Mamici de mai-iunie 2006(89)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LYLY809 spune:

Ioana, bebelul tau e postat un pikut mai sus!

Luana, m-ai terminat cu "obiectul mesei". De udne le mai scoti?

Lacri 38+

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;10051;28/st/20060601/dt/-4/k/fba6/preg.png
Samburica
Album echo si burtik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inaioana spune:

Lyly, mersi frumos pentru poza..acu' mi-am dat seama ca nici eu n-o vazusem! Frumos copil!
Uf, imi pare rau ca te-a durut acolo. Deci..sa ne pregatim sa strangem pumnii si la tine, vine Samburica?

Ioana cu Serghei (2 mai 2006) si Katja (30 martie 2004)

pozici

Mergi la inceput

Asadar, avem 36 mamici si 43 gravidutze!

Si_Bv, astept o veste buna, eu una o sa ma bucur tare mult cand o sa ne-o dai!

N-am nici un semn ca Samburica s-ar grabi, va anunt eu, caci va trebui sa predau listuta... De coborat, a coborat dumnealui; in rest, imi asigura contuzii pe la coaste si bumbaceli in vezica, hihihi. Si, ma trezeste dimineata la ora 7!

LAcri 38+

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;10051;28/st/20060601/dt/-4/k/fba6/preg.png
Samburica
Album echo si burtik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inaioana spune:

Pai vine mai incet cu nu e vitezoman , e baiat serios, calm si meticulos!
Cat despre trezirea la ora 7...e asa, ca sa te pregateasca pentru ce va urma! La toate se gandeste mititelul!

Ioana cu Serghei (2 mai 2006) si Katja (30 martie 2004)

pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 26octombrie spune:

revin, ... ca-n "descult", doar ca eu .... scriu si ma mulg, scriu...

asa. Lyly, nu gasim web camera, e pe undeva pe aici. io tot propun sotului sa montam pe cat mai multe obiecte din casa fluierici din aia de se puneau la chei si, cand nu le gaseai(a se citi tot timpul), fluierai si iti raspundeau.

Ioana, cu toxoplasma nu m=am linistit. astept sa fac analizele Horei, la CFR evident ca mi-au promis ca le fac si au facut o laie. In rest, nu imi pare prea complicat, e doar obositor si cere multa rabdare. Poate si faptul ca am crescut zeci de animalutze de toate felurile, de la caini, pisici, arici pana la ciori si porumbei imi da o stare de deja vu. Oricum, acum am sentimentul ca totul e simplu. ceea ce ma paralilzeaza, cand imi fug gandurile incolo intepenesc, este perioada cand va incepe sa colcaie... atunci voi fi mai stresata decat toate fetele la un loc. dar pana atunci nu trebuie sa ma gandesc la asta!

Luana si Hora

Hora Lucia
www.geocities.com/mamici_de_mai_iunie2006/povesti.html#Hora " target="_blank">poveste#8230;

Lisboa 2005

Mergi la inceput

Calm ca tat-su, care ma tot bate la cap sa nu mai conduc, dar io' tot o fac, macar la volan sa-mi permit slalomuri, ca altminteri ma misc precum o balenuta... oricum, cu kilele stau bine, cat pun, cred ca atata se duce pe grasun...

Mamicilor, dupa ce ati nascut, cred ca va simteati usoare ca fulgul, nu?? Wow, trebuie sa fie grozav!!!

Lacri 38+

Samburica
Album echo si burtik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Si bv spune:

Lyly, multumesc! cred ca veti fi primele care vor afla! din fericire, am un feeling bun in privinta asta!

Serghei e o scumpete! deja are salopeta de blugi, m-a dat gata!

Pentru cele mai dulci mamici: weekend placut si insorit!!!

Poze

Mergi la inceput

Chiar, Ioana, salopeta lui Serghei e tare faina, de unde ai luat-o?
Ia' zi repede...
Lacri 38+

Samburica
Album echo si burtik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amiss_zip spune:

Fetelor va multumesc mult pentru lamuriri va pupacesc tare de tot !

Petra 35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnica spune:

Zax, multumesc pentru incurajari. Sper sa fie totul bine in final.

VochiV, tinem pumnii maine!

Monica 38 fix

Mergi la inceput