Bebelusi de ianurie - februarie 2006 (51)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

ultima incercare

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

merg si eu la culcare, noapte buna

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisoi3 spune:

MARCH, eu l-am vindecat pe al meu de cojite spalandu-l cu samponul Nivea Baby. Adica cred ca de la asta a fost, ca i-au trecut.
MONI, tin pumnii sa nu faca Di febra.
INGRID, si tie, sa fie bine Diana.
GIO, astept poze de la intalnire.
Ce voiam oare sa mai zic? Nici nu mai stiu, da' imi aduc io aminte.
SILVI, acum ma uit la poze.
OANA, esti sau nu gravi? Nu ne mai tine pe jar.

Anda si bebe Mark (16.01.2006)
toujours optimiste
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;52;46/st/20060116/n/Mark+-+Victor/dt/8/k/44f2/age.png
Pozici cu gradina mea zoologica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

SILVI bingo!
CATA si INGRID la fel am patzit si eu...era calda la cap si temp in funduletz doar 36,8 ...dar tot i-am pus paracetamol preventiv...

MONI care DIANA (01.01.2006)

POZE DIANA

Mergi la inceput

SILVI, frumoase poze, e frumos foc flacaul tau, sa-ti traiasca. Ce frumusel e in patut cu chestia aia galbena in brate - chiar asa, ce e aia? Si ce isi mananca piciorusul!
Fetelor, ma duc la baietii mei ca miorlaie barbatul dupa mine, parca e o matza turbata in calduri!

toujours optimiste
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;52;46/st/20060116/n/Mark+-+Victor/dt/8/k/44f2/age.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

ANDA pe cand camera aia? Ca poze cu Mark ciuciu vad!

MONI care DIANA (01.01.2006)

POZE DIANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns canda_h spune:

hei buna seara,
rapid am pus si eu pozele de la intalneala noastra ... vedeti aici:
intalnirea timisorencelor

Moni am vazut pozele cu Diana cu brocoli pe langa gura ... e mortala!
Fetele cu vaccinul ... sa scapati fara febra si sa doarma bine strumfii!

pupici ca ma duc la nani!
noapte buna

Angi de motanel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Vad ca mi-a luat-o Canda inainte. ale mele acum le ataseaza.
va anunt eu. super pozele Canda!!!
vezi Ingrid, te speriasesi degeaba. mai bine mai stateai cu noi putin.
Silvi am inteles, la cinema.
Moni, Anda si Ingrid sa aveti o noapte buna si fara stari febrile. la proaspetii vaccinati.
cata mersi de pont. fug la frigider sa-mi scot niste capsuni. eu cu zahar le mananc. azi am mancat 1/2 kg de cirese.

Gio si Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea
Botez Marco

Mergi la inceput

MONI, buna intrebare, momentan nici eu nu stiu, sotu' zice ca inca nu a venit 1 iunie! Poate o capat si eu pe 1 iunie! Cel putin asa sper ca altfel vai de husband ce-o pati!
Vazut poze DI, sa nu fie de deochi, ca frumoasa rau e! Io zic ca seamana cu Ghita, acum tu stii mai bine.
Vazut poze si Nicolas al LILIANEI, frumos flacau, seamana cu Liliana, sau cel putin asa mi se pare mine. Am constatat ca Nicolas si Mark au salteluta de joaca la fel.
Vazut si poze de la intalnirea timisorencelor, ma ce bine ii sta Dianei intre doi flacai, asa mai zic si eu. Frumosi foc toti trei!
Gata, fug si eu la culcare ca maine ma trezesc de dimineata, ma duc sa depun actele pentru CIC, parca vad ca nu e buna adeverinta si mai vor ceva in plus!
Noapte buna, fetele!
toujours optimiste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumbita spune:

seara buna, fetelor...
am mai postat si eu cateva poze cu beietii mei...
in wkd am fost la herculane, sambata si duminica...foarte cuminte copilul...a dormit, a mancat si a fost si la strand...era foarte atent la oameni, la agitatia din jur...s-a imprietenit cu o fetita daria de 10 luni...cred ca se placeau...ea se intindea sa ii ia suzeta, iar el ii tragea un zambet!!!!
ana sebe, stai linistita...eu in fiecare zi cobor si urc carurul (chicco cu 3 roti)de la etajul patru...asta este...prima data cobor carutul, apoi urc si iau copilul si tot asa...

bumbita si sebastian (03.01.2006) poze sebastian
capsunica mea

Mergi la inceput