Mamici de mai-iunie 2006(89)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cypocs spune:

CARMINA, cu kk e constipat daca nu iese 3 zile afara .Lasa-l sa se chinuie ca se educa singur .Il doare burtica de la colici asa ca s-ar putea sa mearga ceva pt colici .Cu tzatzele tari si mari asa le are si a mea bb , iar doctoritza a zis ca e criza genitala si e normal , va disparea.Cealalta intrebare nu stiu ce sa-ti zic , nu am habar.
SHORI , nastere usoara
VOICHI, nastere usoara si curaj

ALIA si bb Maya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carminabulina spune:

Of Alia, pansament pentru suflet esti . Deci constipat ar fi daca nu ar iesi 3 zile...si eu care credeam ca gata am dat-o in bara. Crezi ca ii dor tzatzicile asa umflate, ca mie mi se rupe sufletul cand le vad asa umflate?

[poze carmina
intalnire burtici
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;0;29/st/20060515/n/Mihnea/dt/8/k/91fd/age.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inaioana spune:

Shori, nastere usoara ca fulgul si bebe sanatos, cuminte si papacios!

Carmina, sa o luam usurel:

1. Constipatia inseamna kk tare, uscat, dificil de eliminat. Ei acum isi formeaza si exerseaza reflexul defecatiei si pentur ei asta inseamna o treaba serioasa. chiar daca se chinuie si iti rupe sufletul , cel mai intelept e sa il lasi sa se obisnuiasca cu aceasta activitate. Evident poti sa il iei in brate, sa il alinti, etc dar nu folosi metode de genul :supozitoare cu glicerina, termometru etc... pt ca nu faci decat sa ii conditionezi reflexul natural cu acele metode si sa il faci constipat pe viata.
Acuma, daca vrei sa il ajuti totusi cumva pentur ca situatia te scoate din minti, da-i cate 10-30(max) ml de ceai de musetel. Il poti lua pe cel la pliculete normal sau exista si varianta Humana solubil, mai scump dar mai usor de dozat. Au tot cei de la humana si varianta cu fenicul si nu mai stiu ce, tot pt usurarea digestiei.
In rest, mult calm si stapanire de sine : o sa treaca!

2.Este foarte devreme pentru a avea un program foarte bine definit, oricum mi se pare chiar destul de exact programul lui. Lasa-l in pace!

3.Nu stiu ce este panaritiu. Oricum unghiile taie-le cu unghiera (mult mai sigur si usor, exclus sa il intepi) si nu exagerat de "in carne". Unghiera sterilizeaz-o cu spirt. Acolo poti sa i dai cu spirt si baneocin. De asemenea recomand cu amre caldura Dermocare, e o crema foarte buna si ieftina. Daca nu si nu...mergi la dr.

4.Depinde de la bb la bb cand ii trec, este criza genitala si e normala. Serghei de exemplu inca are areola putin mai rosie si umflatica, dar nu pare tare. Oricum, nu te ingrijora.

Eeei? Te-ai mai linistit? Vezi ca ti-am trimis cartea de Spock...mult succes la citit, o sa fii mult mai sigura pe tine apoi, gasesti acolo raspunsuri la majoritatea intrebarilor, vei vedea!

Virgi, nu am pus inca poze cu Serghei pentru ca am facut numai filme si n-am stiut sa le pun pecalculator. Oricum, l-am "prezentat" live catorva fete si le-a placut! Lyly are cred o poza cu el daca vrea cineva neaparat...poate sa o ceara, ca pana m-oi ivrednici eu... Iertare!!!

Ioana cu Serghei (2 mai 2006) si Katja (30 martie 2004)

pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns virgi spune:

IulyP si Lyly - multa bafta maine la medic. va asteptam cu noutati!!!

VoichiV - tinem pumnii maine. Sa ai parte de o nastere usoara. Curaj..ca totul o sa fie ok.

Ina - scuze acceptate, inca mai esti de inteles.

Carmina - unghiera e sfanta. Eu am cumparat una speciala de bb..cu lupa...dar merge super.... Chestia cu tatze bb umflate, acum o aud pentru prima data.
Si bb a mea doarme destul de mult, mai nou cand e la cineva in brate. Se pare ca patutul o cam incomodeaza..si asta datorita taticului care a fost in concediu si a stat numai cu ea in brate. Daca o scot afara doarme continuu.

Fetelor care va plangeti de colici, incercati sa folositi biberoanele Dr.Brown's. Sunt prevazute cu un sistem special de reducere a colicilor. La clinica bb a mea a facut si ea colici de la biberoanele Avent....de cand am mutat-o pe Dr. Browns...e super ok.
As dori si parerea lui CamiM..ca si ea le foloseste.

Maine mergem si noi la Lee...sa-mi faca mie ultimul control. Iar lui bb i se va face primul set de analize..si primul vaccin. Voi ati inceput vaccinarea bebelusilor?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zax spune:

Lacra mullti si multe de la mine. Adevarul e ca se scrie mai putin pentru ca toata lumea a intrat nebunia asteptarii. Dar trebuie sa ne propunem sa intram mai des, numai asa ne putem face asteptarea mai usoara.
Succes astazi la doctor. Si eu merg diseara. Abia astept sa vedem ce face voinicelu nostru si cam cat ar mai dori sa impartim spatiu comun de locuit. Stii ca eu eram cu tratament cu gynipral si stat la pat. Faptul ca am ajuns pana in sapt 37 e foarte bine, si de maine o sa intrerupem tratamentul. Deci orice e posibil. Abia astept sa il tin in brate si sa il pup in continuu.

Shori, Voichi - nastere usoara!!!

Virgi - ma bucur ca ai reusit sa-ti gasesti timp si pentru tine. Cu siguranta Luana nu s-a suparat. Doar si ea trebuie sa fie cocheta ca mamica ei.

DianaR - am vazut pozele cu micutza Timeea. E scumpica foc si papacioasa.

pe toate. Pentru mai e putin...

zax 36+ bebe Tudor

POZE

Voinicel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen Cita spune:

Salutare la toata lumea !

Veste mare !!! A nascut Shori !!! ...prin cezariana, pe la 11.00 m-a sunat sotul ei...dar deocamdata nu stia nici el prea multe detalii...abia de o vazuse pe buburuza cea mica, iar Shori era inca in operatie, la cusut... Dar am inteles ca totul ar fi ok. Revin cu detalii cand mai aflu cate ceva.

Bun venit pe lume Ana !!! Sa fii sanatoasa si sa le aduci multe bucurii parintilor tai !

Carmen 35+ cu Eliza in burtik

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20730;103/st/20060613/dt/8/k/2f72/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zax spune:

FELICITARI SHORI!!! REFACERE RAPIDA SI MULT LAPTIC

ANA LA MULTI ANI! SA FII SANATOASA SI PAPACIOASA.

zax 36+ bebe Tudor

POZE

Voinicel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen Cita spune:

Cu atatea emotii am uitat sa-mi schimb semnatura ...deci 37+ ... na ca m-am dat de gol de cand n-am mai postat nimik ...dar adevarul e ca am avut multa alergatura, pregatiri, etc ... plus ca nici nu-mi prieste deloc sa stau pe scaun, asa ca evit in general sa stau prea mult ... adik n-am mai apucat decat sa va citesc ...pe ici pe colo...sorry !

Oricum ma bucur de fiecare veste buna pe care o citesc si tin pumnii urmatoarelor gravidute care vor deveni zilele astea mamici !

Felicitari proaspetelor mamici si bun venit puiutilor lor!
Salutari si celor care au revenit acasa cu ingerasii lor ! Refacere rapida, latpic din belsug si …nopti cat mai linistite alaturi de noii locatari !

Carmen 37+ cu Eliza in burtik

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20730;103/st/20060613/dt/8/k/2f72/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulyp spune:

Bine ai venit pe lume Ana
Shori refacere rapida.

Lyly despre ce calm si rabdare vorbesti tu? In ceea ce priveste sarcina am doza destula din ingredientele astea. Nu am vrut sa supar pe nimeni, daca oi fi suparat pe cineva...
Ideea e ca eu sunt stresata pt. ca-s in sesiune, am dat 2 ex., maine il dau pe al 3-lea, iar de curand am aflat ca al 4-lea ex. mi s-a mutat din iulie in 15 iunie si ma oftic ca o sa il ratez si o sa ajung in toamna sa il dau(si asta pt. ca am programat cezariana pe 12). Oricum pe aici nu intereseaza pe nimeni detaliile astea, de fapt nici nu stiu de ce am scris chestiile astea.
Aaaaa ba da, in caz ca vi se pare ca va raspund urat desi nu cred ca am facut chestia asta sa stiti motivul.
Ei hai ca deja ma aberez.

Aura(36+) mamica Nicoletei

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adelapop spune:

va rog sa imi spuneti si mie ce sa cumpar pt bebe, am facut 31 de saptamani si ne pregatim de marea intalnire
voi v-ati ghidat dupa lista de pe prima pagina?
noi am luat pana acum patut, paturica, body-uri, pantalonasi, costumase, si atat
o sa merg la targ mieruri si as vrea sa iau tot ce ne trebuie
si nu m-am hotarat la carut
voi ati luat landou???? sau carut cu 3 niveel?
ca am inteles ca bebe trebuie sa stea perfect intins ca sa nu ii afeteze coloana si caruioarele nu se lasa perfect pe spate
am apelat la voi pentru ca tot timpul m-ati sfatuit
inaioana eu vroiam sa iau cleste pt unghii dar acum amcitit ca nu e neaparat nevoie ca merge si unghiera
ce mai am nevoie pentru bebe? voi ce folositi acum??? termometru, unghiera, etc
va pup si va multumesc anticipat
ref bebelici: eu sunt topita dupa toti copilasii vostri si ma minunez de fiecare data cand le vad pozele, pe langa faptul ca sunt superbi ma fascineaza evolutia lor din burtica: ma uit la pozele cu mamici in ultimele zile de sarcina si la pozele cu bebicii din prima zi de nastere.... cum erau ei deja formati acolo in burtica si asteptau startul _ suuuuper!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
31+

quote:
Originally posted by inaioana

Shori, nastere usoara ca fulgul si bebe sanatos, cuminte si papacios!

Carmina, sa o luam usurel:

1. Constipatia inseamna kk tare, uscat, dificil de eliminat. Ei acum isi formeaza si exerseaza reflexul defecatiei si pentur ei asta inseamna o treaba serioasa. chiar daca se chinuie si iti rupe sufletul , cel mai intelept e sa il lasi sa se obisnuiasca cu aceasta activitate. Evident poti sa il iei in brate, sa il alinti, etc dar nu folosi metode de genul :supozitoare cu glicerina, termometru etc... pt ca nu faci decat sa ii conditionezi reflexul natural cu acele metode si sa il faci constipat pe viata.
Acuma, daca vrei sa il ajuti totusi cumva pentur ca situatia te scoate din minti, da-i cate 10-30(max) ml de ceai de musetel. Il poti lua pe cel la pliculete normal sau exista si varianta Humana solubil, mai scump dar mai usor de dozat. Au tot cei de la humana si varianta cu fenicul si nu mai stiu ce, tot pt usurarea digestiei.
In rest, mult calm si stapanire de sine : o sa treaca!

2.Este foarte devreme pentru a avea un program foarte bine definit, oricum mi se pare chiar destul de exact programul lui. Lasa-l in pace!

3.Nu stiu ce este panaritiu. Oricum unghiile taie-le cu unghiera (mult mai sigur si usor, exclus sa il intepi) si nu exagerat de "in carne". Unghiera sterilizeaz-o cu spirt. Acolo poti sa i dai cu spirt si baneocin. De asemenea recomand cu amre caldura Dermocare, e o crema foarte buna si ieftina. Daca nu si nu...mergi la dr.

4.Depinde de la bb la bb cand ii trec, este criza genitala si e normala. Serghei de exemplu inca are areola putin mai rosie si umflatica, dar nu pare tare. Oricum, nu te ingrijora.

Eeei? Te-ai mai linistit? Vezi ca ti-am trimis cartea de Spock...mult succes la citit, o sa fii mult mai sigura pe tine apoi, gasesti acolo raspunsuri la majoritatea intrebarilor, vei vedea!

Virgi, nu am pus inca poze cu Serghei pentru ca am facut numai filme si n-am stiut sa le pun pecalculator. Oricum, l-am "prezentat" live catorva fete si le-a placut! Lyly are cred o poza cu el daca vrea cineva neaparat...poate sa o ceara, ca pana m-oi ivrednici eu... Iertare!!!

Ioana cu Serghei (2 mai 2006) si Katja (30 martie 2004)

pozici

Mergi la inceput