Ai nostri ca brazii (ian-feb 2005) - 18
Raspunsuri - Pagina 9
magga spune:
hai sa zic si eu pasul meu. stiu ca nu puteti ajuta, dar...
nu mai doarme copilul noaptea. stau intr-un carteir tare agitat, de-o parte a strazii sunt cheflii anglo-saxoni, de cealalta parte a apartamentului e un soi de bar filipini-lation-brasiliano-portughez sau ce-o fi, cind nu urla muzica pe o strada se bat altii pe cealalta. ma gindesc cu mare groaza ca vine perioada fotbalului si...
in timpul saptaminii mai merge, dar in week-end s-a trezit copilul de vreo cinci-sase ori...
crinuta spune:
Magga, desi o iau mai easy, adica daca refuza, asta e, nu ma mai enervez si gata.
Asa, deci probleme cu mancatul sunt de 2,5 luni dar s-au acutizat in ultima saptamana.
La fel face si la restaurant, la fast food, oriunde mergem. Si daca tati ii da de mancare reactioneaza la fel, deci nu exista nici un fel de schimbari in alt mediu sau fata de alte persoane.
Tati s-a intors azi noapte si cum Rayan s-a trezit, a incercat fara succes sa ii dea de mancare, mai ales ca nu mancase mai nimic seara.
Crinuta si Rayan
oana cretu spune:
Magga, te inteleg din tot sufletul cu galagia. Noi locuim pe o straduta mica in cartier din acela vechi cu case vechi si stam la parter, iar in fata noastra e un club de noapte si se intampla ce descrii tu. Muzica nu se aude ca e antifonic clubul, dar scandaluri si batai si bubuituri in usa la aia la greu. Noi geamul de pe partea clubului il avem normal, dar avem in fata lui un "persiene" (nu stiu cum ii zice in ro, dar intelegi tu) plin din lemn, pe care il tinem inchis noaptea. Celalalt geam da pe alta straduta, unde e restaurant, deci galagie. Si acolo tinem inchis. Dar la asta avem si geam termopan si nu se aude nimic. In fine, cert e ca vara murim de cald ca sa dormim. Si oricum, nu putem lasa deschis ca intra drogatii peste noi in casa. Iti sugerez sa pui termopan, ajuta mult.
Crinuta, sper sa ajunga si mama ta repede la voi. Legat de mancare, si eu faceam la fel, imi faceam griji, si vad ca varianta cu "las ca o manca el cand i-o fi foame" (adica sa nu imi fac griji deloc) merge uneori. Fa-i analizele, sa fi tu linistita, dar si eu zic sa nu iti faci mari griji. Fetita prietenilor nostri are acum 6 ani si imi aduc aminte cand era de varsta lui Seb (si chiar mai mica) a inceput sa manance ca vrabiutele, 3-4 lingurite si gata masa. Si acum mananca putin (mereu a mancat asa de pe la 1 an), e slabuta ( nu exagerat), dar nu are nimic.
Oana si Seb
(10.01.2005)
POZE
1 2 3
4 5 POZE MARTIE-APRILIE MAI
lbelciug spune:
Crinuta, depinde f mult si unde vrei sa mergi in Grecia, respectiv ce conditii vrei sa ai asigurate. Noi am optat pentru un studio particular intr-o zona linistita, Halkidiki-Vourvourou, regim self-catering ca sa pot gati mancare fresh si adaptata pt Matei. Nu stiu daca te ajuta o agentie de turism romaneasca, mai ales ca tu locuiesti acum in alta tara, dar iti pot recomanda agentia prin care au fost 6 ani consecutivi niste prieteni: Day&Night travel. Te-as sfatui sa urmaresti subiectele de pe DC din "zona" Calatoriile sufletului sau sa faci o cautare pe forum dupa Grecia.
OanaCretu, imi dau seama cu cata emotie astepti intalnirea cu parintii. Eu nu cred ca as fi rezistat atata vreme fara sa-i vad, but life is unfair sometimes....
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005)
De Florii si de Pasti
Gradina Botanica
magga spune:
Oana, cum adica intra aia peste voi? de fapt, nu ma mira. acolo unde dormim E termopan, dar eu nu pot dormi cu geamul inchis pe vremea asta. ma sufoc. si nici asta mica nu suporta. altfel, si la mine-i cam aceeasi situatie, nu-s chiar in vielle ville, dar ca peste tot in centru e galagie mare. muzica nu o auzim, dar se bat des sau ies afara ca sa una lata la telefon, deh singe latin, iar ceilalti, sunt in fiecare wknd vreo 200 in fata pub-ului, beau beri, cinta (sunt adolescenti), urla si discuta. si uite asa. sunt curioasa cum vor decurge lucrurile cind incepe campionatul ala.
Crinuta, n-ar fi rau sa-i faci niste analize, credeam ca face rezistenta, cica e virsta cind incepe perioada lui nu (dupa cum stiti din experienta noastra de fiice (sau fii) perioada asta nu se termina niciodata :D). dar daca zici ca de o saptamina s-a agravat, inseamna ca este de la viroza sau dinti. asteapta un pic.
Patricia, vream sa-ti spun ca trebuie sa fi fost vreo configuratie astrala mai naspa zilele trecute, cred ca fix in aceeasi zi mi-am luat si eu un copac in nas, eram cu mintea atit de aiurea, visam cu ochii deschisi si nu mai vedeam nimic. cind am ajuns la serviciu ma gidila ceva pe frunte, cind ma uit in oglinda eram plina de singe, dupa ce m-am sters n-a mai ramas decit ceva mic...
ma duc ca s-a trezit deja
gabi.i spune:
Oana m-a emotionat mesajul tau.Incearca totusi sa bei ceaiul de care ti-a zis Megg sau sa iei niste calmante usoare ,totusi nu face bine atata emotie trebuie sa te linistesti cumva...desi sunt constienta ca este foarte greu.
Gabica mamica
coraly spune:
Magga, va compatimesc. Dar ca sa iti treaca supararea, iti spun ca al meu se trezea de minim 2-3 ori de regula, de 2 saptamani se trezeste la 5 si ceva dimineata detot, dupa ce in prealabil s-a mai trezit de cateva ori, iar de 3 zile, la 4,20, 3,35 si 4,40 trezirea de dimineata. Iar ziua il leagan uneori si cate o ora...si uneori serveste numai 35 minute. I'm in hell...
Coraly si Sergiu
poze
ixxi spune:
Buna dimineata mamici....o noua zi de munca.....sa fie cat mai usoara pt toate!
Beatrice si piersicuta
Cristina bebe si Cristina copilas
sirimie spune:
Ixxi bafta la noul servici!
Crinuta si eu am probleme mari cu Vladut care nu mai maninca la amiaza de ceva timp. Ce fac eu: vreau sa ii dau in fiecare zi suc de morcov si sfecla (in combinatie cu fructe ca altfel nu vrea) si sper ca in felul asta sa ii revina pofta de mincare. Si nu ii dau nimic intre mese, doar apa si ceai si suc, am citit asta ca sfat pentru mamici de mofturosi. Alt sfat era sa nu umbli cu lingurita dupa el prin casa, cu cit insisti tu mai mult cu atit se opune el mai mult.. Mesele sint la ore fixe. Daca nu maninca piureul de legume nu insist prea mult, maninca numai iaurt la prinz dar ma chinui sa fac chestii noi de mincare. Am citit ca se opune gusturilor noi, dar nu am ce face altceva decit sa insist.
Si am observat ca e interesat daca maninca singur, sa tina si el de lingurita, e mai interesant asa. Ieri a mincat bine supa de taitei cu carne de pui, am pasat carnea la blender si legumele cu furculita. Stiu cum e
Cartea de care iti spuneam nu e in format electronic, am cumparat-o de la Cora.
Va dorim sa cresteti mari si frumosi!
Simona & Vladut (27 februarie 2005)
Poze la http://pg.photos.yahoo.com/ph/seirimie/my_photos
Poze de la Mot
BESTUTZA spune:
Vad un inceput de vara....
Vad ca mai toate suferim de lipsa poftei de mancare la bb-i!Tudor a rams cu cei aprx 500 ml de lapte pe zi cu cereale plus fructe si ceva ,ceva-adica 2 lingurite trei de legume pasate!De duminica suntem in spital si acum am venit acasa!De joia trecuta am tinut-o cu febra de la 38.5 -39.8!Nu a cedat al antibiotic si incepusera si frisoanele!Asteptam rezultatele la analize pe care partial le-am vazut azi si sunt bune!
Ne-a fost tare greu in spital cu somnul si papa!
ILincai se pare ca cel mai greu ca parca simtea ea ca nu e in patul ei!
Ixxi,bafta l serviciu..Cred ca iti e greu fara ea...Cateodata simtim nevoia sa ii lasam cu cineva si cand se intampla nu stim ce sa facem sa fim cu ei!Offf....Abia astept sa treaca perioada asta sa ii dam la gradi!
Oana la tine e vara se anunta happy!
Bubu ,
Brava mama!Petrecere frumoasa!O meritati din plin!
Crinuta ,
Nu te mai necaji chiar asa..Si noi suntem in aceeasi situatie ,dar am fost preveniti ca asta se intampla si nu disperam!Il mangaia tati intr-o seara si imi zicea:"Uite mami cum se simt coastele!..."Iti dai seam ce bine m-am simtit...
http://community.webshots.com/user/BESTUTZA