Suceava - (nota) 10!!
Raspunsuri - Pagina 25
crengu75 spune:
nu stiu ce sa mai zic.
dar e chiar asa de rau daca afla?
Ce pot sa faca decat sa se bucure nespus de mult.
hai, nu-ti strica cheful si bucuria cu asa ceva.
ce frumos ai scris chestia aia cu visele si cand am dat clic, zic: mai ce-o fi ?? sa mor cand am vazut, am retrait bucuria, parca vedeam testul meu. Ce bucurie am simtit atunci nu pot descrie, dar parca eram paralizata de bucurie. E super sentimentul , NU???
megbeng spune:
iti garantez eu ca mama mea nu o sa se bucure..
prima data cand mi-a intarziat ciclul, nu eram inca maritata , dar eram cu sotul meu de mult timp si era clar ca urmeaza nunta, am sunat-o pe mama sa isi dea cu parerea...mi se pigmentasera sanii, imi era greata...stii ce mi-a spus?? ce metode se pot aplica asa repede ca sa avortez!
apoi cand am ramas in septembrie 2005,in luna de miere chiar, nu s-a bucurat deloc, ca e prea repede, ca eu am scoala, etc..si uite ca am pierdut sarcina..m-a consolat ca "e mai bine asa" si sa mai astept CATIVA ANI pana fac un bebe
deci chiar nu am de gand sa ii spun, pentru ca am sa ma necajesc foarte rau de reactiile ei.
de stiut stie insa bunica mea cea iubita, cea care m-a crescut si care se roaga pentru mine sa-mi mearga bine!
of, ce bine e sa spui ce ai pe suflet!
carmen spune:
Meg, imi pare rau ca te-ai suparat pe Suceava. Macar stii cine e? Sper ca nu ti-a umbrit bucuria. of of, o sa fie bine pana la urma.
Fetele mele dorm numai pe jumatate: Daria doarme dusa iar Ana caut orice pretext ca sa mai amane somnul. Acum de ex. vrea pishu (dupa ce am batag-o in pat, evident) si plange cu lacrimi de crocodil ca "fac pe mine"; mai are de asteptat cateva minute ca acum e sotul la baie . Are o imaginatie super bogata cand e vorba sa amane somnul si mancarea.
Astazi nu am avut timp decat de un mesaj scurt de la servici ca am fost taaare ocupata si acasa abia acum am reusit sa ma asez dar nu stau mult ca sunt obosita si ma culc. DImineata zici ca ma pedepseste cineva cand trebuie sa ma trezesc, of of imi place somnul de dimineata.
Nu stim exact cand vom merge la mare, ca Marcel nu e sigur pe perioada de concediu. Totul e fff scump, trebuie sa platim avans, nu stim daca sa alegem hotel sau pensiune. Motivul principal pentru care mergem la mare e Daria, ca sa facem o cura de aerosoli pentru astmul ei, asa ca trezirea la 05.30 dimineata ca sa mergem pe malul marii .
Noapte buna tuturor, mai ales proaspetei mamici Simina.
Poze cu mandrutele;fetele mele
carmen & ana (04.11.2002) & daria (22.12.2004)
Regretul zilei de ieri si grija zilei de maine ne fura bucuria zilei de azi.
ilincalif spune:
iubitele mele fetele cochetele
sint frinta.. parca m-ar fi batut cineva cm cu cm.. ma doare spatele, imi ard talpile... dar cind ma gindesc ce zile deosebite am putut trai de simbata incoace, incepind cu botezul propriu zis si terminind cu clipele petrecute impreuna cu cei dragi (familie, prieteni), sint o fericita !
pina la urma a fost cum am vrut eu, pe Zamca, la biserica Sf Simeon la parintele Ciupu, iar Zamfirucul nostru a fost tare cuminte si chiar a dormit busteam o buna parte din slujba !
felicitari Siminei, sa fiti sanatosi si tu si puii tai, sa te refaci repede-repede si sa te bucuri de familia ta minunata !
pupicei multi-multi tuturor fetelor cochetelor
Meg Eveline si iubita Carmen si mindrutele Dandush si japonezucii Turtita Iliuta Floricica DanaRosu si nazdravana de Ania GynaCarmencyta RamonicaCrenguMP si daca iar am uitat pe cineva, macar de data asta e scuzabil, mi se inchid ochisorii de somn,
asa ca va zic Noapte buna si Somn usor, ca nu mai rezist !
Ioana si Zamfiruca, minunata mamei
http://photos.yahoo.com/irina_inm
"Ne nastem uzi, goi si flaminzi... Abia dupa aceea lucrurile se inrautatesc ! ..."
crengu75 spune:
Neata fetelor!
Cum a-ti dormit? Bine?
Eu fff bine, m-am odihnit si acum trag la serviciu. Si eu am botezat bb la Biserica de pe Zamca, super frumos a fost.
Sanatate la toate mamicile, si viitoarelor mamaici- bebei frumosi si sanatosi!
floarea de colt spune:
buna fetili meli!!
am lipsit putin de pe la voi ,dar ce sa vezi , cate vesti noi am gasit aici!!!
nici nu stiu cu ce sa incep!!
am sa incep prin a felicita pe mamica noastra victorioasa!!!
simina ai un baietel o minune!! si sunteti amandoi in poze adorabili!!
sa iti traiasca si sa creasca mare frumos si destept alaturi de fratiorii lui!!! felicitari !!!
ilincuto , cat ma bucur ca zamfi nostru a trecut in randul crestinilor!!
felicitari si tie pt botez!!
carmen , imi place cand mai povestesti de mandrutele tale!! sunt frumoase si destepte foc!!
dandush sper din toata inima ca treaba cu bomba e doar o alarma falsa!!
io ma chinui sa aduc pe lume un copil sau mai multi , dar intr-o lume in care sa existe pace!! avem destule alte probleme , boli, foamete ,schimbari de clima , gauri in ozon...incat...numa bombele ne mai lipseau!!!
iliuta tu ce mai spui??ai inceput sa muncesti ca si educatoare??cum te descurci cu , copii? iti plac??
meg , nu inteleg cine ar fi putut sa anunte dintre noi pe vreo ruda de a ta ,desi tu ai spus de multe ori aici pe forum ca , inca nu vrei sa stie parintii tai de sarcina ! e drept ca nu ne-ai spus exact care erau reactiile mamei tale , dar , daca lucrurile stau asa , nu te mai supara , nu iti face bine.
oricum mamei tot i=ai fi spus , chiar si daca sarcina era mai inaintata , tot ar fi avut de reactionat intr-un fel sau altu asa ca , indiferent de ce va spune , nu te supara , trateaza cu indiferenta , la urma urmei tu vei fi mamica , tu ti-ai asumat aceasta responsabilitate .
si ...las-o putin numai sa ia in brate nepotelu...si sa vezi tu atunci cum isi va schimba atitudinea.
nu te stresa si nu te supara , copilasul simte tot!!!
pentru restul fetelor am de impartit cate un pupic dulce cu aroma de cafea...
danarosu , turtita , crengu , mp...si cine ne mai citeste din umbra!!
aaa si un pupic special pt cristina si embrionii ei!!!
io , vineri tre s merg din nou la iasi.pt analize si radiografii pre-operatorii..si luni dimineata , fetelor sa imi tineti pumnii, o sa fac laparoscopia!!!!
am niste emotii!!!
va pup acum si va las ca am trebute multe!!
o zi buna!!!
megbeng spune:
mai scumpelor, nu m-am suparat deloc pe voi..DIMPOTRIVA, ziceam ca voi imi sunteti cele mai dragi...altcineva de pe forum a zis, stiu cine, dar nu e vina nimanui, ca doar eu am anuntat in gura mare ca vine bebe!
asadar, pentru toata suceava cea draga!!!
in rest sa stiti ca sunt linistita si fericita, mananc fructe, branza de vaci cu smantana...sotul ma menajeaza si ma rasfatza incredibil de mult..daca l-ati vedea ce fata de copil fericit ca primeste jucaria mult-dorita are!!! simt ca ma topesc de dragoste, pentru sot si pentru minunea mica ce creste in burtica...
sincer, nu ma intereseaza cat de incantata o sa fie mama de nepot, sunt sigura ca de iubit o sa-l iubeasca..norocul e ca sunt la aproape 500 de KM, asa ca influente prea mari nu o sa fie..eu daca stau mai mult de 3 zile cu mama nu exista sa nu ne certam, pentru ca ma trateaza ca pe un copil de 7 ani..si pentru ca reuseste sa-mi umbreasca fiecare bucurie,dar absolut fiecare..o sa revin poate in alte postari cu exemple, sa nu ma "aprind" acum
ilinca, te cred ca esti rupta dupa distractia asta, dar ce bine ca e iesit frumos!! asta iti da curaj sa te apuci de "lucrat" la BB2, nu?
floare, luni o sa fim cu gandul alaturi de tine, sa stii...a! si multumesc pentru pupicii cu aroma de cafea, ca prind bine de tot!
carmen, pe mine deocamdata ma amuza povestile cu printesele tale, si cum se fofileaza ele de la somn si mancare...dar cred ca o sa-mi treaca amuzamentul cand o sa fiu si eu ca tine, mamica de 2 ori!
eveline spune:
Buna ziua fetele mele!
Nici nu stiu ce sa va mai spun, sunt un piculetz pe fuga.....sotul e in concediu si l-am trimis la plimbare cu Bia, in ideea ca mai stau si eu....da de unde, caci cine face de mancare, cine calca si cine spala (masina...spala, de fapt)....oricum vreau sa termin repede repede ca am de invatat....fac si eu ca Meg...ea e in ultima saptamana de studentie eu in ultima de an I master....mai am un examen si gata....dar se anunta rau....
Una peste alta felicitam Zamfirucul crestin si ne bucuram ca a dat caldura....de saptamana viitoare promitem sa fim nelipsite de la barbi...
Altceva nici nu stiu ce sa mai spun.....va pupam pe toate in toate colturile lumii si ale tarii!
Ana si Bianca-iubita
megbeng spune:
ce-ati zice sa fixam intalnirea pentru duminica, 9 iulie? ca tot tre sa incepem negocierea zilei de undeva...dupa-amiaza? la o terasa, daca e vreme buna? (incerc sa aduc eu soarele in poloboc)