Suceava - (nota) 10!!
Raspunsuri - Pagina 29
megbeng spune:
asta cred ca e nou record din "istoria moderna" a sucevei...aprope 24 de ore fara nici un mesaj nou si ..pagina 4!
eu am fost ieri la un mic picnic, iar de asta noapte am o ocupatie foarte nobila: ..am intrat azi in sapt 6 si stiam ca la majoritatea graviddutelor asta e saptamana in care debuteaza simptomele, dar nu ma asteptam sa fie chiar asa ceas..in fine, e PERFECT ca am terminatb scoala, nu stiu cum as fi ajuns dimineatza la stagii.
oriucm, sa stiti ca nu ma deranjeaza deloc daca stiu ca toate modificarile astea sunt pentru un beb pe care deja il iubesc mult de tot
crengu75 spune:
'neata fetele!
Cine stie daca s-a deschis Strandul??
Pana merg la mare l-as mai duce pe maimutzoi un pic la apa. voi ce faceti? ce a-ti fact ieri? Bine ca a venit caldura dar parca e prea cald.
meg, asta este..... Super meseria de mamica! cand va misca vei uita de incomoditati. Si sa-l vezi la eco.........
te vei indragosti iremediabil.
pupici!
Crengu, mami lui Cristian
eveline spune:
Buna iubitele! Haideti ca-i gata cafelutza!
Am terminat sesiunea....sunt in VACANTZA.....de acum mai stam la povesti.....chiar si eu as fi curioasa daca s-a deschis strandul.
De azi incep operatiunea....scapat de pampersi.....pana acum am deja 2 pisu in pantaloni (la Bianca evident).
Va pup pe toate!
Ana si Bianca-iubita
megbeng spune:
eu nu sunt la plaja..spal rufe, le pun la uscat si incerc sa fac si curat in bucatarie...asa, incetisor, sa nu obosesc, da nici sa nu creasca balauri
dupa care trebuie sa ajung la la clinica particulara la care avem asigurare, pentru trimitere la eco si analize...
si apoi trebuie musai sa ma (re)apuc de
eveline, VACANTA PLACUTA!!!!!
DE CARE STRAND DIN SUCEAVA VORBITI VOI? e vreunul curat , asa, sa se poata scalda linistita si o ?
eveline spune:
Pai strand e numai unul...cel pe care il stii de cand eram toate mititele....dar se pare (din auzite ca eu n-am reusit sa ajung) ca e OK...merg cunostinte de ale mele cu cei mici, deci ma gandesc ca nu mai e cum era....
Spor la treaba...si la mine merge masina de spalat....si vreau sa fac si niste macaroane cu carne....caci altfel as fi fost de multisor la plimbare....
Ana si Bianca-iubita
megbeng spune:
mai, eu chiar nu stiu nici un strand in suceava, serios! nu am merg niciodata la strand..deci..unde e?
iliuta spune:
Nici eu n-am fost niciodata, dar e unul ori spre drumul spre Itcani, ori de la grup in jos pe dreapta, prin fata bazarului pe acolo, mi se pare.Da, cred ca pe acolo.
Va pup, sa aveti o saptamana minunata.
http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/micaelapodariu/my_photos
"Prietenia este mana care-ti sterge lacrima atunci cand viata te doare......"
Mihaela
iliuta spune:
Fetelor, ce mi s-a intamplat????Aveam 3 stelute rosii, iar acum am 2 galbene???? Ce inseamna asta??'.........Habar n-am..........
http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/micaelapodariu/my_photos
"Prietenia este mana care-ti sterge lacrima atunci cand viata te doare......"
Mihaela
eveline spune:
Meg ma uimesti....chiar n-ai fost niciodata? Nu mi-as imagina copilaria fara strand....si apoi drumul spre casa pe langa Mopan (nu stiu cum se numea atunci) cand saream gardul la fabrica si le duceam la niste tanti transpirate ce munceau langa cuptoare cate un CICO si ele ne dadeau doua paini fierbinti pe care evident le terminam pana acasa....
Deci: cum mergi spre Univers'all dinspre oras pe acea strada ce se cheama Traian Vuia unde e Acrom Akal si Mopan si alte fabrici, inainte sa faci stanga spre Univers'all e un service Dacia pe dreapta (e de pe vremea raposatului)...ei...inainte de acel service e o strada la dreapta pe care mergi vreo 300 m si dai in strand....inainte de strand e un turn de parasutism, e inalt il vezi din strada....inainte langa strand era un camping cu casute si locuri pentru corturi....acolo veneau polonii....acum se pare ca se ivesc vilutze...
Ana si Bianca-iubita