Mamici de sept-oct 2006 (36)
Raspunsuri - Pagina 10
osna spune:
buna dragutelor,
am 5 min libere la calculator v-am citit si sa va mai scriu cate ceva.
Try felicitari pentru cetatenie!
si felicitari fetelor care intre timp au mai aflat ce sex au bebei din burtica.ieri am fost cu sotul la cumparaturi si am furat o cireasa.nu-mi era pofta prea mare dar aratau bine si era 69 centi 100g,va dati seama,~7 euro-1kg.astia sunt de groaza.si ma pune pacatul si ii spun mamei la telefon,si m-a certat
ca cica nu e bine sa furi in sarcina.apai bebe sa fie sanatos ca nu-l impiedica pe el o cireasa.![]()
azi s-a facut din nou soare si in zona mea si cred ca iesim dupa masa de pranz putin la plimbare.bebe misca oricum de zor,foarte activ mai ales noaptea si dimineata la prima ora.sper sa nu-i fie asa programul si dupa ce vine pe lume ca ma va termina.
astept sa plec in romania,numar zilele
va pup si va doresc o zi minunata
_Ralu_ spune:
buna fetele!
trb sa va spun lexi si itzy ca eu imi fac griji pt tot ce inseamna nastere! si cum am auzit ca poate colul lung o sa ma influenteze in rau, am sarit ca arsa! mi-e foarte frica de nastere! am crezut ca odata cu trecerea timpului o sa ma obisnuiesc cu ideea si o sa privesc cu detasare momentul nasterii! dar nu-i asa...am citit fel si fel de chestii despre nasteri mai grele sau mai usoare...dar tot mi-e o frica de mor....
lexi, sotul meu vine abia la 8.30. la gradina botanica am mai fost si noi, si acum cred ca e chiar frumos...cred ca anul trecut pe vremea asta am fost ultima oara...si aprops de intrare...noi am platit 5.000...ca eram studenti! cat despre fesivalul berii
...am uitat cu desavarsire...imi pare asa de rau! il tot astept de la inceputul lunii, ca stiam ca incepe pe 26, dar acum am uitat! noi in fiecare an mergem de vreo 6-7 ani!oare cand se termina. de obicei tine cam 1 saptamana! trb sa mergem si noi neaparat...
noi am scapat de luat patut! verisorii mei care au acum un bb mic, ne-au zis ca ne iau ei patut! ne-au intrebat de care vrem si ne-au zis sa nu luam noi...asta pt ca stiau mai demult ca eu vreu sa fac botez fara bani, si probabil ca s-au gandit sa ne ia patut!
de hainutze nici atat nu ma stresez ca ne tot strange soacra-mea de cand a aflat de bb! a zis ca ne-a luat aproape tot! astept sa ni le trimita! parca prin iulie zicea!
offff, am chef de vorba ca-s singurica....si voi sunteti absente majoritatea in we!
raluca
25+
cu
alexia-maria sau david-christian
album yahoo
album webshots
bobocelu'
_Ralu_ spune:
pufy, merci pt felicitari! sa ne zici ce-a facut alesio la teatru! stiu ca si eu cand eram mica eram fascinata de teatrul de papusi!
amarantina, felicitari pt fetitza!
osna, stai linistita cu furatul ciresei! si ce daca-i iese o ciresica pe piele? e sic! sa stii ca si mama a furat cirese cand era gravi cu mine! a furat de la o vecina care avea un cires in curte si ajungeau crengile si la noi. a golit partea de la noi din curte! ar fi trb sa am un cires intreg pe mine...si n-am nimic!
si sincera sa fiu am furat/rupt si eu un pic dintr-o floare de ghiveci sa pun la prins ca era tare frumoasa si mi-o doream! sa vedem ce-o fi...
itzy, te astept la mine sa-ti dau din ciresele alea! dar trb sa le culegi ca-s tare sus! si-a rupt gatul marius cocotandu-se dupa ele...
raluca
25+
cu
album yahoo
album webshots
bobocelu'
pufymic spune:
Repede, repede ca ma duc sa ma intind putin: a fost super la teatru, Alesio a fost incantat si captivat, a stat cuminte, nu s-a speriat.....concluzia: vom repeta iesirea cat de curand
....ca avem baietel mare!
Pupici!
Ioana
(23+) &
Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului
www.alesio.myou.ro/model/page.html" target="_blank">Fotomodelul nostru
Poze Yahoo
Ingerasul mic din burtik
itzy-bitzy spune:
Pufymic ce frumos, si eu abia astept sa ajung sa fac asta...deja ii spuneam sotului meu ca duminica o sa avem program de teatru sau opereta pt copii ca sunt niste spectacole suuuper. Imiaduc aminte cu drag de Micuta Dorothy sau de Soldatelul de plumb...ce vremuri...
Ralucutza pana vin eu sa culeg ciresele din copacul tau...bine ca ai pomenit iar... ca uite m-ai facut sa ma duc la bucatarie si sa imi pun capsuni, o banana taiata si deasupra inghetata de fructe de padure. 
Pupici
Itzy-Bitzy
23+ cu
Ana-Maria
POZE
martha78 spune:
Salutare!
Ieri m-am simtit tare rau nu stiu de la ce, ma gandesc ca de la
, insa nu sunt sigura, credeam ca nu-mi mai trece am avut si contractii si nedureroase, dar mai mult dureroase, off da bine ca au trecut ca-mi era o fricaaa..
Gety, LA MULTI ANI! 

25 sapt cu 
mini_me spune:
Buna fetelor.
Felicitari amarantina pentru fetita.
Eu azi m-am simtit mai bine, au fost doar cateva contractii pe la pranz. Maine o sa ma duc la scoala pentru cateva ore pentru ca am ceva urgent de terminat dupa care vin acasa.
Referitor la furat in sarcina: eu am fost racita si am luat servetele la serviciu din ce cutie era mai aproape cand stranutam si primul drum cu mana era la nas. Acum doar n-or iesi atatea servetele pe nasucul lui bebe de cate ori am stranutat eu si am luat servetele!Nu spun ca nu sunt cazuri in care intr-adevar s-a intamplat ca bebe sa aibe semne asemanatoare cu obiecte, etc pe care mama le-a luat in timpul sarcinii, dar in general mi se pare vorba a babelor. Mai stau si ma gandesc de ce numai romanii au superstitia asta si semne apar numai la copiii romani!
_Ralu_ spune:
la multi ani gety! 
raluca
25+
cu
album yahoo
album webshots
bobocelu'
mini_me spune:
Fetelor, am uitat sa va intreb: stiti cumva daca firme de curierat rapid (Aramex, Fedex, etc) livreaza medicamente? Aici nu gasesc No Spa si vreau sa imi trimita mama. Acum cativa ani a incercat sa imi trimita niste medicamente, dar nu au vrut sa le livreze (nu mai stiu ce companie).
Stiti cumva daca lucrurile s-au schimbat intre timp?
Mie azi mi-a trimis cumnata mea medicamentul de contractii care nu il gaseam aici, de la Abu Dhabi prin Aramex si l-au livrat.
anneoprea spune:
mini_me
Mie a incercat mama sa-mi trimita Utrogestan din Ro in Be. O firma de autocare de exp (Eurolines) a zis ca nu mai transporta deloc medicamente.
La DHL (curierat rapid) se puteau trimite medicamente doar acompaniate de reteta (doar ca era destul de scumput, cam 80 de euro) Pina la urma facuse mama rost de reteta dar nu a mai fost nevoie sa-mi trimita din tara- ca intre timp am schimbat ginecologul aici in belgia si am gasit unul care a fost de acord sa-mi prescrie tratament de sustinere...
Succes