Bebelusi de ianurie - februarie 2006 (51)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anasebe spune:

Cristina Taaare bine suna. Nu am mai fost la Herculane de 1,2...9 ani?!

ana sebe + tiberiu (13.01.2006)
poze Tiberiu

poze botez

tiberica fara frica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumbita spune:

cred ca o sa ma duc si eu la culcare...ai vostri se mai trezesc noaptea?

bumbita si sebastian (03.01.2006) poze sebastian
capsunica mea
baietii mei

Mergi la inceput

Gata. Ma duc la culcare. Nu ca mi-ar fi somn, dar maine dimineata o iau de la capat. Bine macar ca s-a mai racorit.
Somn usor.

poze Tiberiu

poze botez

tiberica fara frica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Giova-faine poze, uitasem d eel si nu m-am putut cucla fara sa le vizionez, ca de maien lipses 2 ziel pe aici, de socrii..
AnaS- wow ce tanara esti mai..Eu si babeta deci..cu linguritza treb sa perseverezi ca s eobisnueiste Tibi-dar tu cu ce l-ai facut as agrasun, mai ai tzitzi sau mai nou ii dai formula cu cereale? Noi avem o sg masa de bib eformual cu cereale, seara la 10 dupa baitza si ieri si azi a bagat cate 250ml pt ca nu mai papse laptic de 6h, am incercat azi brinzica cu mere si a mers, mai greu dar a mers..asa ca dc ai rabdare se rezolva cu linguritza, ca treb sa ii dai in final si soliide, doar nu o sa treca oric eprin bibe, acu chiar c afug la somn, m-am vazut si vorbit si cu Dragos, is buna de vise frumoasesa nu zic erotice

Denisa
Denisa ');si Emma Andreea (17 Ian.2006)

Emma Andreea
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bombonicaaaa spune:

Sal'tare fetelor !Sorry dar acum am ajuns acasa si nici nu am apucat sa citesc tot , am umblat haihui toata ziua pe la mall si la niste prieteni . Test de sarcina nu am mai facut azi , nu am avut timp si cred ca nici nu fac pana nu venim din mini vacanta asta de 2 zile ,chiar nu ma stresez deloc daca o fi o fi daca nu iar bine ...dar oricum ideea e ca se poate intampla oricand ca nu ne protejam si chiar mi-as dori sa mai am un bebe ,e tare greu cu 2 copii mici dar macar i-mi iau de o grija
Fiimea m-a disperat si ieri si azi nu vrea sa manance bine decat dimineata , poate din cauza ca e super cald afara ori nu stiu dar eu insist cand cu bibe cand cu linguritza si o indop ca pe curcani...
fug ca s-a pus pe urlat ...Va pup pe toate si pe bebelini

Oana de
INGERASII MEI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ingrid S spune:

Cata, asa ziceam si eu ca sunt mama denaturata, dar mi-am dat seama ca am cazut in cealalta extrema..sunt prea grijulie. Ea nu mi-a facut temp pana acum, asa ca te inteleg cand te tot stresai cu temp Biei.
Moni, frige cred eu la orice temp, inca n-am avut "fericirea" sa citesc pe termometru 38 sau 39, dar chiar si 37 cu 7 cat are acuma este o tragedie in familie .
Anda, mersi, am scapat de vaccin, dar sa vedem continuarea...in numarul urmator.
Giova, n-am fugit degeaba, acasa a avut la inceput 37 cu 5 si apoi cu 7, abia la ora 23 i-am pus supozitor (am crezut ca scapam fara ), de papat a papat prost si a vomat, acum la masa de la 24 a mancat doar 65 ml , sper sa fie efectul vaccinului si sa treaca, daca iar incepe cu figurile la masa, ma impusc! Ai vazut si tu acum cat de micutza e...o masa la care nu papa cum trebuie sunt deja niste grame in minus...ori ea nu isi poate permite asta
Maine sper sa dau de femeia cu curatenia, ca sa am eu timp de copil si de calcat rufe (de o sapt zac si ma asteapta).
Ma duc la somnic, ca mi se inchid ochii.
Va pe toate, noapte buna sa aveti!
Ingrid S si Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Si eu ma duc la , caci am stat cu Clau sa manance.
Denisa drum bun si distractie placuta cu socrii.
Bumbita stiu ca e sub orice critica statiunea. mie nu-mi place nici apa cum miroase, a sulf. dar vom merge.
Ingrid ai grija de nora-mea si dai un din partea somnorosului meu. poti sa tai pe el ca nu se trezeste.
pui ce copil am, ca si Tiberiu. exact la fel face si el Ana. se pot lua de mana.

noapte buna, pe maine.

Gio si Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea
Botez Marco

Mergi la inceput

Neata!

Cat imi beau cafeaua ma duc sa vad niste poze, ca am ramas restanta.

poze Tiberiu

poze botez

tiberica fara frica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Neatza fetele,
Vad ca e liniste pe aici, dc e vremea cam innorata si mai racoare, bagatzi somn cu puiutzii, nu?
Fii-mea s-a trezit d ela 8.30, dar dupa primeel 5 min a inceput sa vb cu jucariile si sa faca vocalize, iar eu o "ignor" in sensul c aimi beau cafeaua si ma mulgApoi merg sa ii dau cereale si sa ne jucam 1h si sa ne pregatim valiza si geanta ei in principal, ca de treb sa ma car cam cu toate
Bombo-pai da-i bataie dc vrei 2 kids asa repede, dar ai grija ca e nasol cu 2 kids sub 1 an juamte si fara ajutor, poat evin bunicii pina atunci si sper sa fii ok cu c-section la interval mai mic de 18 luni!
Deci baietzii pot dormi cate 12h noapte, fetele doar cate 10-max 11, asta e..de aia barbatzii sunt mai puturosi ca femeile

Denisa
Denisa ');si Emma Andreea (17 Ian.2006)

Emma Andreea
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput

Denisa Ma intrebai ce-i dau sa pape lui Tiberiu. Pai de 2 sapt are o masa de fulgi de orez si o masa de Bananenbrei sau Apfelbrei in rest lapte formula.

poze Tiberiu

poze botez

tiberica fara frica

Mergi la inceput