Ai nostri ca brazii (ian-feb 2005) - 18

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danielai spune:

Raspund si eu la apel.
Crinuta, mai demult eu i-am dat niste vitamine - Pikovit, o lingurita pe zi. Poti sa-i dai si tu ceva, nu cred ca strica, dar trebuie neaparat sa ti le recomande cineva ca fiind adaptate pentru varsta ui.
In ceea ce priveste laptele, daca e lapte praf pt copii e destul de harnitor.
Magga, Oana dar e normal sa faca atata zgomot? Nu poate interveni politia? Cand am fost in anglia stateam langa un pub si in unele seri era galagie mare, dar chiar si asa la 10.00 punct inchidea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Merci fetelor.

Bestuza, exact asa e si la noi. Eu il iau in brate si ii simt coastele si ii arat lui tati.
Azi ne-a adus sirop pentru Rayan. Sa vedem iar cum i-l administrez si apoi sa asteptam rezultate.

Viroza a cam trecut, singurul simptom prezent este tusea din cazua mucisorilor, dar si ei sunt mult mai putin decat inainte.
Ma bucur ca nu am folosit antibiotic.

Pana acum a papat asa: lapte 250 ml si 2 bucatele de rosie, + lamaie goala ( cu tot cu coaja), pe care a pescuit=o dintr-o farfurie si nu ma lasa sa i-o iau din mana, iar in final a papat iaurt cu capsuni.
Una peste alta, nu ii mai ofer, i-am pus mancarea pe masa sa isi \ia singur. E evident ca vrea sa manance singur, si nu mai suporta scaunul de masa.
Il las sa ii fie foame si sa ceara sau sa caute mancare.
Asa am facut si aseara si a papat budinca de vanilie ( cumparata pt mine), iar cand a vazut ca se termina a inceput sa planga asa ca m-am dus si i-am adus un iaurt cu fructe pe care l-a ras in 2 minute, iar spre final a papat 3-4 bucatele de paine cu branza.
Haha, nu mai conteaza ordinea, important e ca a bagat ceva in stomacel inainte sa se culce.
Eu am incercat sa ii dau inainte branza cu paine dar nu a vrut. El vedea doar budinca aia de vanilie, pe care mi-a scos=-o din plasa de cumparaturi, asa ca pana nu i-am dat nu s-a potolit.

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomasa spune:

Spun si eu prezent la apel, doar asa, ca sa raspund la strigarea catalogului ca n-am apucat sa mai tin pasul cu voi.
Sanatate multa bolnaviorilor!
Kris, te cheama Iordache? E numele meu de domnisoara...

mama de BAIAT (9 ian. 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns V. Erica spune:

Pe-aici si noi...
am o durere de spate cumplita si colac peste pupaza, dupa ce-a adormit, Ruxi s-a trezit urland, si-a tinut-o asa vreo 10 minute de ma speriasem, nu stiam ce are si nu se oprea decat dac-o plimbam in brate... Bine ca mi-a dat prin cap sa ma uit in gurita ei si, ce vad? da sa iasa un canin! Pana acum n-a mai reactionat asa urat la iesirea dintisorilor. Asa o fi cu caninii? I-am dat Nurofen si s-a linistit un pic, acum doarme.

Irina, esti ok?

Oana, ce fain ca-ti revezi mama dupa atata timp!

Ixxi, bafta la noul serviciu! Ce curajoasa esti, bravo tie!

Crinuta, e bine daca nu are pofta de mancare, sa stea la masa cand mancati voi. Ai mei se mai indeamna unul pe altul.

Nihil sine Deo!
Dana, Eric (27ian02) si Ruxi (10ian05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana cretu spune:

Multumesc fetelor pt mesajele frumoase, ma apuca nostalgia si mai tare.

Bestutza, imi pare rau ca Tudorel a ajuns in spital, mititelul. Ai grija de tine si de Ilinca scumpa ca nu mai ai mult si nasti.
Chiar asa, fetele burticoase, cum va simtiti?

Liviana, si eu ziceam la fel candva, ca nu as rezista atat fara parintii, dar viata iti joaca feste uneori...mi-am urmat iubirea, nu regret alegerea, dar nu e usor.

Crinuta, sa sti ca si al meu nu a mancat azi decat laptele dimineata si 3 lingurite de supa de legume. Ma bucur ca a papat ceva Rayan.:)

Magga, asa bine, intra peste noi, cand sunt drogati nu stiu ce mai fac. O data a incercat sa intre unul in imobil, cica si-a uitat telefonul, confunda cu clubul...si sunt multe istorii din astea.

Daniela, aici incepe de la ora 22 si se termina a doua zi la pranz, in cel mai bun caz. Politia nu se implica deloc, le da amenzi si atat, dar pe ei nu ii deranjeaza amenzile.

Gabi, am baut azi niste ceai si o sa mai beau. Am noroc ca socrii s-au razgandit si vin de azi intr-o saptamana si vor sta 10 zile la noi pana vine mama si poate o sa imi fie un picut mai usor.

Ixxi, Tomasa, ma bucur ca raspundeti macar la apel. Ca mi s-a consumat un pix la cate absente am pus.

Simona, o sa incerc si eu sa ii dau sa pape singur, chiar acum i-am dat cana cu lingurita cu supa, vad ca se joaca si atat.

Dana, da, si eu stiu ca durerea cauzata de iesirea caninilor e cea mai mare. Pupici la Ruxi! Si asa este, si Seb cand mancam in mai multi ii vine pofta si lui. Mai ales daca e si vreun copil in preajma care mananca.

Oana si Seb
(10.01.2005)

POZE
1 2 3
4 5 POZE MARTIE-APRILIE MAI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magga spune:

Coraly, la 4:4o? dimineata? Pai nu, eu te compatimesc pe tine. a mea se culca la loc. bine cu conditia sa aiba sinul, probabil ca pina se marita voi fi reusit sa o intarc. :D
Dar oare de ce este atit de plin de energie?

Daniela, nah, faza cu politia nu tine. sunt locale deschise pina dimineata devreme si asta este. De altfel, este unul dintre prea putinele dezavantaje ale locuitului unde locuiesc, deci va trebui sa suport situatia. anul trecut hanna nu se sinchisea de zgomot, dormea chiar cu atit mai bine, caci toata larma asta ii amintea de perioada din burtica. ma plingeam si eu ca sa ma pling, solutie nu este. poate sa-i pun copilului o pereche de antifoane masura xs, chiar am sa intreb pe la magazinele de puericultura daca nu exista asa ceva.

exact numai asa maninca si hanna. numai singura sa tina ea ustensilelel de mincat si cu companie. cu cit are mai multa companie cu atit creste vazind cu ochii si pofta domnisoarei. eu nu-i dau nimic pasat sau apos ca arunca cu lingurita pe toti peretii. maninca la fel ca noi (sau mai bine zis noi mincam ca ea) si cu furculita, pe care o infige in alimente.

Lavinia, m-ai prins. chiar eu sunt aceea. :D

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magga spune:

Gabi, am ramas cu o maaare nedumerire. scuzati detaliile f intime, dar eu deja nu mai am decit vreo jumatate din ce aveam inainte de a ramine insarcinata. spui ca mai scad si dupa intarcat? in cazul asta cred ca nu mai ramin cu nimica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shobo spune:

Buna seara

am reusit si eu sa ajung sa mai scriu... invatz iar ff mult la birou, m-au pus cu botul pe carte ... dar e si spre binele meu.

Sanatate multa bolnaviorilor!

Codrin a racit si el putin, de sambata are muci si ii mai scoatem asa cu pompita normala, ii mai pun ser cateodata. chiar sambata dim a facut 38.0 si i-am dat paracetamol. pediatra a zis sa-i dam 2 zile la 8 ore si in ac zile nu scos afara si nu baie. La baie am respectat dar afara doar o zi nu l-am scos. nici paracetamol nu i-am dat la 8 ore pt simplul fapt ca duminica dim nu mai avea muci deloc. febra mai mare de 38.0 nu a mai facut de atunci... insa mucii au reaparut. si cam asa apar si dispar de sambata incoace si nu stiu cat mai tine?

Din experienta voastra cam cat timp tin mucii la o raceala usoara?

paracetamol nu i-am dat nici macar 2 zile la rand ca dc febra nu a avut... am zis sa nu bag degeaba in el. Voi le dati paracetamol dc nu au febra dar au muci???
de papat papa ok. sper sa ramana asa. Doamne ajuta!

si la noi e cald si dc deschid geamul e posibil sa mai urle si pe aici vreun betiv sau cainele vecinei de la 4 care latra ca disperatul dim pe la 4 cand il scoate in balcon... tati mai zice cateodata cand il aude la o asa ora "prinde-l-ar hingherii!"

pupici si incerc s ava mai citesc daca de scris... reusesc ff greu...

Mamica lui Codrin din 21.02.2005
"Te iubesc nu doar pt. ceea ce esti, ci si pt. ceea ce sint atunci cind sint cu tine!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kris spune:

Buna scumpele mele!

Nu stiu ce se intampla , dar la servici am asa de munca..de abia va citesc si acasa stiti si voi cum e....criza de timp ce mai !

Bianca e bolnavioara in continuare, astazi abia am reusit sa ma programez la dr. Stanciu pe la 20.20, e super ocupat tel dansului. Am inteles ca primeste pe zi cel putin 200 de tel..
Ne-a diagnosticat cu viroza dupa viroza...Ne-a schimbat medicamnetele, iar daca mai face febra in noaptea asta sau maine pe zi , trecem la antibiotic. off! Astazi nu prea a vrut sa-i fac baita dar , in final am reusit. In timp ce o imbracam dupa baita am constatat ca are sub limbuta niste bubite (vreo 3-4) pline cu puroi sau ceva alb... Nu stiu cum se numesc.. La Liviana am auzit eu de asa ceva....Dr. Stanciu nu a constatat acest lucru.. Cum pot sa i le tratez? E normal sa ii curga saliva f multa doar de la dintisori? sau poate si acele bubite ii provoaca saliva?
Si mai am o ? In timp ce plangea , stand culcata am vazut ceva in gat, ca o bucatica de carne si cu care era sa se innece.. ce poate fi? Spre nu stiu ce ar putea fi.. tuse nu prea are, ci doar atunci cand se inneaca cu mucisori.

Astept sugestiile si experientele voastre!

albume foto
Kris si Bianca Maria (26.01.2005) ora 14.00

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MihaT spune:

Offf...ce se intampla de atati copilasi sunt bonlaviori???

Alexia de 2-3 zile mananca cam prost,mai ales masa de la pranz cu mancare gatita, si azi cand sa trezit la ora 18 ardea de nu putem tine mana pe ea, avea temp.38,7 i-am pus un Eferalgan supozitor si Nurofen sirop.Dar dupa o ora avea 39 atunci i-am dat Calpol si dus aproape rece si ia scazut imediat.Acum stau si o verific mereu ,dar vad ca nu a mai facut.In rest nu are nimic,nu ii curge nasul,nu tuseste,nustiu ce are??? Am sunat pediatra si mi-a zis ca poate fi o viroza cu rosu'n gat,ca de la canini nu poate face o temp.asa mare si maine dimineata mergem sa ne vada.

Va pupam si multa sanatate la toti pitici!!!

Mergi la inceput