Mamici de sept-oct 2006 (36)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Monique_new spune:

Fetelor cred ca tastez niste "baliverne"
sau are calc meu ceva .......incer sa corectez si degeaba ....

Ori se gheia o pauzaste ea pe unde are chef de imi ia burtica diferite forme si daca o imping asa un pic se misca si se aseaza altfel...........vroiam sa spun ca se gheia o pauzaste dar nu reusesc sa corectez....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns itzy-bitzy spune:

Hai ca pe cat sunt de suparata rad de moor cu Monique _new pe messenger ca la mesajul ei apare ceva fff dubios. Zici ca sunt limbi straine. A incercat sa corecteze si tot asa ii apare. M-a rugat pe mine asa ca prestez: voia sa zica in loc de "gheia o pauzaste" ca se gheia o pauzaste. Sper sa apara bine la mine ca altfel...

Itzy-Bitzy
22 sapt +
POZE

Mergi la inceput

G H E M U I E S T E ....ne chinuim sa corectam si apare numai "gheia o pauzaste "....murim de ris nu gluma

Monica 26sapt

Mergi la inceput

Tot asa a aparut. Rad cu lacrimi si fac pe mine de ras... nu pot sa cred

Itzy-Bitzy
22 sapt +
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Mai fetelor, site-ul corecteaza automat orice cuvant care contine cele 4 litere ce formeaza un anumit cuvant urat: m..e. Intelegeti voi ce vreau sa zic. Si cuvantul pe care incercati sa-l scrieti voi contine aceeasi combinatie de litere ca si cuvantul urat de care va spuneam. De aia va apare "ia o pauza". Sper ca am explicat cat de cat clar ca eu nu prea le am cu explicatul...

24+
I wish I were an angel...

Poze diverse
Poze cu bebe si burtica
Varsta comoricii noastre
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev256pr_.png

Mergi la inceput

Lexi Am inteles acum bine ca ne-ai luminat ...ca noi radeam de muream si tot dadeam zor sa corectam. Cand una cand alta de v-am capiat.

Itzy-Bitzy
22 sapt +
POZE

Mergi la inceput

MULTUMIMMMM habar nu aveam ...oricum ne-am distrat de acum incolo o sa fiu mai atenta ...ca eu am inceput

Monica 26 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns matahut spune:

Dragelor,
Pot rasufla usurata. N-am mai scris de cateva zile bine…Azi am scapat, de azi sunt doamna dr. in sociologie! Abia astept sa intru in concediu de odihna (la sf lui iunie) si apoi la 1 august in prenatal…Vreau sa ma odihnesc fiindca fiind la a doua experineta cu bebe…stiu ca nu ne asteapta nici zile si nici nopti prea roz…ci mai degraba ALBE!
Poate in cateva saptamani reusesc sa il conving si pe barbata-miu sa ne punem cablu si sa am si eu acces ca oamenii la net!
A, am uitat sa va spun…Marti am fost la eco morfologica si bebica din burtica e tot FETITA! Asa ca treceti-ma si pe mine cu caruciur roz! E sanatoasa si are 550 gr, data nasterii dupa masuratori fiind 18 sept, iar dupa calendar 21 sept. Herghelegiu a masurat inca o mie si o suta de organe si organute si totul e normal. Cam atata am inteles, dar e absolut suficient. Ce m-a impresionat e ca i-am vazut micutei fetisoara si e minunata…abia astept sa o vad “pe viu”.
Eu ma simt ok, am dureri de ligamente, mai ales noaptea, dar in rest, bat in lemn, nu am de ce ma plange.
Acum va spun noapte buna, fiindca, trebuie sa recunosc, ziua de azi, sustinerea tezei de doctorat, m-a cam stros…
Sanatae si pe curand,
Marina 23+ si mama de Ana (3+)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns matahut spune:

Adica SANATATE!
Marina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Gripo, Monique_new sunteti mortale!M-am distrat pe cinste cu minunea aia de cuvant!

Cucuoancea felicitari pentru si pentru doamna dr. in sociologie!!!

Lexi daca vii te astept cu prajituri....asa ca hopa sus pe tren!

Pupici!

Ioana(23+) & Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului
www.alesio.myou.ro/model/page.html" target="_blank">Fotomodelul nostru
Poze Yahoo
Ingerasul mic din burtik

Mergi la inceput