Bebelusi de ianurie - februarie 2006 (51)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Moni, super tare faza cu Dienutza mancacioasa si cacacioasa
Anasebe si eu am vazut filmul, mia placut f tare, intr-adevar merita vazut ca si Crash, daca nu l-ati vazuta merita se mergeti la el.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Am apucat sa vad ceva poze cu Dienutza pupicei pe ochisorii aia frumosi, nu stiu ce sa zic ce culoare au dar sunt frumosi foc si asta conteaza.
Nicolas e un scumpic, mama ce de par are, are freza in toata regula.Pe langa el Nicolas al meu e cheliut rau de tot.
Bia e o draguta intotdeauna, pupicei.
Cam atat am apucat sa vad ca s-a trezit Alain, o sa mai intru mai tarziu ca acum l-am lasat in patut sa se obseasca un pic si fugimla baita si papita, astazi n-a fost asa de agitat dar a avut kk cam moale si nu i-am mai dat fructe.Ma duc la el ca plangaceste, pupici
Silvi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Daniela unde-s mai pozele noi? Ca pe astea le-am vazut ieri !
Silvi mersi!
Diana e tot cam maraita,se chinuie cu dintii,vad ca s-a prins cum se utilizeaza chestiile alea pentru dinti, da' roade ce roade pe ele si izbucneste in plans!La fel cu jucariile...
Da' de aia tot a halit in mai putin de 5 minute piureul de fructe: o piersica + juma de banana + pulpa de la un mar + cateva linguri de fulgi + lapte Si eu ma mai miram de unde iese atata kk!
Cu febra nu stiu..la picioare e rece la cap e calda...e echipata doar intr-un body asa a fost toata ziua.Oricum inainte de nani ma mai aventurez cu un supozitor

MONI care DIANA (01.01.2006)

POZE DIANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Fetelor noi am fost cu bunicii la terasa si am mincat ca vaca! Am pus poze jos...hranesc purcica si revin!

poze noi - 25 mai - Bia cu bunicii
mamicuta de ciresica - BOTEZ BIA MARGICA
Ciresica Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Momentan am retinut..Ana Sebe 6 etaje cu carutul?!! Esti TARE mai! Eu cred ca ii dadeam drumul pe scari pina jos, decit sa-l tirai dupa mine!Monica 36. 8 si supozitor? Pai cit crezi ca avea daca era calda..iti dai seama ca Bia adineauri avea 37.5 si nu-i mai dau nimik..poate una pe spinare! Ioana am retinut ca ai altoit odrasla..uff..si eu am momente uneori cind simt ca turbez, dar mi-am promis asa, decit sa dau in ea, mai bine imi trag mie una, ca asa imi revin!Alina, am bagat 1 tura cu Nico prin parc, apoi acasa papat Bia, fugit cu bunicii la terasa si papat si culcat! Acum trebuie sa o duc in patul ei si sa beau o tona de apa ca ce am mincat la terasa mi-a produs o sete de cred ca la noapte fac pp in pat! Dan vine tirziu..vizioneaza terenuri ca cica sa ne mutam la casa..ha..de parca am avea bani!Pe Bia am spalat-o in cada mare si am reusit singura, chiar si pe cap..si mie imi convine intilneala de luni pina joi!

poze noi - 25 mai - Bia cu bunicii
mamicuta de ciresica - BOTEZ BIA MARGICA
Ciresica Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Alain acum mormaie sa adoarma, Cata eu ii fac baie in vana mare de vreo saptamana, m-am saturat sa tot pun apa in vanita, sa car vanita, etc...iar lui Alain ii place f tare. Am vazut pozele cu voi la terasa, super dragutica Bia, cu palariuta ei, cat despre farfuriile cu macare ce sa zic eu dupa 13 zile de infometare..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Ma trezesc si eu in al 13-lea ceas, am tot citit cum se pun pozele la semnatura dar nu am fost foarte atenta si nu am inteles, imi explica si mie cineva? Cata vad ca tu esti "specialista", pls.
Ce fain de voi ca ati programat sa va vedeti, cred ca bebelasii se vor imprietenii repede.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Acium am intrat si noi in casa.
am fost in parc cu Canda si Ingrid. Am facut poze, am cunoscut-o si pe nora-mea. Ingrid a plecat repede ca era pitica putin agitata.
Eu cu Angy- Canda, am mers in Mall si am bantuit prin magazinele de copii. ne-am hranit puiutii, ea a plecat acasa, eu la Kartoffell si acum am intrat.

Anasebe, Silvi unde ati vazut Codul lui da Vinci? Noi am fi mers la cinema, dar cu cine lasam bebele? si pana apare pe Dvd il vede toata tara.
Cata faine poze. eu de 30 min. am mancat, dar tot imi faci pofta.
Liliana, pai ce..numai eu sa ma supar ca seamana Marco cu tat-su'? acum tot mai multa lume zice ca aduce cu mine, dar nu mi se pare.
Anasebe cum ai reusit maica sa cobori 6 etaje cu caruciorul? pe Tiberica fara frica unde l-ai lasat? sau era in carucior?
Canda a luat de la Coccodrille un body misto la Filip si eu merg in weekend cu Clau ca am ochit ceva pantaloni scurti si tricouri.



Gio si Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea
Botez Marco

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marchplayer spune:

Monica imi cazu netu fata si acu` i-am dat upload la poze, nu stiu daca reusesc in seara asta. Ma io acum pricepui ca tu ii bagi fetii supozitor la 36.7da ce aia-i febra???
Cata, scumpica foc Bia cu rochita aia! Noi nu avem nici o rochita, ar trebui sa-i cumpar si eu Ioanei da sa vedem cum stam cu bugetul dupa constructiile ce au avut loc pe aici. Papa bun pe acolo prin poze
Silvi chiar ca-i misto cum fac fetele astea cu pozele ca nu mai trebuie sa rascolim prin albume, nu stiu sa te invat dar poate prind si eu ceva daca ne da cineva lectii Pupici la frantzuz.
Fetelor cum scap si eu de cojitele de pe capul Ioanei? Am dat-o acum cu ulei de masline si i s-a naclait claia de par
hai ca va zic noapte buna ca sunt chemata la ordine

daniela si ioana alexandra (05.02.2006)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Giova si eu vreau sa vad filmul si Dan mi-a dat o solutie..sa plec la film dupa ce se culca Bia seara cu nasa..asa ca nu stiu, dar cred ca este unica varianta daca va fi sa vad filmul pe ecrane..daca nu astept pe DVD...cu mama nu mai pot sa o las ca nu mai o poate ridica si sapt. viitoare si se opereaza!
Ai pus poze de la intilnire?
A...eu tocmai am papat capsuni..daca e bal, bal sa fie!

poze noi - 25 mai - Bia cu bunicii
mamicuta de ciresica - BOTEZ BIA MARGICA
Ciresica Bianca

Mergi la inceput