Mamici de mai-iunie 2006(89)
Raspunsuri - Pagina 5
Carmen Cita spune:
Noi suntem bine ...probleme decat cu durerile de spate si cu somnul (din cauza spatelui si a soldurilor care dupa cca 5 ore amortesc si dor rau de tot, asa ca ma trezesc si fac ture prin casa
...). Dar din fericire nu mai e mult ...asa ca rezistam eroic
.
In rest... asteptam cu nerabdare sa mergem saptamana viitoare, miercuri, la ultimul consult ca sa stabilim exact data cezarianei ...si ca sa vedem, bineinteles ce mai face nazdravana noastra buburuza
. Sper sa o mai tin in burtik pana la 39 sapt (adik pana pe 6 iunie) ...deci am mai avea cam o sapt si jumatate.
VoichiV success maine si nastere usoara ! Tinem pumnii !
Zax ma bucur ca termini cu tratamentul si success in continuare… sa ajungeti cu bine la linia de sosire sau cat mai aproape de ea … ca-i ok si-asa !
LUANA, BOGDANAI, DOROTI, CARMINABULINA, NIKOLETT, VIRGI, MIHAELA.f, CATXO, GABI25, DIANAR, ELA, NEDA, RAALUCUTZA, ADRIELLA
FELICITARI PENTRU BB-ii PAPACIOSI !!! 
SA VA TRAIASCA SI SA FIE SANATOASI ! IAR VOI SA AVETI LAPTIC FARA NICI UN FEL DE PROBLEME PENTRU EI !!! 

pupici la toate !

Carmen
37+ cu Eliza
in burtik
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20730;103/st/20060613/dt/8/k/2f72/preg.png
Monnica spune:
Shoricutza, felicitari, sa iti aduca numai bucurii printesa ta.
In sfarsit am ajuns si noi la 38 saptamani. De sambata am inceput sa pierd din dop si mi-a fost f frica ca nu o sa ajung la 38 saptamani macar. Luni ne prezentam la dr T sa imi desfaca cerclajul. Sper din toata inima sa si nasc ca joi pleaca din tara.
Fetelor, am niste emotii.....
Monica
38 fix
zax spune:
Cocutica - nu stiam ca suntem colege de "gynipral". Cum am zis eu o sa-l intrerup la 37 de sapt. si abia astept sa vedem daca doc ne poate spune ceva concret de ce va urma. Data trecuta cand am fost si redusesem doza la minim, mi-a zis ca deja se scurteaza colul si am trecut din nou pe o doza mai mare. Sunt tare curioasa. Desi sa stii ca si eu ma gandeam si chiar radeam cu doctorita ca poate m-apuca pe la 42 de spatamani sa nasc si eu. Vedem. Oricum va dau de stire diseara.
Adela - nu uita de scutecele, prosoape, produse de igiena, hainute destul de putine ca nu stii cat o sa fie de maricel, cadita, masa de infasat.
De landou nu stiu ce sa zic. Eu am primit unul foarte frumos. Dar am inteles ca nu e absolut indispensabil. Sunt si carucioare care se lasa perfect la orizontala.
Iulyp - bafta la examene!!!
Luana - imi place ce sfatoasa ai devenit. Esti o mamica super super. Cel mai mult imi place faza cu relaxatu' Imi doresc enorm sa nu ma transform intr-un mostru care se uita numai la drobu de sare si e tot timpul stresat sa nu i se intample ceva comorii sale. Sper sa pot invata sa fiu un om "normal" nu paranoic cum cred ca tind. 
zax
36+
bebe Tudor
POZE
Voinicel
zax spune:
Monnica - bafta, curaj si tinem pumnii.
CarmenCita -
si [floare]
zax
36+
bebe Tudor
POZE
Voinicel
Si bv spune:
Adriella si Shoricutza, felicitari si sa va traiasca bebelusii!!!! Va doresc multa sanatate, voua si micutilor!
Carminabulina, esti o dulce
!
Lyly, draguta de tine, grea sarcina ai avut cu greturile astea. Si mie imi era rau in continuu si stiu ca e tare greu, dar trece in curand! Ne arati si noua poza cu Serghei? 
DianaR, am vazut pozele cu tine si Timeea, sunteti minunate asa, cum o tii la san! Sa va traiasca!
Ioana, asa-mi place ca poti sa raspunzi la orice intrebare, deja ma gandeam sa te tin minte, pentru cand voi avea nevoie.
Avem mare noroc cu tine!
Multi pupici tuturor!
si mai ales:
Nastere usoara VoichiV!

Poze
26octombrie spune:
steluta, da, ia cerceii la spital si iti face acolo, in ziua externarii. apoi dai cu canamicina cateva zile. nu doare aproape deloc, fi-mea dormea la un minut dupa gauri
amiss, relax, mie mi=a iesit ..400 si nayel a zis ca nu-i bai, ca e, in mare parte, de la sarcina. nu te ingrijora.
zax,
. just follow your instincts, that's all it takes. crede-ma, eu is una dintre cele mai bezmetice fiinte si iata, cupilu e intreg, papa, doarme, ba mai trage si cate un ranjet de ma termina...
cand a nascut catzeaua mea eram convinsi cu totii ca isi va calca puii in picioare de talamba ce e.. s-a dovedit una dintre cele mai responsabile mame vazute de mine. ei bine, se pare ca am luat exemplu de la ea si cupilu e safe cu mine. o sa vezi, e mult mai usor decat crezi
Luana si
Hora
Hora Lucia
www.geocities.com/mamici_de_mai_iunie2006/povesti.html#Hora " target="_blank">poveste#8230;
Lisboa 2005
Carmen Cita spune:
Luana multumim de informatiile despre Liana
, eu n-am indraznit s-o sun gandindu-ma ca deja doarme dupa operatie … si adineauri m-am uitat pe forum si am vazut ca a nascut cu generala si ca Ana are, intr-adevar, proportii de ...supermodel
. Fff util si instructiv (cel putin pt mine) ce povestesti tu acilea despre icter. 
Steluta apropos de nerabdare si calm … si eu am aceeasi senzatie ca mai am o vesnicie pana nasc
… plus ca mi se pare ca mai am o groaza de treburi pana atunci … desi daca ma iei la bani marunti n-as putea sa-ti spun care anume
...oricum nu pe masura agitatiei care parca-parca incepe sa ma apuce! Cat despre ligamente, si eu patesc la fel… stai linistita ca nu-i nimik grav… adik sigur bb nu e afectat … doar ligamentele saracele dor. AAAA!!! Multam cu intarziere pt lamurirea cu privire la contractile false care pot fi calmate cu un dush cald … e de demult
da’ n-am uitat … 
Carmen
37+ cu Eliza
in burtik
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20730;103/st/20060613/dt/8/k/2f72/preg.png
Carmen Cita spune:
Amiss si mie mi-a iesit colesterolul marit (nu mai stiu exact cat…) dar, asa cum ti-a spus deja si Luana, e fiziologic in sarcina. Mie mi-a iesit si fibrinogenul marit …si nu oricum – dublu fata de limita max !!! … motiv de mare stress vreo zi-doua … mai ales ca medica mea de familie m-a cam alarmat
, pana dr.T mi-a spus clar ca si ala e tot de la sarcina …ca si VSH-ul marit dealtfel … Asa ca nu te alarma inutil!
Am fugit in pat ca ma cam doare spatele.
pupyou!
Carmen
37+ cu Eliza
in burtik
LYLY809 spune:
Inaioana, nu mi-am permis sa postez poza bebelului tau fara acordul tau. Uite-o aici: BEBE SERGHEI ALEXANDRU
Iulyp, m-am mahnit tare cand am citit cele scrise de tine. Spuneai ca abia astepti sa ajungi la doc, de unde am tras concluzia ca esti nerabdatoare. Imi cer scuze si n-o sa mai lansez nici o incurajare la adresa ta.
Lu, ce-ti face bebelusha? M-ati lasat cu ochii-n soare ( pardon, luna) si nu ati mai instalat webcamu' ala.
Shori, felicitari pentru bebelusha
, asteptam vesti!
Carmina, imi plac discutiile voastre despre astia mititei
Eu am venit de la doc, am colul scurt-scurt, dar inchis, l-am deschis un pic manual si asteptam sa vina si contractiile. daca nu vin, in sapt. 4-9 iunie programam inducerea travaliului. Bine ca nu ma lasa sa stau peste 40 sapt., poate cel mult o zi-doua, nu mai mult. Da' poate vine el pana atunci! Bine ca-i colul scurt. Uitai sa va spun ca a durut deschiderea colului cam ca la histerosalpingografie, pentru cine a facut si stie. Asa ca, am banuiala ca stiu cum o sa fie in timpul travaliului, doc mi-a zis ca-i cam la fel. Bineinteles ca metoda mea de a face fata durerilor este aceea de a face haz de necaz... nu obisnuiesc sa tip, chiar daca am ceva voce ( si ureche musicala, hihihi)
VoichiV, nastere usoara maine!!!

Lacri 38+
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;10051;28/st/20060601/dt/-4/k/fba6/preg.png
Samburica
Album echo si burtik
inaioana spune:
Shori, felicitari pentru bebelina! Sa ai laptic mult si o bebelina fericita, sanatoasa, cuminte si papacioasa!
Voichita, tinem pumnii!
Sa nasti usor ca fulgul un bb perfect!
Steluta, eu i-am pus Katjei cerceii la 3 luni (adik intre vaccinuri, e o chestie cu vaccinurile da' nu mai tin minte care
)cu pistol si cercei speciali din titan pentru piercing. Dupa aia nu a avut nevoie de nimic special (gen kanamicina, etc), metalul respectiv fiind chirurgical. Erau foarte frumosi, finutzi, aurii in forma de inimioara, adik nu te gandi la bazdaganii din alea de piercing pentru adolescenti rebeli.
Montarea cu pistolul e mai sigura si mai lipsita de riscuri. Cerceii speciali se mentin 1 luna dupa care poti sa ii schimbi cu ce vrei. Mie mi-au placut asa mult ca i-am tinut pana pe la vreun an juma' ca apoi a pierdut cupilu' unul si i-am schimbat cu altii de argint. Evident..ii poti pune si in maternitate dak ai incredere!
Amiss, nu te stresa cu colesterolul. Eu la Katja aveam la sfarsitul sarcinii colesterolul de 5 ori mai mare decat limita maxima admisa
..ei, e normal. Corpul are nevoie de colesterol acum pentru ca laptele si mai ales colostrul trebuie sa il contina in oarece cantitati. el ajuta la formarea celulelor nervoase ale lui bb, nu e daunator pt bebei ca pentru noi,bosorogii.
Mai mult, spre exemplu la copiii pana in 3-4 ani se recomanda in mod special sa nu le dai lapte degresat deloc tocmai pt ca au mare nevoie de grasimile de acest gen pentru dezvoltare.
Si_BV 

Luana, da' ce te-ai relaxat, bre!
"Relax" in sus , "relax" in jos..parca mai ieri faceai 13-14 pe aici cu colesterolu', cu Nayel, cu nu's ce analiza de toxo, ce ne trebuie, ba ce NU ne trebuie... cu aia, cu ailalta...![]()
Ioana cu
Serghei (2 mai 2006) si
Katja (30 martie 2004)
pozici