Suceava - (nota) 10!!

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns megbeng spune:

simina, m-ai facut sa plang de emotie si de bucuria voastra! cat de mult imi place sa aud ca exista familii asa fericite si implinite! daca toata lumea ar avea puterea sa iubeasca atat de mult, sunt sigura ca Pamantul ar fi un loc mult mai bun! ...despre intalnire...propusesem sa ne intalnim candva grupul de suceava, ca dupa cat de bine ne intelegem aici sunt sanse mari sa se lege prietenii sincere si trainice!
propusesem 9 iulie pentru ca o sa fiu si eu in suceava (stau cam pana pe 13)..in principiu ora 18, dar suntem flexibili, dupa programul fiecaruia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floarea de colt spune:

salutiii fetilii..
eiiii da ce randuri frumoase ne este dat noua sa citim .....

simina...desi este o zi ca oricare alta pt multi dintre noi...tu ai parte de ce poate fi mai linistit si frumos intr-o zi..sa te scalzi in ochii copiilor tai...sa ii iei la piept pe fiecare dintre ei..sa va bucurati de familia voastra....felicitari!!
teo mic si scump..trebe sa il lasam sa mai creasca putin..si sa faca cunostinta cu zamfirucu ilincai..si atunci sa te tii frate de povesti...
abia astept.....

sunt pe fuga....asa ca iar va trimit cate un pupic..mic..pt fiecare..si ...sa va urez de pe acum..petrecere frumoasa la zilele sucevei????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crengu75 spune:

Buna fetelor.
Mi-a placut ce a scris Simina si imi place cum face fata cu 3 , iar eu ma plangeam cateodata ca nu fac fata cu unul. Drept este ca al meu a fost prematur, a fost greu dar a trecut. Acum e un dracusor si cuminte si obraznic, asa cum trebuie sa fie un copil.
voi ce mai faceti? toate bune? Ne vedem pe 9 iulie, sper sa pot veni. Va pup pe toate si pe cei mici.
As mai sta dar trebuie sa-i fac baie maimutzoiului.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eveline spune:

Intrebare intrebatoare: intalnirea o facem intre gagici sa stam la barfe sau venim cu cei mici si cu sotii aferenti?

Ana si Bianca-iubita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DanaRosu spune:

Buna dimineata, fetili, poftitz la cofele si , cine poate sau hai la alte licori ca tot se apropie Zilele Sucevei... Am lipsit si io doo zile din zona, de fapt v-am vcetit dar n-aveam timp de raspuns, si uite cate s-au adunat!

Simina, felicitari, 3xmamico, refacere usoara si rapida, iar lui Teo sa-i dea Dumnezeu sanatate, pofta de mancare si de viata si minte multa! Sa fiti fericiti cu totii!

Legat de intalneala din 9 iulie, in principiu trag o fuga, mai mult ca sigur, ca am si o nunta si is si de serviciu in ziua cu pricina.

Va doresc zile bune si drumuri cu noroc. Pupam

Dana
And, yes, I am a blonde!

Mergi la inceput

Buna intrebarea.
Cu copii si barbati, sau fara?
As opta pentru .. cu.

Crengu, mami lui Cristian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iliuta spune:

Buna fetele. Ce n-as da sa vin si eu la "intalneala", dar din pacate anul asta nu putem veni in tara...

Meg, nu baga in seama ce-ti zice mama ta, oricum ea-ti vrea binele si nu ti-o zoce din rautate. O sa vezi ca dupa ce vei naste si-i vei duce nepotelelul la ea si-l va lua in brate, se va topi. Eu iti tin pumnii sa fie totul bine.

Ilincalif, ma bucur c-a fost bine la botez, si ca acum Zamfirucul e crestina. Ei ii trimit un pupic de aici de la mine, si-i doresc sa fie norocoasa in viata si sa aiba parte numai de bine.

Simina, cat ma bucur sa vad ca ai nascut si esti bine. Am citit randurile tale si am lacrimi in ochi......nu ma pot abitine cand vad ca mai exista oameni care-si dau seama cat de bogati sunt ca au copii, care nu se plang ca: Vai ce greu e, ca-i trebuie aia sau aialalta, ca nu stiu ce si nu stiu cum. Te admir foarte mult, admir familia ta, si sunt sigura ca esti o mama extraordinara.

Eu nu am inceput sa lucrez ca educatoare, deocamdata o sa fac cursurile timp de 9 luni de zile ca apoi sa ma pot angaja. Oricum sunt super multumita ca m-au acceptat la cursuri.

Sunt multumita si pentru ca mi-am scos reteta pentru stimulare pentru Fiv cu asigurare sociala, si in loc de 1000€ am dat 20€. De acum tot astept sa ma sune sa-mi zicda ca mi-au gasit doanata si sper sa fie cat mai repede ca daca nu.........sotul meu zice ca abia asteapta sa vada ce o sa fie pana la urma , pentru ca-s ingrozitor de insuportabila. Stiu si eu asta, dar e fara sa vreau...ma enervez din orice si nu ma intereseaza nimic, nu sunt atenta la nimic......sper ca pana la urma sa fie totul bine, asa cum am inceput si cu reteta.

Va pupacesc pe toate si va doresc numai bine.

http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/micaelapodariu/my_photos
"Prietenia este mana care-ti sterge lacrima atunci cand viata te doare......"

Mihaela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns megbeng spune:

pai eu zic sa vina fiecare cum doreste, nu? eu o sa vin cu burtica desi nu o sa se vada nimic inca..apropo, la voi cam din a cata saptamana/ luna a inceput sa se vada burtica ?

am dat ultimul examen practic din viata mea de studenta..a fost ok si oricum ne promisesera sa nu ne faca surprize neplacute la ultimul examen..si apoi am mai stat vreo ora sa facem poze!! maine e ultimul examne SCRIS si pentru maine avem programata o adevarata "sedinta foto" intreaga seire..of, nu pot sa cred ca au treuct atat de repede 6 ani!!! as mai fi vruuuuuut!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia1977 spune:

imi spune si mie cineva daca a facut peeling chimic la vreo cosmetica din suceava?
simina mi-au dat lacrimile cand am citit despre cei 3 puiuti ai tai.
si eu care ma plangeam cu unul. mea culpa.

Mergi la inceput

Meg, la mine s=a vazut cred ca de prin a5a luna, dar eu sinteam ca nu mai incap in haine de prin a 4a. Purtam haine ffff. stramte si eram fffff. slaba. Dar de atunci , nu prea mai pot purta haine asa stramte. Imi aduc aminte ca burta nu era foarte mare dar plangeam pe la serviciu ca ma simt incomod, si, desi toti spuneau ca nu se vede , eu mi-am luat haine de gravida ptr ca, pur si simplu, nu ma simteam in largul meu.
Pupici!

Crengu, mami lui Cristian

Mergi la inceput