Ai nostri ca brazii (ian-feb 2005) - 18
Raspunsuri - Pagina 6
kris spune:
Despre noi: Bia maninca bine in continuare, doarme mai bine noaptea. Asta seara , dupa baita ne-am asezat amandoua in pat involuntar, in pozitia in care o alaptam, si mi-a cerut piept, dar mai serios si am distras-o cu altceva. Nu a uitat dupa o sapt sa titzi. M-a surprins!
Sanii sunt bine, la fiecare dush mai iese laptic cand ii masez, este normal? Cat timp va dura pana cand nu voi mai avea laptic in ei? Foarte usor ii mai simt tari in interior. Voi stiti ca nu mai stiu cum erau inainte de a ramane insarcinata? Au trecut 2 ani de atunci.
albume foto
Kris si Bianca Maria (26.01.2005) ora 14.00
kris spune:
Crinuta, puiule nu ai pt ce! Trebuie sa-i faci serios investigatii. Incearca sa te calmezi si gandeste-te cu ce sa incepi. Dar laptele iti i-a macar? Cu credinta si multa rabdare ai sa treci si peste astea. Te-ai gandit ca totusi nu s-a acomodat acolo in privinta alimentatiei? S-au poate ii este dor si de mama ta? Hai te rog linisteste-te ! la amandoi. Rayan stie sa te faca sa rizi, cand ai nevoie!
albume foto
Amaya spune:
Buna seara mamici...se vede treaba ca toata lumea a stat mai mult prin parc !
Crinuta, stiu ca e stresanta situatia dar sunt absolut convinsa ca daca Rayan mananca orice altceva cu placere (chipsuri, pufuleti, fructe, orice) nu are absolut nimic. Stiu ca e greu pentru tine sa-l vezi ca nu mananca ceva consistent dar nu te panica. Andrei si-a schimbat complet gusturile: fructe nu mai vrea absolut deloc, mancarica deloc, orez cu lapte si cu fructe aproape deloc, biscuiti, nici sa nu-i vada...in schimb mananca aproape tot ce refuza cu incapatanare pana acum :ciorba, iaurturi simple, ceai, apa, suc si lapte in nestire (am depasit 2 l de lichide pe zi) branza de vaci si smantana si, mai nou, de ieri, pufuleti ( Anda l-a corupt si astazi se infigea in pungile copiilor prin parc pana i-am luat o punga mica si nu s-a lasat pana n-a terminat-o). Va pupacim si te rog fii mai tare si nu te lasa prada gandurilor negre. Daca ar fi bonavior n-ar fi atat de tenace, vesel si nazdravan.
Oana si nazdravanul Andrei (18.02.2005)
PatriciaArdeleanu spune:
Of, Crinuta, imi pare rau ca ai asa probleme!Nu pot decit sa iti zic sa iei masuri sa vezi care este cauza. Poate nu ii prieste clima, fa-i analize, scaun, etc. Da-i vitamine, ceva de pofta de mincare.
Kris, imi pare rau ca a racit Bia.
SA stii ca si eu i-am dat de multe ori kiwi si e normal sa gasim semintele in kk, si de la banane la fel.
Ieri am luat si eu niste capsune, i-am facut un mare piure din banana, mar, piersica la care am adaugat un sfert de capsuna. Nu a patit absolut nimic. Azi am repetat si am adaugat jumate. la fel. Insa, am curatat partea cu seminte. Sper sa ii placa si sa nu ma mosteneasca; am avut curaj pt ca a mincat iaurt de capsune fara sa ne dam seama - il cumparase sotul pe post de zmeura. Pina ne-am dat seama mincase mai mult de jumate si am stat cu grija toata ziua.
Bubu, vacanta placuta!
Patricia si Rebecca (05.02.05)
Amaya spune:
Bubu, felicitari pentru examene si distractie placuta la munte...asteptam poze!
Tomasa, pe unde umbli!?!
Oana si nazdravanul Andrei (18.02.2005)
bubu05 spune:
Amaya, a luat sotul un card pt. camera digitala de 500 de poze!! iti dai seama cate o sa facem!
Kris, un pupic la bolnavioara si sa se faca bine repede?
Crinuta, pai am invata noaptea, dupa ce s-a culcat Vlad, pana pe la 2...am incercat si cu el pe langa mine, dar venea sa-mi ia pixul si foile, zice "ata" adica "asta", sa i le dau lui...iti dai seama! Mai am inca un an si termin, dar nu mai pot!!!
Oana si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Poze cu Vladutz
kris spune:
V.Erica, mama ce inseamna " acarieni" ? Spre mea eu nu stiu ce insemna! Cumva insecte de casa? paienjeni, ceva de genul asta?
albume foto
crinuta spune:
Merci fetelor.
Amaya, ii dau orice, nu mai am restrictii, doar sa manance, dar nu vrea mai nimic.
Problema a inceput din Ro, deci nu cred ca e de la clima de aici.
Va tin la curent.
pupici
Crinuta si Rayan
MihaT spune:
Crinuta,eu te inteleg perfect ca si eu am trecut prin ce treci tu.Nu manca nimic toata ziua,nici macar laptele nu il mai vroia,ar fi mancat numai Danett.Am mers la DR.si i-am facut toate analizele:din sange,urina si scaun.Din fericire nu a avut nimic ,au iesit toate bune,nu erau decat mofturi asa cum banuia si Dr. Si mi-a spus sa nu ii dau decat mancare sanatoasa sa manance ,sa nu-i mai ofer ce-i place ei,sa o las nemancata chiar si 6-7-8 ore,ca sigur nu moare de foame si sa nu o oblig cu ninci o lingurita daca nu vrea.Ca ei sunt foarte smecheri si stiu ca daca refuza mancarea sigur va primi ce le place lor. I-am dat si un supliment alimentar,un sirop se numea Viusid, foarte bun a fost.
Dar sa te linistesti fa-i analizele,sigur isi va reveni.
Dumnezeu sa va ajute sa va reveniti cat mai repede!!!
Noi va pupacim
bubu05 spune:
Kris, acarienii sunt niste "vietati" microscopice si traiesc in medii neaerisite, inchise, saltele de pat in special, in aerul pe care-l respiram...Nu prea ai ce sa faci ca sa scapi de ei, dar ii poti "inputina" aerisind bine camerele, dezinfectand pe acolo...
Oana si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Poze cu Vladutz