spus si eu asa...Exact asta ii explicam Ralucutzei...altele au pb adevarate... ar fi chiar culmea sa ma stresez ca e colul lung
. In nici un caz...
Amarantina, felicitari pt bebelina. He he ce grasunica e. Noua ne-a spus 490 grame, ieri tot la 23 saptamani.
Ralucutza ce mi-ai facut cu ciresele alea din poze...sunt apetisante numai cand le vad...
Pufymic mersi pt modificari, sa ne spui daca i-a placut juniorului la teatru de papusi.
Va pup si va doresc un WE excelent
Itzy-Bitzy
23+ cu
Ana-Maria
POZE
katia spune:
M-am mai linistit daca ziceti ca si voi ati patit-o.
Totusi eu cu un sfert de ora inainte mancasem si destul de bine.
Ma gandesc ca s-ar putea sa ai dreptate Itzy-Bitzy cu glicemia; eu am avut-o de fiecare data la limita inferioara, ca si tensiunea de altfel. Nici eu nu prea ma dau in vant dupa dulciuri. Oricum o sa-l intreb pe doctor data viitoare...sper sa nu uit si o sa am grija sa am ceva de papa mereu la mine.
Amarantina, felicitari pentru puiut sanatos!
Pupici!
http://pg.photos.yahoo.com/ph/silvia_pepelea/my_photos
Numai acela poate construi castele de nisip pe malul marii, care crede ca valurile pot fi imblanzite
Ignatica spune:
Vauva ma doare nebunia aia, mai ales cand stau pe scaun. Nici nu stiu ce sa fac. In prenatal intru pe la 32 de saptamani, adica la sfarsitul lui iunie, deci mai am inca vreo 5 saptamani de stat la birou in fund. Si pe mine ma constipa fierul ala din vitaminele Materna, dar am combatut constipatia cu kiwi si mere dimineata si seara. Am scaun zilnic, asa ca nu as da vina pe o eventuala constipatie care sa fi dus la aparitia hemoroizilor.
Tu ai fost la medic? El ti-a prescris unguentul?
Susa eu am facut Papanicolau la inceputul sarcinii, in saptamana a 9-a. De atunci Anastasiu nu mi-a mai facut tuseu vaginal si nu am mai dat aceasta analiza. E posibil sa ti-l fi facut acum pentru ca nu ai nici o analiza de acest fel in sarcina. Altfel nu vad de ce.
Try felicitari pentru cetatenie.
Ignatica
26+