Ai nostri ca brazii (ian-feb 2005) - 18
Raspunsuri - Pagina 8
Alina Maria spune:
Buna dimineata ,
Imi pare bine ca pot intra putin sa va salut .
Crinuta tu esti cea care scrie aici mesaje disperata si tie iti raspund repede caci azi merg la lucru si nu prea am timp . Ceea ce ti-au spus si fetele fai ceva analize mai intai si apoi sti ce ai de facut . A doua poveste este stresul tau pe care Rayan il simte , daca ai fii mai indiferenta poate s-ar simti si el mai bine , tu il influentezi mai mult decat iti dai seama .
Iti doresc mult succes si cat mai multa rabdare .
Poate sa treaca si cineva in dreptul lui Mandy 9 kg. si 75 cm . , pleaseeee !
Mandy e o.k. nu mai are dinti noi si nici un semn de masele deci e linistita si cuminte cum nu a fost niciodata , se joaca frumos si e o frumoasa . O sa pun poze noi cand am timp , acum fug ca sunt multe de facut .
http://de.pg.photos.yahoo.com/ph/alina121alina/my_photos
Alina ,Wichard si Mandy Stephanie 15 luni
http://home.wanadoo.nl/w.deroo/
olanda
MihaT spune:
Kris, dulcica foc Bia cu ratustele ei!!!
Nu le strangea de gat ,ca Alexia asa facea la puisori la tara?
Pupici de la noi
crinuta spune:
A papat putina carnita, putina paine, si putina salata+ 3/4 iaurt simplu, insa cere de baut in timpul meseu ( aici seamana cu mine) si ii dau, ca altfel nu continua sa manance.
Ma bucur pentru fiecare bucatica inghitita.
Una peste alta, azi noapte a cam tusit asa ca de azi trecem pe siropul de tuse.
In rest e ok, stare generala buna, e vesel, bea foarte mult si mananca foarte putin.
Zilele astea facem analize sa vedem ce si cum si cautam ceva sirop pentru apetit.
Liviana, unde esti? Esti bine?
Miha, uitasem sa iti spun ca chiar dupa 7-8 ore refuza mancarea. In intervalul asta poate a muscat de 3 ori dintr-un biscuit cu curmale, dar asta nu se pune. Ei bine, si dupa 7-8 ore el nu vrea sa vada mancare. Sa nu ma apuce dispararea?
Crinuta si Rayan
lbelciug spune:
Crinuta, aici sunt, multumesc ca ai intrebat de mine!
Va citesc f repede si nu prea mai am timp sa day re-uri decat poate f scurte. Cu sanatatea stau binosr, sunt inca sub tratament.
Apropo de mofturile lui Ryan, tocmai azi am citit ca e normal la varsta lui sa nu manance decat poate la o singura masa pe zi f bine. Cica ei sunt interesati acum mai mult decat orice sa descopere lumea si mai putin sa manance. Si Matei cam face mofturi, sa stii. Mananca f bine doar piure de cartofi, in rest face mofturi... ti-am spus asta poate te mai consoleaza un pic. In rest, nici eu nu stiu ce e de facut...
Ixxi, curaj si multa bafta la noul servici. Te inteleg f bine, caci si eu am trecut prin aceeasi experienta, dar acasa copilul a ramas cu bona (deci nu cu mama ca in cazul tau). Fii linistita si concentreaza-te la noul job, e f imp sa demonstrezi ca poti tine pasul!
Apropo fetele, m-a sunat pediatra sa-mi spuna ca trebuie sa mergem la bilantul de 15 luni. Voi ati fost?
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005)
De Florii si de Pasti
Gradina Botanica
ixxi spune:
Crinuta nu trebuie sa te apuce disperarea, copii au perioada si perioada, incearca sa fii mai calma.....eu cand am avut probleme de apetit cu piersicuta i/am dat B complex si a mers...
kris "dau din aripioare si codita/n sus...." sunteti niste frumoase...referitor la sani eu si acum dupa 4 luni daca "storc" mai iese cate o picatura, mi/a spus dr ca dureaza pana nu va mai iesi. oricum lactatia este comandata in principal de "mansarda". am auzit cazuri de femei care au adoptat copii sau au reluat alaptatul dupa cateva luni si lactatia a revenit...
Bubu felicitari pt examene si bafta la celelalte.
Eu stau aici inchisa in birou ca un tigru la Zoo, mama ce as fugi acasa la puiul meu......si e asa de aiurea ca nu cunosc pe nimeni......
Patricia si liviana multumesc de incurajari.....hai ca iar imi vine sa plang....
Beatrice si piersicuta
Cristina bebe si Cristina copilas
crinuta spune:
Liviana, normal ca ma consoleaza. Ma bucur ca esti bine.
Tu spuneai ca mergi in Grecia?
Eu stau si caut pe net diverse oferte. Ne-ar interesa Grecia, Turcia, Creta, Cipru, Bulgaria.
Ce agentie mi-ai recomanda?
Kita, parca si tu ai fost in Grecia, nu?
Astept orice sugestie.
Alina Maria, merci ca ai intrat pentru mine. Ai perfecta dreptate. Si eu m-am gandit ca Rayan imi simte stresul meu si asta contribuie la refuzul lui.
De cand ii pregatesc mancarea mi-l imaginez refuzand, deci ma " incarc" cu energie negativa.
Crinuta si Rayan
crinuta spune:
Na ca ne-a mai spart o maseluta. 6 in acelasi timp sa creasca e foarte mult. Deci acum avem 14 dinti.
Dupa pranz a dormit o ora cu tati apoi mi-a luat punga cu rice cracks si a mancat, spre bucuria mea. Gata, sa manance orice, numai sa manance ceva.
Mai tarziu ii pregatesc niste fructe si un croissant. Sa vedem daca va vrea. Pana una alta il las sa flamaneasca nitel, desi, numai flamand nu pare oricat l-as lasa.
Cam slaba activitatea pe aici.
Oana Cretu, totusi, cam de mult nu ai mai scris. Unde esti?
Ai vazut ce prezenta slaba avem daca nu faci prezenta si pui absente?
Lavinia, ai ajuns?
Crinuta si Rayan
oana cretu spune:
Hihi, Crinuta, acum am reusit sa intru pe fuga si am dat peste ultimul tau mesaj. Nu am mai intrat ca nu am timp, ies cu Seb, fac treaba prin casa si stau si visez cu ochii deschisi sau ma uit la un film, citesc dintr-o carte in timpul liber. Acum sunt si eu putin stresata, de emotie ca imi vine mama pe 17 si numar zilele. Cred ca ati vazut pe YM. Dupa 5 ani jumate o vad si eu si numai la asta ma gandesc, nici foame nu mai imi este, am goluri in stomac de emotie. Megg mi-a recomandat ceai de tei cu miere, o sa beau, sa ma linistesc un pic. Nu stiu cum sa va explic, stau si imi imaginez tot, cand coboara din autocar, unde o sa o duc sa se plimbe, cum o sa se joace ea cu Seb, la plaja...Si plang de emotie si nu imi vine sa cred. S-ar putea sa vina si tata o saptamana (nu isi poate lua mai mult liber) si e cu atat mai mare emotia.:) Si tocmai bine, ca Seb, care nu are bunicii langa el, o sa ii aiba pe toti, caci vin si socrii in aceeasi zi (acelasi autocar) cu mama pt o luna. Ei vor sta la cumnat, dar stam in acelasi imobil, si o sa il vada cat de cat. Ma uit la el si plang, ma gandesc la el, mititelul, ca nu simte dragostea bunicilor.
Hai ca a dat nostalgia in mine.
Imi pare rau ca nu mai tin pasul cu voi, nu am timp mult.
Va pup dulce pe toate si hai ca mai strig o data catalogul:)
Bellamia
ana maria
ingerasu
Crinuta
Lali
Bubu05
Coraly
Adana
Megg
Shinutza
Ilucae
simonadinca
crisflo
Adita
Alina Gabriela
o prietena
aurelursu
alina13
Leta
dorac
amary19
tomasa
oana cretu
cocolino
V.Erica
Anuc
mia_tincu
eliy
amo2004
BDana
Monique
Lavinia345
andrutza
Alina Maria
Cory35
Witchie
Mara2004
Galaxy
ja
la reveuse
carlota
danielai
Miha T
Kris
Rachel Owen
Ubi
corneliaa
NataliaS
tigabita
gabi.i
cici_2004
Catiflo
Strunfita
Patricia Ardeleanu
claudia_maria
jone
danonica
Gargaritza
gabry
Sara18
Benphina
Bestutza
Kita
Bagoiu
alipiticot
AdaBB
RamonaS
lorellay
ixxi
Amaya
Ancade
alibeta
Clara03
lbelciug
Shobo
Magga
Iana
Crinia
saphir
Sirimie
Viktoria
Daca am omis pe cineva, imi cer scuze, sa ma traga de maneca.
Oana si Seb
(10.01.2005)
POZE
1 2 3
4 5 POZE MARTIE-APRILIE MAI
crinuta spune:
Oana, ma bucur mult pentru tine. Si eu vreau sa vina mama aici in vizita si sper sa reusim.
Seb ce face?
pupici
Crinuta si Rayan
magga spune:
Oana, m-am emotionat toata.
Crinuta, sper sa intru mai tirziu sa-ti spun vreo doua. Tu, femeie in toata firea, te lasi impresionata de nepofta de mincare a copilului? Fruntea sus! Fa-i analize neaparat, dar nu te stresa. Cu cit ramii mai cool, cu atit s-ar putea sa-i treaca cit mai repede. Sunt sigura ca a inceput sa faca nazuri la mincare atunci cind ai inceput sa te agiti pt plecarea la tatal lui.
Si apoi, in primul an de viata copilul trebuie sa-si tripleze greutatea, in al doilea daca pune 2 kg cu totul e deja perfect. Probabil ca si viroza a contribuit intr-o oarecare masura la lipsa poftei de mincare.
Face nazuri numai acasa sau peste tot? La restaurant maninca? Cind sunteti toti trei maninca mai bine? Face nazuri numai cu tine sau si cu tatal lui? iesiti mult in parc sa alerge cit sa-si faca pofta de mincare sau va ascundeti de caldura in casa? Mancati amindoi sau singur?