Bebelusi de ianurie - februarie 2006 (51)
Raspunsuri - Pagina 4
silvi_2005 spune:
Giova eu l-am vazut in Cluj la cinema cand afost premiere, asta mama cu bebe.
Cata mersi, acum incers=c sa vad daca merge, daca am reusit, iti explic si tie March
[url="htpp://photos.yahoo.com/poze Alain/"poze[url]
Ingrid S spune:
Ceau fetelor!
N-am mai intrat de un car de ani (sau cel putin asa mi se pare), am tot avut probleme cu Diana, iar eu sunt atat de obosita ca imi vine sa ma intind unde apuc si sa dorm o saptamana.
Azi i-am facut vaccinul de la 4 luni (desi evident ca nu are inca), a plans f. putin, dar a fost agitata toata ziua, a vomitat papa, ea nu face asa ceva, dar probabil e reactie la vaccin. Acuma doarme, am senzatia ca i s-a urcat temperatura, astept pana la masa urmatoare ca sa-i pun un supozitor.
Am fost in parc cu fetele (Giova si Canda), Marco si Filip niste baietei taaare dulci, Marco are o claie blonda si cei mai albastri ochi ce i-am vazut la un bebelush, iar Filip tare nostim, parca e un leopard in cap, are par castaniu si blond care alterneaza in pete, poate pun fetele poze ca e haios.
Am stat putin, ca mi s-a parut ca nu e in regula cu fetitza, era fierbinte la tample, dar cand i-am pus termometrul avea doar 37 cu 5...
Dar ce mari par baietii pe langa a mea...of, oare cand o creste si ea?
Ma duc sa fac o baitza si sa mai iau totusi din urma sa vad ce s-a mai postat.
la toate fetele!
Ingrid S si Diana
silvi_2005 spune:
oare ce gresesc? Cata imi explici ce tebuie facut in albumul din yahoo, eu am selecta pozele, mai trebuie sa fac ceva?
htpp://photos.yahoo.com/poze Alain/poze[url]
utocatalina spune:
Silvi nu merge..nu stiu ce ai facut...iti mai dau o data pe pm linkul meu si inlocuiesti tu acolo unde este cazul!
March stai linistita..eu nu i-am luat nici o rochita Biei..toate sunt primite si oricum deja majoritatea mici...si nu e rochita e de fapt o salopetuta si avea si palarie, dar mi-a fost lene sa o caut..este cica de 12 luni!
Ingrid si mie mi se pare ca frige rau Bia si cind ii iau temp. culmea tot 37.5...iar airea este ca la 38 nici nu mi se parea ca frige..ce mama sunt ca habar nu am cind are sau nu febra!Se face Diana mare..pup sa treaca febra si alte efecte de la vaccin!Bine ca a-ti scapat de el!
poze noi - 25 mai - Bia cu bunicii
mamicuta de ciresica - BOTEZ BIA MARGICA
Ciresica Bianca
utocatalina spune:
In principiu e bine, dar nu cred ca ai pus cum trebuie linkul de la fotografii..persevereaza!
Ciresica Bianca
pisoi3 spune:
Am fost si noi la vaccin, pana acum totul e ok, nu a facut febra.
A urlat ca disperatul cand i-a facut vaccinul dar ma asteptam sa faca asa, aia e, bine ca a trecut. Bine ca am gasit Pentaxim ca mi-era teama ca nu gasesc, am cautat zilele trecute si nu am gasit.
Faza a fost ca nici nu mi-am dat seama cand l-a decalotat doctora, ca il consulta, i-a pus mana pe putulica si brusc i-a tras preputul. Nici nu apucasem sa ii zic ca nu mai vreau sa il decaloteze! A fost super rapida, si cand am intrebat-o ce i-a facut mi-a zis ca doar am vorbit luna trecuta sa il decaloteze la 4 luni. N-am mai zis nimic, ce naiba era sa mai zic? Ar fi trebuit sa ii zic de cand am vazut-o ca nu mai vreau, dar am fost ocupata cu vaccinul. A fost atat de rapida incat asta micu nici nu a apucat sa planga, doar era mirat ca nu stia ce s-a intamplat. N-a curs sange, nu nimic. Acum ii pun comprese cu apa oxigenata pe putulica pana maine. Dar e ok, nu il doare, ori e doctora buna ori e copilul meu material bun.
Pentru IRINA: La 4 luni si o saptamana are 7300 si 68 de cm. Totul e bine, fontanela se inchide dar mi-a zis sa ii dau in continuare 3 picaturi de Vigantol ca cica la copiii nascuti iarna se inchide fontanela mai greu. Mi-a spus sa nu ii diversific nimic pana la 6 luni, sa ii dau doar ceai si apa plata daca vad ca ii e sete. La apa plata a zis ca pot sa ii dau orice, in afara de Bucovina care e slab carbogazoasa.
Acum ma duc sa il alaptez ca vad ca maraie de foame.
Anda si bebe Mark (16.01.2006)
toujours optimiste
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;52;46/st/20060116/n/Mark+-+Victor/dt/8/k/44f2/age.png
Pozici cu gradina mea zoologica
utocatalina spune:
SILVI mama, eu sunt cazuta in front..nu stiu ce se intimpla, ca mai sus era bine, numai ca trebuia sa treci linkul pe care ti l-am dat intre ghilimelele referitoare la linkul de poze, atit...mai continuam maine, ca eu fac nanii deja..pup!
Ciresica Bianca