Suceava - (nota) 10!!
Raspunsuri - Pagina 28
simina2005 spune:
OAMENII S-AR PUTEA SA NU-SI AMINTEASCA EXACT CEEA CE AI FACUT SAU CEEA CE AI SPUS, DAR INTOTDEAUNA ISI VOR AMINTI CUM I-AI FACUT SA SE SIMTA!!!
Buna seara!
Astazi am reusit sa ajung pe la servici, sa ies cu Diana la plimbare( pentru ca o simt un pic cam geloasa pe bebe Teo..., am reusit sa-l prezint pe Teo medicului pediatru...care a ramas incantata de baietel dar si de grija pe care i-o poarta fratiorii
Sunt tare fericita!
incerc in fiecare zi sa-mi mai rezolv din probleme.
Poate saptamana viitoare reusim sa-l inscriem pe Teo si la primarie.Am certificatul de nastere facut in Iasi, dar mi s-a spus ca banii pentru
nastere se ridica din Suceava
Ilinca, poate ma lamuresti tu ce acte trebuie depuse la primarie si pentru ce...stiu ca pentru alocatie...dar nu stiu unde...
Meg , ma bucur ca vii in Suceava, eu nu stiu daca pot ajunge pe 9 iulie la intalnire, depinde cum este sotul de servici sau daca am cu cine lasa copii...dar mai este pana atunci...
iliuta, ma bucur sa aud atatea vesti bune...
floare de colt, crengu, dana , dandush... multumesc pentru urari.
sa stiti ca chiar nu este atat de greu cu mai multi copii, ...cineva care a fost in rodin a plecat cu ochii in lacrimi si mi-a spus :
"Voi nici nu va dati seama ce familie frumoasa sunteti!"
Am ajuns sa ma bucur ca trec zilele si cresc copii, ma bucur ca suntem sanatosi si ocrotiti de Dumnezeu.
Va doresc sa aveti parte mereu de adevarata fericire!
Simina2005 cu Teo(7.06.2006), Diana (30.05.2003) Andrei(10.04.2001)
DanaRosu spune:
Tiiiiiii! Fetili meli n-o beut azi cofeaua!
Pohtitzi!
Zile bune!
Dana
And, yes, I am a blonde!
simina2005 spune:
"Nu ne sta in putere sa facem lucruri uriase - ci numai lucruri mici, cu iubire uriasa." (Maica Teresa)
Buna ziua!
megbeng, felicitari pentru marea finala. Sper sa aveti un banchet si un curs festiv pe cinste. eu am un mare respect pentru absolventii de medicina.
Dana,vad ca bei zilnic casfeluta...
Ce as mai vrea eu sa va mai intreb...
In ultimele doua duminici din iulie as vrea sa botez copilul si sa facem cumatria...Oare ati putea sa-mi recomandati un restaurant liber?
Mi-ati fi de un real ajutor!
Simina cu Teo, Diana si Andrei
megbeng spune:
s-a terminat studentia mea!
simina, curs festiv nu se organizeaza la noi ..in schimb o sa avem o festivitate de absolvire in octombrie, imediat dupa licenta, cu robe, juramantul lui hipocrate, etc...atunci va fi practic momentul emotionant....deocamdata eu ma simt cam..somera, desi pana la licenta tot studenta sunt, nu?
ramonaa spune:
Buna ziua sucevencele mele! Am citit doar ultimele 2 pagini, nu am avut timp de mai mult.
In primul rand, Simina sa-ti traiasca feciorul, te felicit pentru familia ta frumoasa.
Meg felicitari, bine ai venit printre gravidute. Cum te simti?
Eu sper sa reusesc sa mai intru pe forum mai des dar e destul de greu. Noutati, sunt ocupata la servici, e bine. Cu greturile ma mai lupt din cand in cand, mai ales seara si asta e bine pentru ca nu ma deranjeaza la servici. Robert stie ca va avea un fratior sau o surioara, spune ca mami are bb in burtica si ca vrea tetitza (fetita).
Mi-ar place sa ne intalnim pe 9 iulie. Cam atunci ar trebui sa intru in concediu de odihna dar nu stiu sigur ce va fi.
Va pup dulce!
poze 1
poze 2
Ramona si Robert (15 ianuarie 2004)
megbeng spune:
ramonaa, chiar ma intrebam de ce nu mai esti asa activa..ca nici la odisee nu prea te-am vazut, desi citesc de vreo 3 saptamani ce se scrie , dar din umbra..pana nu vad embrion cu activitate cardiaca nici nu ma inscriu, ca-s patita, si nu-mi place deloc sa abandonez corabii.
oricum, multumesc pentru locul rezervat, am fost si eu civilizata si nu te-am facut sa-l retii degeaba
crengu75 spune:
Ce fac fetele????
Asa, pe pagina 3 ??? maine plec la tara, la gratar, ca doar e hram la Suceava, nu? sper sa fie vremea super , plecam cu parinti, socri, frati, surori si copii. Vom fi multi , mancam bine si uitam de probleme. O berica, un suculet, o cafea, o salatica etc. De abia astept, vreau sa uit de serviciu si probleme. Voi ce faceti miine?
Sper ca nu curateni , ca-s satula de facut curat in we. In rest vad ca toate sunt bune, Simina, iti recomand Arcasul si Bradetul( foarte frumos de altfel). Am fost sambata la ziua nasului meu la Arcasul si a fost super, mancare buna , plodul a avut loc sa alerge, muzica f. buna (orchestra) si un nene care se credea Dan Spataru dar era dragut si mi-a placut. Chelnerii au fost foarte atenti si nu genul sa te sufoce dar nici sa alergi dupa ei. Cam atat.
Sanatate la toate fetele, la toti bb.ii, va pup pe toate si nu enumar fetele ca sa nu uit pe cineva si sa va suparati pe mine. Poate dupa ce ne cunoastem mai bine o sa va tin minte pe toate.
PUPICI!!!!!
Crengu, mami lui Cristian
ilincalif spune:
fetele cochetele, iar imi functioneaza haotic netul !
iar la ora asta, cind ma uit la zamfiruc cum doarme ca un ingeras mi se face si mie un somn de-abia imi tin ochisorii deschisi !
miine (adica azi, ca e trecut (iarasi) de miezul noptii) vrem sa plecam la sucevita pentru doua zile, cu catel si purcel, adica asta insemnind cu tati, cu buni, cum altfel si cu zamfiruc... asta daca nu intervine nimic pina la ora zece, c-asa avem noi uneori bafta ca una ne propunem si cu totul altceva se intimpla pina la urma !
pupicei mititei tuturor si un weekend linistit si insorit !
simina, trebuie sa ajungeti tu sau tati la proimarie la etajul 3, la camerele 35-37 si acolo daca aveti la voi actele in original si copiile xerox (certificatul de casatorie, certificatul de nastere, buletinele voastre) si daca va mai inarmati si cu rabdare, e perfect, ca vor fi formulare de completat si dudui intepate de suportat !!!
in rest, cum stiti, toata ziua ne plimbam, zamfiruc doarne de rupe din clipa in care scot caruciorul in fata blocului, iar eu incep sa-mi doresc o zi-doua de ploi ca sa mai fac oleaca de treaba prin casa, ca ne-am facut tare ulitarnice de cind a dat soarele !!!
inca o tura de pupaciuni tuturor si-am inchis calculatorul... tati ma ameninta ca ma culca pe casa scarii daca nu inchid pravalia... heheee... si nu de alta dar tare e curent la noi pe casa scarii si apoi imi place prea tare "sobita" mea cu 2 picioare ca sa rezist ispitei ! asa ca ma conformez .. am plecat, iubitelor !
Ioana si Zamfiruca, minunata mamei
http://photos.yahoo.com/irina_inm
"Ne nastem uzi, goi si flaminzi... Abia dupa aceea lucrurile se inrautatesc ! ..."
iliuta spune:
Si eu va doresc un weekend frumos, cu vreme buna, si La multi ani !!!! tuturor IONILOR SI IOANELOR.
http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/micaelapodariu/my_photos
"Prietenia este mana care-ti sterge lacrima atunci cand viata te doare......"
Mihaela