Bebelusi de ianurie - februarie 2006 (51)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anasebe spune:

Mai fetelor, m-ati innebunit cu temperaturile astea. Eu nu i-am luat niciodata temperatura lui Tiberiu (nici macar dupa vaccin). E si el fierbinte cand e cald afara si in casa, dar nu e rosu la fata sau... alte simptome. Sper nici sa nu ajung sa-i iau temperatura, visul meu fiind ca macar pana la 6 luni nici macar sa nu raceasca.

ana sebe + tiberiu (13.01.2006)
poze Tiberiu

poze botez

tiberica fara frica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crisu23 spune:

Neatza gagici
Nici eu nu i-au temperatura. O singura data am luat-o dupa ultimul vaccin...
Bumbita intrebai daca se mai trezesc bebicii noapte. A mea doarme de la 22:30 pana la 8:30 - 9:00. Si acest program il are de la 3 luni. Eu nu stiu cum e sa ma mai trezesc noaptea de la 2 luni si ceva. Atuci adormea pe la 12 noaptea si se trezea in jur de 7 dimineata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Fetelor noi am inceput ziua cu Tirarea...isi sprijina talpile in mine, ridica fundul, impinge picioarele si inainteazaIn rest vrea sa stea numai in si plinge de ma dispera daca nu o ajut, asa ca toata ziua o tin de maini sa stea in fund si e cea mai vesela! Hai Mario ca in curind o sa fim si noi in 4 labe...sa vezi atunci fugareala!

poze noi - 25 mai - Bia cu bunicii
mamicuta de ciresica - BOTEZ BIA MARGICA
Ciresica Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Salutare tuturor, am intrat si de dimineata a vad ce ati mai postat dar nu am reusit sa scriu ca Alain a f cam agitat.
Vai fetelor cand va aud ca va dorm bebelasii pana pe la 8-9 imi vine sa-i pupacesc pe toti si sa-i rog sa-i explice si lui Alain ca nu are rost sa se trezeasca de la 6,30-7 ca doar nu are nici o treaba masa o serveste oricum numai pe la 7,30-8. Si asta dimineata s-a trezit la 6,30 dar l-am lasat sa se joace in patut pana la 7 cand s-a si cacacit si a inceput scandalul.
Anasebe, Tiberiu e un voinicel... bine ca mananca cereale ca Alain le scuipa intr-o veselie. Eu nu as fi reusit cu caruciorul si cu bebe epopeea descrisa de tine, mi-am cumparat ca fraiera un carucior de vreo 12-14 kg care e greu singur, abia urc la intoarcere cele trei scari din bloc pana la lift.
M-am dumirit si eu cu pozele, era mai simplu decat am crezut, dor nu trebuia sa scriu ca fraiera tota povestea cu linkul ca de aceea exista copy si paste, asta e nu prae am valente de informtician. Mai am o nelamurire, cum sa selectez sa arat doar cateva poze si nu tot albumul, am selecatt pozele dar cred ca mai trebuie facut ceva ca il arata pe tot, poate ma lamuriti voi.
March, iti trimit PM sa-ti spun cum se face deoarece cred ca restul fetelor stiu....noi am ramas de caruta cu informatiile. Cata, si mersi ca m-ai ajutat.
Pun in contul comun doua mail-uri dragalase cu niste poze faine, sa va mai delectati si voi, pupici
Silvi

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Buna dimineatza!
Sunt la birou dar cum nu-i colega azi,mai bantui pe net pe Pc-ul ei.
am vazut pozele cu timisorencele si bebeii,m-am distrat de ...gemeni numai pe printesa n-ati fotogtafiat-o mai in prim plan
L-am vazut si pe frumosul Sebastian cu la fel de frumosii si si tinerii parinti!

Despre noi..Diana a avut 37,3 azidimineatza ,deci iar a primit supozitor...dupa kk...ca evident a inceput de dimineatza

MONI care DIANA (01.01.2006)

POZE DIANA

Mergi la inceput

Pisoi bine ca ati trecut cu bine peste vaccin si ati scapat si cu putulica. Mie mi-a zis doctorita lui Alain sa-i fac cu putulica la baie, nu stiu ce sa zic, sper sa scapam si noi...
Chestia aia galbena cu care se lupta Alain e o pernita tip sul pe cate i-o pun la cap sa nu doarma cu capul infipt in tablia de la patut deoarece se taraste pana ajunge acolo chiar daca il pun la celalat capat al patutului. Fug ca s-a trezit micul si e cu capul pe sus ca un girofar.
Bombonica, inca o data felicitari, sa fie cumiti doresti tu.

poze

Mergi la inceput

Moni bine ca ati scapat si voi de vaccin, Alain e la fel de cacacios ca Dienuta, de dimineata actioneaza sa stie omul ca a rezolvat o treaba.

poze

Mergi la inceput

Giova, Ingrid si Canda faine poze..o gagica intre 2 barbatei!Chiar seamana bine intre ei masculii! Bonduti amindoi..Auzi, Marco mai vrea o sora ca parca asa scrie pe body?!Ingrid esti slaba dom-le ce vrei mai mult!

Ciresica Bianca

Mergi la inceput

Monica lasa mai supozitoarele..pai nu-i dau eu Biei la 37.7 cind are si ii dai tu la 37.3, cit avem noi des!Azi avea 36.9 de dim..acum habar nu am!

Ciresica Bianca

Mergi la inceput

Mama Silvi ce bine ca ai reusit cu pozele ca m-au trecut apele ieri!Pup Alain sexosul!Bumbita m-am de Sebi..este tare mumos si clar seamana cu tine!

Ciresica Bianca

Mergi la inceput