Suceava - (nota) 10!!

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simina2005 spune:

"Nu ne sta in putere sa facem lucruri uriase - ci numai lucruri mici, cu iubire uriasa." (Maica Teresa)

Buna ziua!

megbeng, multumesc mult pentru ajutor!
Ce te-as mai ruga...ai putea sa-l treci si pe Teo pe lista sucevenilor...acum ca nu mai sunt gravida?

Fetelor , multumesc mult pentru urari si ma bucur sa aud atatea vesti noi si bune despre voi...

Eu simt ca traiesc clipe unice, sunt extrem de fericita si nu-mi vine sa cred ca baietelul meu este atat de cuminte..il simt ca un mic intelept care nu vrea sa ma deranjeze prea mult...Mananca , da aerul afara, doarme si zambeste la ingeri. Suntem extrem de incantati de el.
Copii il cauta si ma cheama daca scanceste.

Am reusit sa intru sa scriu prin Opera, sa vad daca pot transmite acest mesaj...

Simina cu Teo, Diana si Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns megbeng spune:

simina, bun venit inapoi!!!!!

ei, acum sa te tii!! povesti cu 2 pitici mici de tot!!! cred ca avem unul din cele mai frumoase grupuri de la "prieteni"

edit: am modificat, simina!..si mi-am pus si mie o burtica cum imi sta?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eveline spune:

Subscriu pentru duminica 9 iulie....ramane sa stabilim locatia si ora....mie personal mi-ar conveni o ora dupa 17 (pana la care doarme Bia) caci pana atunci e cam strict programul meu.....
Cat despre locatii....habar n-am....poate ne intalnim intr-un parc si apoi plecam spre o terasa....sau ramane la 3 barbosi unde e si un chiosc de la care putem lua ce vrem....cum hotarati....
Daca e frumos frumos afara si daca voi credeti ca aveti cu ce ajunge eu sunt de acord si cu Cetatea....e loc de joaca si pentru cei mici si destule "surse" de suculete sau berici....
Va pup!

Ana si Bianca-iubita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crengu75 spune:

si mie, tot dupa 17 mi-ar conveni, din acelasi motiv.
pupici!

Mergi la inceput

ora 18? e bine pentru toata lumea?

ilinca, primim poze de la botez, nu?

mai sunt vreo 2 zile si aflam vesti (bune, sunt sigura) de la cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilincalif spune:

fetele cochetele, daca sintem in suceava in ziua respectiva promitem si noi sa ne facem aparitia... ora nu prea conteaza la noi, pentru ca inca nu avem un program chiar foarte strict... Cetatea? e cam departe pentru noi, dar daca patria o cere, facem un efort !!!

meg, cit de curind punem si pozici noi in album... avem citeva frumusele foc.

va pupacim, zamfirucul prin somn iar eu nu foarte adormita, ca am reusit azi sa atipesc in preajma ei... dar tinind cont ca e trecut binisor de miezul noptii, ma retrag usurel spre plapumioara !

Ioana si Zamfiruca, minunata mamei
http://photos.yahoo.com/irina_inm
"Ne nastem uzi, goi si flaminzi... Abia dupa aceea lucrurile se inrautatesc ! ..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eveline spune:

Buna dimineata! Cafeaua e facuta, poftiti!
Si sucurile de rigoare....

Ana si Bianca-iubita

Mergi la inceput

inteleg ca azi de dimineata a fost un fel de "McDrive" pe aici....lumea s-a servit in graba si a fugit..la fel o sa fac si eu, pentru ca am maine examenul practic si diseara avem bilet la film, asa ca trebuie sa "concentrez" portia de invatat!
pupici grabiti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simina2005 spune:

OAMENII S-AR PUTEA SA NU-SI AMINTEASCA EXACT CEEA CE AI FACUT SAU CEEA CE AI SPUS, DAR INTOTDEAUNA ISI VOR AMINTI CUM I-AI FACUT SA SE SIMTA!!!

Buna dimineata!
Este a doua saptamana din viata lui Teo si incerc sa traiesc din plin fiecare clipa.
Mai intai s-a trezit Teo pe la 7:20 si apoiAndrei pentru a vedea de ce plange bebe Teo.Somnoros si plapand, l-am mangaiat si pupacit pana a "facut ochi" si i-am spus ca trebuie sa se trezeasca deoarece sunt desenele animate preferate de el...A alergat in sufragerie, apoi la baie,... apoi eu i-am dat piept lui Teo .
Intre timp "a facut ochi" si Diana. Incercand sa-si dea carliontii din ochi intreaba "Unde...mama?".Vine alergand si se cuibareste la pieptul meu.Este calduta, somnoroasa si dulcica...un pui de om.
I-am facut baie lui Teo si copii ma asista atenti la tot ce se intampla...il duc pe bebe in dormitor si il las infasat in prosoape...ma intorc in baie si-i bag pe Andrei si Diana in cada sa faca si ei baie. Intre timp revin la Teo, il masez si-l dau cu ulei de corp. Il imbrac cu haine curate si-l pun la piept. Copii se balacesc in cada, incep sa se ude unul pe altul...termin de alaptat si-i scot din baie apoi ii imbrac in haine curate.
Intre timp Teo face ochi si mai vrea piept...sunt obosita dar cand ajung in sufragerie vad ca a sosit sotul de la servici ( a fost tura de noapte), il ia pe Teo in brate si zambeste fericit...este din nou acasa alaturi de noi.
A adus mancare si un cadou pentru Teo de fapt copii sunt adevaratii destinatari ai jucariilor...Copii mananca in liniste iar noi savuram cate un ness...afara este o zi racoroasa de iunie...Teo a implinit 2 saptamani.

V-am povestit o dimineata din viata noastra...mie nu mi se pare greu, sunt plina de viata si simt ca suntem o familie unita si binecuvantata de Dumnezeu.
De fapt vreau sa va spun ca am fost tare speriata ca o sa-mi fie greu cu 3 copilasi mici, dar acum trebuie sa va zic ca nu merita sa ne temem ... Un copil aduce multa fericire in casa, parca ne facem sa fim mai puternici si mai fericiti...

Multumesc Meg pentru modificari. Esti tare scumpica ...
Fetelor , despre ce intalnire povestiti voi?
Ce se mai intampla cu Cristina?
Unde mai mergeti in concediu?

Va doresc tot binele din lume!

Simina2005 cu Teo(7.06.2006), Diana (30.05.2003) Andrei(10.04.2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dandush spune:

Simina. Sa-ti traiasca copilasii ....cata fericire trebuie sa se citeasca in ochii tai si ai sotului.

Teo are doua saptamani, scumpul de el. Eu ador bebelusii, asa ca zi merci ca nu-s acolo , ca ti l-as fi furat .

O mai asteptam si pe Ilinca cu povesti despre Zamfiruc cel mic .

Va pup dulce pe toate si va doresc o zi buna

D.K.

Mergi la inceput