Ai nostri ca brazii (ian-feb 2005) - 18
Raspunsuri - Pagina 7
bubu05 spune:
Eu o intrebam pe Dana daca a facut ceva in privinta acarienilor, credeam ca exista vreo solutie ceva de dat prin casa, ca si eu sunt putin "obsedata" numai de gandul de acarieni! Dana, pai bine ai facut ca l-ai luat de acolo!
Oana si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Poze cu Vladutz
kris spune:
Bubu05, iti multumesc pt raspuns cu privire la "acarieni".
Patri, Bubu05,
Bia mea are acum mai multi mucisori, desi am curatat-o f bine inainte de culcare. La sfaturile Crinutei, careia ii multumesc, am curatat-o adormita. Cu mari emotii si fara sa faca prea mare scandal am reusit. Probabil pana dimineata voi mai face acest lucru de cateva ori. Saracuta de ea! Tare se mai foieste si de la caldura, mi-e cam teama sa dorm cu geamul deschis la camera.
albume foto
Kris si Bianca Maria (26.01.2005) ora 14.00
kris spune:
Poze cu noi la tara aici cum obosim ratiustele si cum savuram capsunile.. yami, yami
albume foto
Kris si Bianca Maria (26.01.2005) ora 14.00
V. Erica spune:
Neatza mamici,
Am fost si noi la tara, in miresme dulci de salcam si soc, am papat capsuni, dar si fragute salbatice, delicioase, am alergat pe dealuri si prin paduri, ne-am jucat cu melcii... iar seara am cazut frante de oboseala.
Nihil sine Deo!
Dana, Eric (27ian02) si Ruxi (10ian05)
V. Erica spune:
Kris, frumoase pozele cu Bia si ratustile!
Nihil sine Deo!
Dana, Eric (27ian02) si Ruxi (10ian05)
kita spune:
Am intrat si noi sa va salutam si sa va spunem ca nu v-am uitat;
Ieri am fost la Slanic Prahova si ne-am "bronzat" pe dealurile din apropiere;
De mancat Andrei nu mai vrea decat iaurturi si fructe la greu, adica vrea numai piersici, capsuni si kiwi; Inca n-am vazut semn de alergie de la ele;
Kita(Alina) si bebe Andrei (nascut pe 10 februarie 2005)
album
alina.mattei spune:
va rog mult dati mai departe
un bebelus de 10 luni foarte bolnav, internat la spitalul Emilia Irza,
are
nevoie urgent de transfuzii. Are o grupa rara, 01, RH negativ. Daca ai
aceasta grupa sangvina si vrei sa ajuti acest sufletel, te rog sa iei
legatura cu tatal copilului, Catalin Lupascu, la nr de telefon:
0723-232.147.
Donand putin din sangele tau daruiesti viata unui bebelus! Te mai rog
sa
trimiti mesajul la cat mai multi prieteni, asa sansele copilului de a
gasi
donatori vor creste. Multumesc.
Alina si bb Carla Maria (25.01.2006)
poze Carla Maria
crinuta spune:
Merci Miha.
Si eu cred ca analizele ii vor iesi ok, dar nu se stie niciodata.
I-am spus sotului sa aduca un sirop ceva pt pofta de mancare. Mi-a spus ca pediatrii de aici nu prea sunt adeptii acestor tipuri de siropuri, la care am raspuns ca eu sunt adepta si eu decid, so nu discut pe tema asta.
De ex azi dimineata a baut laptele pe nerasuflate. Asa se intampla in fiecare dimineata si e singurul moment cand pare ca ii e foame.
Dupa aia am desfacut un fel de placinta cu mere ( apple pastry) care ii place de regula, si evident a refuzat categoric.
Sa fim seriosi, cat ii poate tine laptele ala de foame?
Acum mi-a luat placa de par din sertar si ii " intinde" blanita ursului de jucarie, hehe...., stilist il face mama spre disperarea lui tati....
pupici
Crinuta si Rayan
ixxi spune:
buna dragele mele
iata/ma si in prima zi de serviciu si unde mai pui ca/i vorba de noul serviciu.....
cum sunt la inceput pana pa prind despre ce/i vorba mai am putin timp si de DC.
Crisu a ramas cu mama si draguta de ea i/am explicat de dimineata cum sta treaba (ma rog si toata sapt trecuta cand am umblat dupa acte...). In ochisorii ei am vazut a a inteles cum sta treaba, ca mami pleaca la serviciu si cand ea o sa se trezeasca eu o sa vin....chiar imi spunea "mama pa?"...........imi vine sa plang (noroc ca e lume in jurul meu) simt ca parca am abandonat/o, ca am parasit/o.....micuta mea piersicuta o fi mancat? ce? cat? a fost la leagane (atza)? daca se impiedica? daca? daca?......
ei......mai devreme saumai tarziu tot trebuie sa se intample....
Beatrice si piersicuta
Cristina bebe si Cristina copilas
PatriciaArdeleanu spune:
Ixxi, curaj!! Prima zi o sa ti se para infernala, pe urma te vei obisnui, incet-incet. zi merci ca e cu mama ta, cea mai buna solutie.
Patricia si Rebecca (05.02.05)