Mamici de sept-oct 2006 (36)
Raspunsuri - Pagina 6
tasia spune:
Buna fetelor !
Am reusit si eu in sfarsit sa intru pe aici sa va citesc, ca am fost super ocupata cu sesiunea si cu proiectele care trebuia sa le fac pana la sesiune. Am avut nopti in care am dormit doar 4 ore, am fost super
Acuma sunt mai ok.
Imi pare super super rau ca nu am venit la intalnirea cu burticile, nu stiam pt ca nu intrasem pe aici de ceva timp, dar asta e.. data viitoare vin sigur.
Vreau si eu sa merg la gym sau la piscina, cine dintre voi merge aici in Bucuresti, imi puteti da si mie ceva date? merci frumos
Roxana01 pe ce data e KIDEX-ul? vreau si eu sa merg
V-am tot vazut vorbind dspre contractii, miscari, dar eu nu inteleg ce simt, chiar si in acest moment... sunt ceva.. ca niste mici explozii in burta, ce o fi? ca st cam speriata....
Pupici la toti
si la maicile lor
Noapte buna
21 + cu
pozele noastre
try spune:
Fetelor, voi sunteti sigure ca exista si contactii partiale? Adica doar pe o bucata a uterului. Eu una nu mi le pot imagina. Adica n uinteleg cum e posibil sa se intareasca doar pe-o parte. La prima sarcina la mine contractiile false erau ori totale, ori deloc.
Sunteti sigure ca ceea ce simtit voi tare acolo e contactie si nu e cumva bebe ghemuit care dupa 1-2 minute isi schimba pozitia. Eu experiemntam des asta cu alex. Se pune-ntr-o parte si era tare cand apasai, dar usor se retragea saui isi schimba pozitia. Dar n uera vorba de contractii.
Azi am trecut testul de cetatenie. Gata, suntem ca si cetateni, asteptam ceremonia oficiala de inmanare a cardului de cetatean. Cam peste cateva saptamani.
.......in 20+ sapt.
Alex - 5 Nov. 2004 ......... poze cu noi
inni spune:
Try...eu am numai contractii pe cate o portiune de uter.Niciodata nu au cuprins tot uterul.Uneori apar ca o dunga lata, alteori sub forma rotunda de marimea unei prune sau mandarine.Si sigur acolo nu e bebe.Sigur.Sigur.
Azi am fost la control si e totul bine.Mai fac o fiola de gravibinon si apoi trec pe Gynipral.Incep sa iau si Tardyferon de maine.
In rest e totul ok.
Acum cand va scriu voi va intoarceti burticile de pe o parte pe alta.Eu n-am somn.Umblu prin casa.Sunt o burtica somnambula
E 3 noaptea.
Vise placute burtici.
Inni
25+
itzy-bitzy spune:
Neatza burtici!
M-am trezit devreme si azi cu atat mai mult cu cat e ziua cea mare.
Pufymic eu eram a doua dishteapta nu Gripo referitor la cuvantul ala miraculos.

Lexi si Tasia eu ma duc la gym pt gravi la spitalul Giulesti. Nu este pt slabit sau mai stiu eu ce, ci pt a afla diverse trucuri...inainte de nastere, si anumite exercitii speciale, iar mai incolo o sa facem si niste tehnici de repiratie. Daca va intereseaza va dau un PM cu nr de tel al kinetoterapeutei si numele ei.
Cucoancea, felicitari doamna dr.
Eu nu va pot spune nimic de contractii, cred ca nu le-am simtit...sau nush...o sa fiu atenta.
Ralucutza, Gripo, Martha78, Pufymic
pe fiecare
Tasia KIDEX este in perioada 31 mai - 4 iunie la Romexpo.
Pupici la toate
Itzy-Bitzy
23
POZE
anangel_lexi spune:
quote:
Originally posted by itzy-bitzy
Lexi si Tasia eu ma duc la gym pt gravi la spitalul Giulesti. Nu este pt slabit sau mai stiu eu ce, ci pt a afla diverse trucuri...inainte de nastere, si anumite exercitii speciale, iar mai incolo o sa facem si niste tehnici de repiratie. Daca va intereseaza va dau un PM cu nr de tel al kinetoterapeutei si numele ei.23
POZE
Stiu despre ce e vorba, ca am avut o colega care mergea acolo in timpul sarcinii. E adevarat ca o sedinta costa numai 45.000? Sau e veche informatia?
cucuoancea, felicitari pt. doctorat. Acu' asteptam sampania (fara alcool)!
Week-end placut tuturor fetelor si pupicei!

24+I wish I were an angel...
Poze diverse
Poze cu bebe si burtica
Varsta comoricii noastre
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev256pr_.png
pufymic spune:
Neata burtici!
Itzy-bitzy bafta azi la eco sa-l vezi pe bb!....si scuze ca v-am incurcat aseara(Gripo scuze!!!)
....cred ca de somn n-am vazut bine
!
Try felicitari pentru cetatenie!Asteptam poze de la ceremonie!
Tu cum te mai simti?
Ma tot gandesc la fetele care nu au mai scris demult....FETELOR SUNTETI BINE????????
Fug sa-mi fac curatenie!
Pupici!
Ioana
(23+) &
Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului
www.alesio.myou.ro/model/page.html" target="_blank">Fotomodelul nostru
Poze Yahoo
Ingerasul mic din burtik
Monique_new spune:
Tasia http://www.kidex.ro/ (31 Mai 04 Iunie 2006, în Complexul Expozițional ROMEXPO Pavilionul 2.) intrebai de kidex .....fetelor mergeti??? sa ne uitam de toate cele pt bebei
o sa ne impiedicam una de alta pe acolo ![]()
Monica
26sapt
Roxana01 spune:
neatza fetelor!
In primul rand, Itzy-Bitzy, acum ca te-am cunoscut la intalnire, imi dau seama ca ai reactionat foarte bland cu toanta aia. Esti o persoana foarte calda si calma, cel putin asta mi-ai inspirat, asa ca sunt sigura ca daca as fi fost in locul tau toanta ar fi mancat jar pe loc!!

Abia astept sa ne dai vesti de la eco de azi.

Cucuoancea, felicitari doamna doctor!
Tasia, vad ca deja ti-au raspuns fetele despre Kidex. Eu ma innarmez cu lista de lucruri pt spital si pt bebe data de voi mai demult si vizitez expo. Sper sa fac cat mai multe cumparaturi, ca am o pofta de shopping!!!

Cristina, sper ca-ti merge bine cu terasa, asteptam o invitatie la un mic (sigur Katia nu va refuza mititeii...)

M-am mai linistit sa aflu ca nu sunt singura cu picioarele butuci. Oricum ma duc sapt viitoare la medic si voi discuta cu el aspectul asta.
Azi am fost la Home Design Mall sa vad mobila pt bebe si pt noul nostru apartament. Am vazut niste piese foarte frumusele pentru camera bb-ului si practice. La un calcul sumar, o camera de bb, cu pat (maricel as putea spune, 1.20 lungime), coltar cu sertare si masa de infasat, dulap cu vreo 6 sertare si sifonier ma ducea cam la 26 milioane. Si materialele, chiar daca erau pal, chiar pareau lemn natural. Foarte ok, mi-au placut. Aduse din Ungaria. Am facut ceva poze, daca vreti vi le voi trimite.
Ma duc sa cumpar ceva sa fac niste paste bune. Nu stiu ce m-a apucat cu pofta asta de paste, ca eu nu prea mananc paste...
Va pup, sa aveti weekend placut!
Roxana, +26 sapt cu Daria
tasia spune:
itzy-bitzy trimite-mi te rog frumos un PM cu nr. de tel. a kinetoterapeutei si numele ei. merci ![]()
Monique_new nu stiu daca o sa ne impiedicam pe acolo, dar eu vin sigur 
la toti 
22 + cu
pozele noastre