Suceava - (nota) 10!!
Raspunsuri - Pagina 23
megbeng spune:
sa aveti un weekend minunat!
ZAMFIRUC SCUMP SI IUBIT, BUN VENIT IN RANDUL CRESTINILOR!!!! petrecere frumoasa, ilinca...sa stii ca de cateva zile ma gandesc numai la bunatatile pe care le-ai pregatit...
incercam sa stabilim o intalnire, ceva, la inceputul lunii iulie, in suceava? tare as vrea sa va cunosc!
floarea de colt spune:
buna dimineata!!!
hai fetili...facut cafeluta , e fierbinte si miroase asa bine!!! hmmmm.....
hai trezirea...acuma pe racoare...sa mai scriem cateva randuri...
io am vesti...si bune si rele...
am fost la iasi.la control .vazut cu medicul, facut eco endovaginal si consult . vestile bune sunt ca inauntru totul arata curat , fara chisturi sau fibroane sau alte minuni...isa toate astea pe partea dreapta.
vestile rele sunt ca pe ovarul stang sunt aderente , si niste chisti de peltvis (parca asa scrie pe bilet) aratau asa ca niste balonase cu lichid..care pluteau liber pe langa ovar..ceva f ciudat si medicul a spus ca nu stie exact de unde au aparut ,prob.de la peritonita aia veche.
concluzia:
operatie laparoscopica pe data de 26 iunie.
asta e.ma asteptam.am venit cu jumatate de speranta inapoi.ce bine ar fi ca , macar trompa dreapta si ovarul drept sa fie bine !!!
ce noutati mai aveti voi fetelor??
ce-o fi facut cristina??
meg ce stii ce ea?s-au prins embrionii??
ilincuto iti dorim petrecere frumoasa la botez !!!
eveline,turtita , carmen ,danarosu ce planuri aveti pt weekend???
io in seara asta am o nunta!!!
prima pe anu ista..chiar imi era dor de una!!!
va pup pe toate si va doresc un sf.de saptamana cald si frumos!!!
megbeng spune:
despre embrionii cristinei o sa aflam peste o saptamana daca s-au prins..da am eu o presimtire tare buna in legatura cu ea!
floare, din ce stiu de la aspirante laparoscopia e o interventie usoara, sub anestezie generala, durerile de dupa nu sutn foarte mari iar refacerea e rapida..si sa nu mai vorbim de sansele de a ramane dupa...sanse care cresc mult de tot!!! ..pana atunci petrecere frumoasa la nunta la care mergi!!!
floarea de colt spune:
merci mult meg draga de urari!!
asa e , dupa laparo , sotul a spus ca isi ia concediu in sapt.fertila , ca sa fim siguri ca nu ratam ocazia de dupa laparo!!!
apropo ti-am vazut liniutele rosioare!!
off doamne de frumoase mi se par!!!!
tinem pumnii la fata sa mearga totul bine si sa tii in brate peste 8 luni un ingeras mic scump si drag!!!
pupici pe burticut!!!
MP spune:
Buna fetele!
Am intrat pe fuga sa va salut pe toate!Citesc zilnic dar nu apuc sa scriu atat de des pe cat as vrea.
Un weekend frumos si plin de soare va doresc!
Pe la inceputul lui iulie voi fi si eu la Suceava...asa ca daca organizati vreo intalnire trec si eu sa va spun "buna ziua" si sa va cunosc personal.
Va imbratiseaza cu drag
Monica si cei doi pitici: Vlad(27.01.2002) si Matei(14.03.2006)
Pozele noastre
crengu75 spune:
salut!
eu am fost azi plecata la Iasi si abia acum am puput sa citesc. Si eu pot sa vin la intalnire.
pupici!!!!1
Dandush spune:
Eheheee.....fetele mele au iesit la plimbare .
Ilinca, cum a fost?? Pupa-l pe Zamfiruc din partea noastra
O zi placuta tuturor
D.K.
megbeng spune:
vesti de la simina!!!
ea nu poate scrie pe forum, din motive tehnice..iata mesajul de la ea:
daca poti anunta tu fetele ca am nascut cu bine...un baietel de 3,300 kg, in data de 7 iunie la ora 10.55 prin cezariana (a treia cezariana), il cheama Teo , seamana cu mine si este f cuminte copii Andrei si Diana sunt in culmea fericirii...chiar si taticul a plans cand si-a vazut baietelul si a inteles ca am scapat cu bine si din aceasta incercare; eu nu pot scrie pe forum, nu pot intra nici pe e-mail...nu pot scrie numele si parola eu pot sa vizionez forumul si mesajele voastre...va multumesc pt tot si sper sa putem comunica cat mai curand...
SIMINA, FELICITARILE NOASTRE!!!!
eveline spune:
WOW....SUUUUPPPEEEERRRR.....sa-ti traiasca baietelul Teo, Simina, sa fie sanatos si sa-ti aduca numai impliniri! E o veste minunata, bine ca totul s-a terminat cu bine si ca tu si cel mic sunteti OK...nici nu mai am cuvinte, ma bucur din suflet.
Multumim si tie Meg ca ai impartasit cu noi aceasta veste!
Se pare ca a venit vara cu vesti bune!
Va pupam!
Ana si Bianca-iubita
megbeng spune:
POZELE SIMINEI SI ALE BEBELUSULUI LE GASITI DEOCAMDATA AICI:
http://pg.photos.yahoo.com/ph/magdas82/album?.dir=ee5fre2&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//pg.photos.yahoo.com/ph/magdas82/my_photos