Bebelusi de ianurie - februarie 2006 (51)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anasebe spune:

Bumbita Eu am coborat cu copilul in carut! Carutul e foarte greu, iar cupilul are 8.3 kg

ana sebe + tiberiu (13.01.2006)
poze Tiberiu

poze botez

tiberica fara frica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumbita spune:

cred ca nu am ramas singura?!
voi ce le mai dati sa pape?( cele care inca alapteaza)...in afara de sucuri...
va plac baietii mei?

bumbita si sebastian (03.01.2006) poze sebastian
capsunica mea
baietii mei

Mergi la inceput

Ne plaaac baietii tai! Imi place si de tine! Si voi sunteti tineri, iar sotul... are mutra de copil strengar...mutra pe care o mosteneste si barbatelul mic.

poze Tiberiu

poze botez

tiberica fara frica

Mergi la inceput

anasebe, sa nu o mai faci a doua oara...de la etajul 6....eu stiu ca nici ce fac eu nu este bine...sa las copilul singur in casa, pana urc...dar si sa cobor cu el in carut...?!!!
nu stiu ce as putea face...m-am gandit sa il las in masina ...dar cine vede ditamai carutul pe bancheta din spate ce zice...si in plus cum fac sa dau carutul jos?pun copilul pe bancheta...si...nu, nici asa nu este bine...
nu stiu ce este de facut...ma mai rog de o vecina...cum o prind
ce mai face tiberica fara frica...tot asa simpatic este...ce a mai invatat sa faca...ii place sa stea in fundulet? l-ai pus sa stea asa intre perne?

capsunica mea
baietii mei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Bumbita e un dulcic Sebastian. ia zi cum e la Herculane? noi am fost abnul trecut in martie, dar vrem sa mergem un weekend si cu bebe.
Anasebe aoleu, nici nu vreau sa ma gandesc, ce greutate ai coborat.

Gio si Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea
Botez Marco

Mergi la inceput

multumim...si tu esti tanara...cati ani ai?
si in plus, din poze tu tu-ai revenit foarte repede...la greutate...cat ai luat in sarcina?
eu amplecat de la 65...am ajuns la 80 si acum sunt la 65...nu pot da jos deloc cele 8 kg...multi imi zic ca alaptez si de aia...astept sa vad ce se intampla dupa...zilele trecute ma speriasem ca nu mai am lapte...dar, explicatia este ca mi-au venit rusii...si asta este explicatia...in timpul....este mai putin laptic pentru bebic...dar acum , cu muuuuuult ceai de chimen,mi-am revenit...sau mai bine zis, a revenit...credeam ca este sfarsitul...intrasem in panica...eu nu i-am dat deloc biberon....numai cu lingurita....si nu stiu daca s-ar obisnui pe biberon...
ce parere ai?

capsunica mea
baietii mei

Mergi la inceput

Tiberica e un scump. Rade in hohote daca il tin sus (deasupra capului meu), sta cuminte intre perne si se uita la televizot si zambeste prezentatoarelor de stiri si isi roade degetele. Nu-si mai baga pumnul in gura, acum isi baga cate 2-3 degete si le musca de mama focului. In rest e cuminte... ca si frumosul Marco.

poze Tiberiu

poze botez

tiberica fara frica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Bumbita- f. fain Seba si sotzul tau, da rparca bb aduce mai mult cu tine.
Sunt moarta de somn, am plecat la nani.Noapte buna!

Denisa
Denisa ');si Emma Andreea (17 Ian.2006)

Emma Andreea
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput

Eu nu stiu in cat timp il voi obisnui pe al meu cu lingurita(se crizeaza cand ii dau mancare cu lingurita, cred ca nu realizeaza ca si aia tot mancare e), caci de biberon s-a indragostit repede.
26 ani

poze Tiberiu

poze botez

tiberica fara frica

Mergi la inceput

gio, este super...apa albastra...curata, calda...la 7 izvoare...sotul meu nu mai iesea...inca nu este foarte multa aglomeratie...dar statiunea este la pamant...serviciile la pamant...pacat de statiune...noi am stat la nasii nostri care au o garso acolo....in schimb mofetele(cazane cu apa firbine in cerna), izvoarele pentru ochio si strandul merita totul...sa te duci...si sa-l bagi pe marco cu piciorusele in apa...cica le face bine....este si umbra la strand, deci poti sta fara grija..

capsunica mea
baietii mei

Mergi la inceput