Ai nostri ca brazii (ian-feb 2005) - 18

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Dar ce se intampla de tot mai multi puiuti isi sparg buza superioara?
Dana, va trece in 3 zile. Asta e, nu putem sa ii supraveghem non stop.

Eu am o durere de cap ingrozitoare, din cauza faptului ca nu dorm bine. Toata noaptea Rayan se invarte, nu poate respira bine, expectoreaza, se ridica, vrea sa doarma cat mai sus cu capul, si uite asa o duc de vreo 6 zile si deja clachez din punct de vedere fizic.

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Am reusit iar sa ii curat nasul cu pompa minune. Nu stiu ce ma faceam fara ea.
Are secretii multe, noaptea tuseste din cauza lor, nu respira bine si daca nu ii aspir nu stiu unde ajungem.
Amaya, am folosit cu succes metoda ta. Il infasor in prosop, apoi ii pun picaturile ( numai asa pot, altfel nu am nici o sansa) si spre deosebire de ieri cand il lasam infasurat in scaunul de masa, azi l-am luat in brate si a fost mult mai eficient.
Cu toate astea a durat cateva minute bune pana sa scot tot. Bineinteles ca el urla de parca ar fi cine stie ce, dar ce pot face? Eu stiu ca e spre binele lui, dovada ca acum respira bine, nu are probleme, dar ideea e ca se refac si ar trebui repetata operatiunea inca de 2-3 ori pe zi.
Sa vad cum il pacalesc azi, mai bine spus daca reusesc sa il pacalesc si azi cu siropul, ca ieri am reusit prefacandu-ma ca ii dau iaurt. Culmea e ca nu i-a displacut, deoarece a acceptat si a doua lingurita, dar cand vede ca torn din sticluta si vin cu capacelul, sau chiar daca torn din capacel in lingurita, respinge din start, inainte sa guste.
Of, of....
Tot nui i-am dat antibiotic. Azi dimineata mi s-a parut ca are febra, dar cand i-am luat temperatura avea doar 37,1. Cu toate astea i-am pus supozitor si astept sa vad ce se intampla azi.
Azi e a 6-a zi cu febra ( bine, in a 3-a nu a avut deloc), asa ca daca maine constat ca inca face febra, chiar ca nu mai am ce face si trec la antibiotic.
Mie mi-e frica de alte complicatii. De aia ii si curat nasul bine, ii dau tot felul de siropuri pentru fluidizarea secretiilor si eliminarea lor, dar oare e suficient?
Medicul mi-a spus sa ii urmaresc starea generala. Acum e foarte vesel, face iar prostii, spre deosebire de alaltaieri cand statea abatut la mine in brate, doar la mine in brate, ceea ce el nu face de obicei.
Eu nu stiu cum de el nu e obosit. Toata noaptea se foieste si acum e plin de energie, pe cand eu nu ma pot ridica de pe canapea sa ma duc la bucatarie sa pregatesc pranzul.

Sirimie, ce e cu cartea aceea de bucate? Unde o pot gasi?

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Mama da ce-ati scris.

Pai eu vorbesc singura aici?

Hai ca acum trebuie sa ma descarc.
Deci, m-au lasat nervii, dar rau de tot. Am tipat, i-am aruncat jucariile ( el radea) si asta pentru ca nu mananca nimic, sau aproape nimic.
Pur si simplu nu mai pot.
Eu clar nu mai gatesc de maine. Am ajuns sa arunc tot, cereale, mancare, orice arunc, ca el nu mananca nimic.
Gata, am ajuns la limita. Pur si simplu nu mai pot.
Cu oricine ne intalnim ne spune ca Rayan a slabit. Arata ca si cum ar fi slabit, dar pe cantar arata 11,7 kg cu tot cu haine.
Gata, mi-am spus oful, dar tot am nevoie de un calmant.

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi.i spune:

Crinuta ai incercat sa-i maresti intervalul dintre mese?Sau pur si simplu elimina-i o masa fara sa-i dai nimic de rontait intre mese .
Nu stiu....zic si eu...poate merge asa.

Gabica mamica

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by gabi.i

Crinuta ai incercat sa-i maresti intervalul dintre mese?Sau pur si simplu elimina-i o masa fara sa-i dai nimic de rontait intre mese .
Nu stiu....zic si eu...poate merge asa.

Gabica mamica

Da Gabi, de la inceput am facut asa. Dupa 6 ore nu ii e foame, sau gusta putin si asta e tot.
Asa s-a intamplat azi. Pe la 14 a mancat foarte putin din masa de pranz + iaurtul de rigoare, iar pe la 19 si ceva a refuzat cerealele, dupa care am fost la supermarket unde a papat 3-4 bucatele de corn cu branza, iar ajungand acasa a refuzat in continuare. A papat 2 bucatele de paine cu branza si asta a fost tot.
Aaa, i-am adus alt iaurt din care a mancat 3-4 lingurite + vreo 2 bucatele de portocala.
Trebuie sa ii dau niste siropuri ceva, sau cand vin in tara sa mergem la homeopat, deaorece cred ca ar ajuta un tratament homeopat.

pupici

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Ce se intampla aici??? Nu mai scrie nimeni?? Doamna profesoara cu prezenta ce face?

Crinuta, chiar nu stiu ce sa-ti zic...daca ai incercat si metoda zisa de Gabi...poate ar fi bine niste siropuri pt. pofta de mancare. Sotul ce zice?? Imi pare tare rau ca Rayan face asa, el era un mancacios!

Pana una, alta eu am avut doua examene pe care le-am luat si sunt tare fericita pt. ca la unul eram sigura ca-l pic si nici nu vroiam sa ma duc! Am invatat pana la 2 noaptea, m-am trezit la 6 dimineata ca sa plec la facultate, am dormit 3 ore pe noapte, dar a meritat! Three more to go!

Noi mergem azi la cumparaturile finale si incepem sa facem bagajul pt. ca plecam la munte. Daca mai am timp mai intru diseara si maine putin, daca nu, va pup pe toate si sa ne auzim cu bine la intoarcere!

Oana si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Poze cu Vladutz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kris spune:

Bubu05, felicitari pt cele 2 examene luate! Tine-o tot asa. Spor la facut bagaje si cumparaturi. Sa aveti parte de o vacanta placuta!

Crinuta, imi pare rau ca nu s-a ameliorat nimic in ceea ce il priveste pe scumpul tau de Rayan. Incearca sa mergi la medic si sa-i detaliezi situatia lui Rayan, poate are nevoie de vreun stimulent pt ai reveni pofta de mancare?

Patri, eu ii dau Biancai capsuni o data la 2 zile 4-5 bucati si le maninca cu placere, de vreo saptamana incoace. In week ce a trecut am fost la tara si i-am dat 3 zile la rand si le-a servit cu mai multa placere. Au un gust si miros incomparabil cu cele din comert. Eu i-am dat si kiwi de pe la 1an 1luna cam unul la 3 zile. Au fost sapt cand nu i-am dat deloc. Ca si la capsuni si la kiwi i-au iesit semintele in scaun.

albume foto
Kris si Bianca Maria (26.01.2005) ora 14.00

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kris spune:

Fetelor, vineri am avut munca de teren si nu am avut timp sa va scriu, dar de citit v-am citit pe fuga. Dupa amiaza am plecat la tara si m-am intors duminica spre seara.
A fost tare placut, nici prea cald nici prea frig. Vremea a fost cam schimbatoare la un moment dat, pt ca Bia a racit foarte rau. Cauzele pot fi mai multe: tata s e racit, am folosit din cand in cand AC in masina, vremea era schimbatoare , iar pt ca nu o mai alaptez e mai vulnerabila la raceli.
Ii curge mult nasucul si pt ca nu i-am luat pompita la tara, f greu i-am putut curata nasucul. Pt prima data am auzit-o sforaind in timpul somnului, datorita mucisorilor. A facut si un pic febra, dar situatia e sub control.

albume foto
Kris si Bianca Maria (26.01.2005) ora 14.00

Mergi la inceput

Kris, merci pentru suport.

Acum juma de ora am plans. Iar a refuzat cerealele, dupa nu stiu cate ore de nemancat. Am ajuns la disperare si l-am sunat pe sotul meu care era in aeroport spunandu-i ca nu mai pot, gata.
De 2 luni atrag atentia ca nu e ok si nimeni nu ma ia in serios, ba ca e de la dinti, ba de la caldura, ba de la raceala, ba de la varsta asta dificila. Gata, nu mai vreau bla, bla, bla, vreau fapte concrete si rezultate, deci, voi face analize si trec pe siropuri, cu sau fara aprobarea medicului, deoarece eu sunt mama si eu decid.

M-am uitat la manutele lui si sunt piele pe os, el care cand le flutura se vedeau asa dulci, cu carnita pe ele, acum sunt piele pe os. Nu ma mir ca toata lumea imi spune ca Rayan a slabit.
Azi nici sa mai tip la el nu am mai putut, am plans si atat rugandu-ma de el sa manance ceva.

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Bubu, felicitari pentru examene. Nu stiu cand mai ai timp de invatat.

Acum sa va spun si ceva dragut: Rayan si-a incaltat papucii mei si a venit cu ei in camera. Cum a mers cu ei nu stiu, el de la marimea 23-24 la 38 e cale lunga si culmea ca a mers bine cu ei, haha. Ce idei are si copilul meu.

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput