Mamici de mai-iunie 2006(89)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mishulina spune:

Felicitari proaspetelor mamici: CamiM,Virgi si Shoricutza , sa va traiasca printesele si sa va bucurati de ele!
Ne bucuram foarte mult de reusita voastra,dusa pana la capat!
Cu drag,fostele "colege" de la "Endometru...."

P.S: La fel si celorlalte mamici de mai-iunie,sa va traiasca puii iar -lor care au mai ramas- nastere usoara!

Ina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cocutica spune:

Salutare mamici si burtici!
Noi am fost mai lenese azi, pentru ca azi noapte am avut chef de joaca si nu am dormit prea bine...

Shoricutza, felicitari si refacere rapida. .
zax, si eu am facut tratament cu gynipral si medicul m-a pus sa-l opresc in sapt. 38. Ma asteptam ca dupa incetarea tratamentului sa se intample minunea...dar...uita ca si acum mai astept . Auzisem de la o prietena ca tratamentul indelungat cu gynipral face ca nasterea sa se produca foarte aproape sau chiar la termen. Ei asa i s-a intamplat. Sa vedem noua cum ni se va intampla. Poate tu esti mai norocoasa si medicul tau iti va spune mult mai exact cand sa te astepti...medicul meu mi-a spus miercuri la control ca se poate intampla oricand si ca ne vedem peste o saptamana . Asa ca trec prin tot felul de sentimente, de la emotie la nerabdare si invers. Sunt curioasa ce vei afla tu.

Cocutica 39+ cu Elena.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adib spune:

Salutare tuturor.
imi pare rau ca n-am apucat sa citesc nimic si nici nu apuc.
vreau sa va instiintez ca la noi totul e aproape OK. nu prea vrem sa adormim dupa ca papam.
a venit si laptele, dar nu destul deocamdata.
asa rau imi pare ca nu mai pot fi printre voi ca inainte.
dar e asa de bine acasa, TOTI TREI.

numai bine va doresc.

Ela si Adi, mamica si taticul lui Raluca Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cocutica spune:

Iulyp, imi pare tare rau ca esti stresata, dar iti tin pumnii la examene...si vin cu sugestie: incearca sa vorbesti cu profesorul cu care dai examenul, explica-i situatia si poate iti permite sa-l dai intr-o alta zi cu alta grupa, sau serie...cand iti va permite el. Poate se va rezolva.
Bafta multa!

Cocutica39+ cu Elena.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Steluta spune:

FELICITARI, SHORICUTZA!!!! SA-TI TRAIASCA PRINTESICA ANA!!!!

Apropo, stie cineva daca Shori a nascut la Elias??? Ar fi prima mamicuta din grupa noastra care conform datelor urma sa nasca la Elias. Sunt curioasa cam cum se comporta asistentele pe-acolo.

Voichi, tinem pumnii pentru maine!!

Noi ajungem diseara la dr. T. Sunt bucuroasa ca in sfarsit se intoarce si sotul acasa. Nici nu ajunge bine, ca il si urc in masina sa mergem la dr. Oricum ii aplic interdictie de a mai parasi tara , pana nu apare bebelina...

Vad ca multe fete sunt nerabdatoare sa nasca. Eu am asa o stare de calm, de parca pana va fi sa nasc mai am o groaza de timp (ceva de ordinul lunilor ).

Vroiam sa intreb daca ati patit careva ceva asemanator?? M-am intins aseara dupa telefonul mobil, si mi-am cam fortat ligamentele. Acum am ramas cu o usoara usturime in zona buricului, si imi este cam teama sa nu fie ceva mai nasol. Nu am dureri sau altceva decat aceasta sensibilitate... Mama imi spune ca bebelina nu este afectata, ci doar ligamentele mele s-au intins prea mult... Ati patit asa ceva???

Steluta 36s+.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 26octombrie spune:

Fetelor, a nascut SHORICELUL!!!!!!!!!!

Liana are o fetitza frumoasa, din categoria fotomodele, 52 cm, 3050 gr. A nascut cu anestezie generala din cauza tensiunii foarte scazute, la Elias, cu dr.T. Acum am vb cu ea, era obosita, usurata, fericita tare tare si topita de nerabdare sa isi vada minunea. Eu m-am emotionat parca am mai nascut je odata...
Sa fie intr-un ceas bun, Ana sa fie sanatoasa, frumoasa si devreme acasa!!

Carmina, icterul nu avea cum sa ii treaca, dureaza vreo 10 zile si, nefacandu-l din prima zi (ceea ce ar fi fost destul de grav,a te mai tineau in spital) ci din a treia, cam asa se face, inseamna ca tot mai ai nitel; simptomele sunt mai sterse decat in perioada de varf, insa nu te lasa pacalita.
la deget ii dai cu rivanol, e suficient.
cu tzatzele nu stiu ce sa zic, aici am doar info din lecturi, ca ar fi de la hormonii materni, ar trebui sa treaca. la fete spune ca poate dura o saptamana, doua. banui ca e valabil si la baieti.
cu constipatia ti-am zis io si aseara, stai linistita, in orice caz, nu te apuca sa-i bagi termometre in fund, ca tot asa o sa o duci!!! relax
Ceea ce iti trebuie cel mai mult tie este o doza de calm; nu te mai alarma pentru toate, sansele ca ceva rau sa se intample cuiva sunt minime, in rest sunt lucruri normale, de care tu ai tendinta sa te sperii caci nu te-ai mai intalnit cu ele. Dar gandeste-te asa: cand o sa lipseasca prima noapte de acasa, fara sa sune sa iti spuna unde e, atunci ce-o sa faci, daca de-acum incepi cu panicatul???! Pai?! Sau cand o sa intre in conflict cu bataushul clasei, in primii ani?! Ha? o sa te duci cu el de mana la scoala sa il aperi? Cheer up, ai un copil sanatos, n-ai de ce sa te tot uiti la drobul de sare

iulyp, eu dau pe cupil cu kanamicina, unde i-am dat gauri (in urechi, nu te ingrijora), asa ca nu cred ca ar cauza la matale, da cu incredere!

Voichita, iti tin pumnii!!!!!!!!!!!!!

acum am terminat de citit (eu raspundeam in alta fereastra, in timp ce citeam), vaz ca si carminei i=a raspuns Ioana, cam tot ce ziceam si io, iar de Liana stiati!! Da nu stiati ce fata mare e Ana!!!

Luana si Hora

Hora Lucia
www.geocities.com/mamici_de_mai_iunie2006/povesti.html#Hora " target="_blank">poveste#8230;

Lisboa 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 26octombrie spune:

Hai sa mai scriu odata aici, de vorbit cu fetele la tel am vorbit, da poate mai intereseaza vreo mamica: ICTERUL. este foarte importanta ca, pe parcursul primelor doua-trei saptamani de viata, cand majoritatea copiilor are icter sa ii hraniti F DES. Bilirubina din sange, care e responsabila de minunata nuanta Lime a copilului dumneavoastra, se elimina cu atat mai repede cu cat ii asigurati mese dese. Evident, pentru ca totul sa se transforme intr-un challenge, cupilu', tot de la minunea asta de bilirubina (nu pricep de ce nu se face rubiniu macar..), car'vas'zica bilirubina asta da o somnolenta, mama mama...
tendinta e sa vezi cupilu dormind mai mult si mai tun, sa-l lasi in pace. ei bine, gresit, daca dai acest raspuns esti veriga slaba! Il scoli, il asisti la plansetele indignate pe care ti le va oferi si ii indesi obiectul mesei in gura, la 2,5, max 3ore!!
oricum, e bine sa il vada un medic des in perioada asta, icterul care dureaza prea mult sau se intensifica prea tare trebuie tratat, fie cu lampa (ceea ce nu se mai poate, caci nu exista asa ceva decat in maternitate, unde un copil externat nu mai are acces!), fie cu doua pastile de fenobarbital (stiu, suna scary, insa asta e tratamentul de jde ani, inca nu exista vreo contraindicatie, se foloseste si ca anticonvulsiv, pentru febra f mare parca)

bun. nu voiam sa va sperii, voiam doar sa va spun sa tratati cu seriozitate icterul, uneori, rar, nu bun.

Luana si Hora

Hora Lucia
www.geocities.com/mamici_de_mai_iunie2006/povesti.html#Hora " target="_blank">poveste#8230;

Lisboa 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Steluta spune:

Luana, multumim pentru detaliile despre Shoricel. Deci a nascut pana la urma cu dr. T.

Apropo, mamicile cu fetite, voi le-ati facut gauri in urechi pentru cercelusi?? Eu am acasa setul de cercei de fetita si ma intrebam daca la spital ii pot face gauri... Sau cel putin asa era pe vremea mea .

Steluta 36s+.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns virgi spune:

Mishulina - multumesc din suflet pentru urarile tale. Iti doresc tot binele din lume.

Shoricutza - felicitari. Refacere rapida..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amiss_zip spune:

Fetelor mi-a iesit la analize colesterolul foarte mare! 251! Nu imi explic de ce atata timp cat nu mananc gras, nu prea mananc carne de porc, oua nici atat, nu sunt stresata, etc.

Voi cum ati avut colesterolul in sarcina?
Ce pot sa fac?

Petra 35+

Mergi la inceput