Suceava - (nota) 10!!

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dandush spune:

SIMINA sa-ti traiasca ingerasul . Am vazut pozele...ce baietel frumos ai...scumpul de el ce dulce sta la sanul mamicutei lui

Multa sanatate si crestere usoara

D.K.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen spune:

Siminama bucur f mult ca avem vesti de la tine. Ma bucur ca sunteti bine si tu si copilasul. Esti o mama f curajoasa si te admir. Sanatate multa si sper sa ne vedem cat de curand.
Ilinca cred ca te odihnesti dupa oboseala de peste saptamana.
Meg sanatate multa samburelului tau si o zi frmoasa.
Turtita, Floricica, Dandush, Eveline, Ramona, Crengu, Iliuta, Cristina, Mp (sper ca nu am uitat pe cineva) pupici si sa aveti o saptamana fooooarrte buna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns megbeng spune:

iar ati dezertat, scumpelor?
oricum chiar si daca nu sunteti aici...ii gasiti cand treceti pe la noi

eu am inceput ultima saptamana din viata mea de studenta...

vise in mii de parti, vi le fac cadou, impliniti-le voi!, visul meu il traiesc chiar acum!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dandush spune:

Coreea de Nord a anuntat ca ne va "trimite" bomba cea promisa de mult ..... daca nimereste in apa va fi un Tsunami de toata frumusetea , iar daca va fi pe uscat..........iarasi rau .....

D.K.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crengu75 spune:

Lasa Dandu ca trece. Nu mai plange!!! Da'... cum adica dau bomba??? Bai, eu nu prea ma uit pe la stiri si mai ales la din astea cu rele, dar totusi chiar asa????? hai ca poate n-o fi chiar asa de rau. Hai sa vorbim de copii mai bine. Simina felicitari!! nu stiu povestea ta, dar cred ca 3 cezariene este totusi ceva. sa-ti traiasca puiutii!
Ce mai fac fetele?? Megbeng, iliuta, carmen, Mp, etc., etc.?????
Eu spal rufe si eram curioasa ce mai faceti voi.
va pupic dulce!
Apropos..... cum pot sa va pun si eu niste poze , ca nu-mi reuseste deloc.
Meg, frumoasa poza aia , si mi-a placut si introducerea, DAR, te rog , pune o poza sa te vad si eu cum arati. Please!!!!!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by crengu75
Meg, frumoasa poza aia , si mi-a placut si introducerea, DAR, te rog , pune o poza sa te vad si eu cum arati. Please!!!!!

nu pot, ca-s sfioasa rau!!! dar te asigur ca nu pierzi nimic

dandu, chiar asa..ce bomba, ca la stiri nu am auzit nimic...pe posturile RO, adica..las ca ma uit pe euronews..da pana una-alta poate ne detaliezi tu problema putin!

vise in mii de parti, vi le fac cadou, impliniti-le voi!, visul meu il traiesc chiar acum!

Mergi la inceput

OK, nu insist. dar daca va fi vreo intilnire in SV , vii?

Mergi la inceput

da, o sa vin!
da e altceva..serios, sa nu mi-o luati in nume de rau, dar forumul asta e un loc perfect de refulare, de impartasit cele mai ascunse ganduri..si cum e citit de atata lume, nu as vrea sa risc o deconspirare..in primul rand pentru ca nimeni nu stie de sarcina- si nici nu vreau sa stie inca vreo cateva luni, apoi ca imi mai barfesc uneori soacra (urat din partea mea, dar din nou, e singurul loc in care o pot face, asa ca nu vreau vreo asociere, ceva, Doamne-fereste) ..in fine..or fi nebunii in capul meu

in urma cu vreun an de zile o membra a comunitatii DC a constatat ca a aparut poza ei intr-o revista, la rubrica "parerea cititorilor", fara sa fata sa-si fi dat vreun acord..erau vorbele altcuiva asociate fotografiei ei..fotografie ce era in albumul DC...

Mergi la inceput

Aha. OK. nu vreau sa fac rau nimanui, am vazut ca toata lumea pune sute de poze, cat mai multe poze , chiar si eu m-am amarnicit sa pun dar nu am reusit. Si eu fac ca tine , dar la serviciu, cu fetele din birou asa ca sunt sigura ca nu se afla nimic. Si fiecare are probleme , asa ca toate colegele fac si ele ca mine. Adik, mai birfim soacrele, na, asta e....
Scuza-ma daca m-am bagat prea tare.
Noi sa fim sanatoase, nu?
va pup pe toate si va doresc numai bine!

Mergi la inceput

nu te-ai bagat deloc..am explicat eu foarte pe larg..
acu' 10 minute m-a sunat o prietena din suceava sa ma felicite de sarcina ...am crezut ca lesin..ii spusese o fata de pe forum..nu-mi vine sa cred
am scos si poze si tot..
pacat ca nu pot sterge mesajele..am sa incerc sa modific toate postarile in care am anuntat...
mai lipseste sa-i felicite cineva pe ai mei ca o sa fie bunici

as vrea sa nu fiu intelesa gresit...NU E ABSOLUT NIMIC PERSONAL CU GRUPUL DE SUCEAVA, dimpotriva, vorbesc cel mai deschis cu voi, pentru ca mizez pe discretia si calitatile extraordinare ala bucovinencelor

imi cer scuze daca m-am descarcat prea mult

Mergi la inceput