Mamici de sept-oct 2006 (36)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ignatica spune:

martha78 si eu m-am simtit rau acum 2 saptamani dupa , mi se intarea burtica, asa ca am decis sa o lasam balta la capitolul asta.
bbralucutza si mie imi e tare frica de nastere, dar ma tot imbarbatez cu gandul ca trebuie sa scoatem bebe cumva din burtica daca tot ne-am chinuit sa il bagam acolo ( eu si taticul am prestat zdravan ca sa iasa puiul .

Va pup,

Ignatica

26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _Ralu_ spune:

ignatica, ma bucur ca nu-s singura care e inspaimantata de nastere! eu am si tot avut rude si prietene care au nascut de curand si am tot avut legatura cu subiectul...
ca tot am deschis subiectul asta, voi ati vb careva cu dr despre nastere? care e treaba cu epidurala? eu sunt aproape sigura ca o sa recurg la ea! dar stiti cum se procedeaza? am inteles ca trb cumparata trusa de noi...daca aveti ceva info despre nasterea cu epidurala v-as fi recunoscatoare...
eu am cautat pe google dar mai mult pe forumuri am gasit. as vrea ceva info mai concrete, nu doar pareri ale altor mamici...

raluca 25+
cu alexia-maria sau david-christian

album yahoo
album webshots
bobocelu'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vauva spune:

Ignaticade unguent am intrebat-o pe moasa la care merg eu regulat la control si am intrebat si la farmacie ce pot folosi in timpul sarcinii pentru problema asta. Cred ca poti intreba si tu la farmacie sau la medic.

Pupici,

Vauva 26+ cu Bianca

http://community.webshots.com/user/Vauva101

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adameasca spune:

Mai fetelor, nu va mai ingrijorati cu nasterea, ca tre sa0l scoateti pe bebe cumva. Io inca n-am discutat despre nastere, dar tinand cont de problema mea cu hipertensiunea, probabil ca o sa nasc prin cezariana. Nu-mi convine, dar asta este, noi sa fim sanatosi.

Am reusit si eu sa fac niste poze cu burtica, le vedeti in albumul de la semnatura.

Pup

_
Ileana, mama de LUCA(2 octombrie 2003)

www.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=54498" target="_blank">Jurnal
POZE NOI;

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eli26 spune:

Pufymic multi multi pupici ati multumesc tare mult am reusit pina la urma

Am pus si eu foto cu burtica
Numai bine la toate burticile,am fugit sa ma intind ca am o durere de cap si de picioare,si de spate de la tinut fata ptra mult in brate si de la oboseala cred

Tina23+http://photos.yahoo.comPOZE/url]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bibi spune:

Scuze, nu mai stiu cine era cu buba-n fund, din pacate, dupa descriere e hemoroid. Nu stiu cu ce ar putea sa te ajute ginecologul, sau daca gasessti unul care sa aibe o solutie viabila spune-mi si mie ca eu, la a doua sarcina acum, ma confrunt cu aceleasi probleme. evita statul in sezut, foloseste un unguent de galbenele, nu te mai sterge cu hartie igienica ci spala-te dupa scaun cu un sapun lichid neutru, eventual pentru copii, evita chilotei tanga, consuma multe lichide si ai grija sa nu te constipi, pentru ca atunci risti sa faci din unul singur patru bucati, cate posed eu acum

Bibi cu no. 2 si David (08.07.2003)
http://community.webshots.com/user/bgoran

Mergi la inceput

mai adameasca m-a dat gata luca al tau! ce fetisoara de smecheras are! si sa vezi cand o sa devina big brother! si de surioara! mama-mama ce mai pereche o sa avetzi!

offf, inclin sa vreau si eu cezariana! stiu ca poate va ganditi ca vb prostii! stiu ca refacerea e - poate - mai grea dupa cezariana, dar mi-e frica tare! zici tu adameasca ca trb sa-l scoatem cumva pe bb, asta stiu si eu! dar cu cat chin? acu' nu mai pot da inapoi! trb sa ma gandesc inainte, dar cum cred ca niciodata nu as fi fost pregatita, asta e...

raluca 25+

album yahoo
album webshots
bobocelu'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns osna spune:

quote:
Originally posted by anneoprea

mini_me
Mie a incercat mama sa-mi trimita Utrogestan din Ro in Be. O firma de autocare de exp (Eurolines) a zis ca nu mai transporta deloc medicamente.

ana ma mir ca nu mai transporta medicamente pentru ca noi saptamana trecuta,sambata am pus pentru fratele meu medicamente de aici,cu reteta eliberata de ro,sub forma de plic,am platit 5 euro.eu zic sa vb la agentie,nu cu soferul de autocar ca sincer toti aia sunt niste scarbosi

in rest fetelor va spun ca azi am fost la plimbare,am inghetat efectiv afara si acum am venit in casa,am facut un lapte cu cacao si am bagat o tura de pufuleti.suntem bine,bebelica misca si abia astept sa merg din nou in 12 iunie sa-l vad.

va doresc o seara minunata!

25

Mergi la inceput

eli, vezi ca nu merg pozele! cred ca n-ai pus link-ul corect! trb sa iei link-ul cand esti deja intrata in pozele tale. ca tu n-ai decat yahoo photos, trb sa mai fie ceva dupa! ca asa ne baga in albumele noastre de pe yahoo. la tine e normal sa mearga ca poate ai salvat id tau pe calc, si-ti intra direct! intelegi, nu?

raluca 25+

album yahoo
album webshots
bobocelu'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

LA MULTI ANI GETY!!!!
Sarcina usoara in continuare si un bb sanatos!

Eli26 nu ai reusit decat pe jumate....mai incearca!

Adameasca frumoasa burtica!

Fug la nani ca pic de somn!
Pupici!

Ioana(23+) & Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului
www.alesio.myou.ro/model/page.html" target="_blank">Fotomodelul nostru
Poze Yahoo
Ingerasul mic din burtik

Mergi la inceput