Ai nostri ca brazii (ian-feb 2005) - 18
Raspunsuri - Pagina 11
kris spune:
MihaT, imi pare rau ca si Alexia e bolnavioara... Sigur e viroza. Sanatate si
Irina(tomasa), da numele dupa sot este intr-adevar Iordache..
Ixxi ,mult succes la noul loc de munca. Ai sa vezi ce repede va trece timpul pana te vei acomoda in ambele situatii! Piersicuta sum s-a simtit in lipsa ta cu bunicuta? Cum a fost reintoarcerea dupa 8-9 ore de lucru? Cum te-a primit? Scumpa de ea!
OanaC, si pe mine m-a emotionat cum ai povestit asteptarea momentului revederii cu mama ta. Acum va sosi acea zi si sa vezi cum vor si trece. si inca putintica rabdare scumpa mea!
Crinuta, ma bucur ca Rayan a papat si el cate ceva. Ai inceput sa-i faci investigatii? Iti tin pumnii! Sa stii ca Megga a apus punctul pe I, in unele privinte! si la voi! Cum au iesit chiftelutele?
Bia mea, s-a foit toata noaptea. Dorea sa doarma in carut. Ce ziceti de asta?. Pana mi-a mat seama ca ea se inneca cu mucozitati si i-am pus ceva mai inalt sub cap. De cate ori ii dadeam apa noaptea asta, dupa vreo 3-4 inghitituri , plangea si am trecut pe ceai, probabil de la bubitele acelea de sub limbuta. Febra, multumesc Celui de Sus nu a mai facut, daca scapam si astazi, nu mai luam antibiotice. Oricum, am inima cat un purice datorita starii ei!
sa sa aveti o zi cat mai placuta si multa sanatate puiutilor!
albume foto
Kris si Bianca Maria (26.01.2005) ora 14.00
Ubi spune:
Of mamici ca nici Alexandra mea nu se mai omoara cu mancatul. Inainte parca mai avea pofta de mancare acum chiar ca o vrabiuta e. Macar m-am linistit ca nu e un caz singular.
Crinuta, te inteleg si iti doresc liniste sufleteasca (imi dau seama ca esti singura, departe de ai tai si cu un copil mofturos). Dar poate isi revine!
Ixxi - curaj, inceputul e greu
OanaC - m-a impresionat mesajul tau despre revederea cu ai tai. Inca un pic, inca un pic si vei fi la mama in brate...cred ca abia astepti.
Magga - of, te compatimesc cu zgomotul...DA, si Alexandra a inceput sa prefere sa pape singura. Se chinuie cu lingurita pe care nu reuseste sa o bage sigura in gurita. MAi ia si cu manutele...sa vezi ce e la noi in bucatarie...jale!
Kris- sanatate Biancai
MihaT - sanatate Alexiei
Bestutza- sanatate lui Tudor
Shobo - mucisorii tin cam 4 zile; sanatate multa lui Codrin
Ieri i-am luat lui Alex niste sandale de la CridoKids (au reduceri la sandale) cu 190.000 (au bareta in spate, nu sunt gen ghetutza). Cei pe care ii are au batut-o la spate. Si am dat o caruta de bani pe ei...
Fetele care mai umblati prin magazine, unde gasesc bluze de in si bumbac (ceva sa meaga la pantaloni de in)?
www.ubi.ro/alexandra
www.ubi.ro
http://www.ubi.ro/botez/
danielai spune:
Kris, din pacate nu stiu sa-ti raspund la nici una din intrebari, poate totusi ar fi mai bine sa-l suni din nou pe doctor sa-i spui ce-ai observat?
Shobo, cand e racita eu ii dau paracetamol sau nurofen. Nu sunt numai antitermice, ci mai atenueaza durerea de gat, doarme mai bine, ii trece mai repede. Bineinteles insa ca nu exagerez, de obicei ii dau o ligurita seara la culcare. Si daca ii curge nasul neaparat pun Vibracil inainte de culcare (si cel putin 2-3 ore respira ok).
crinuta spune:
Kris, ti-am scris si ieri ca au iesit super chiftelutele. Pacat ca Rayan nu e interesat. Merci mult de sfaturi.
Imi pare rau ca Bianca inca e bolnava.
La noi a racit tati si sper sa nu ii dea lui Rayan care tocmai s-a facut bine.
Vezi sa nu fie o amigdala inflamata la Bianca.
Ubi, nu sunt singura, il am pe sotul meu care ma ajuta cat poate, dar cum e plecat vreo 9 ore pe zi, cateodata si mai mult, e cam frustrant pentru mine.
Bine ai facut ca ai recurs la dus rece. Si noua ne-a recomandat in caz ca nu scadea febra, dar cred ca a uitat ca aici nu mai e apa rece. Cand dai drumul la apa rece curge calda. Sper sa nu devina fierbinte mai incolo....
De azi ii dam un sirop pe care niu l-a dat chiar pediatrul, dar eu sunt cam sceptica.
Acum am facut o salata orientala si sper sa pape ceva, desi ....
Shobo, nu se da parcetamol pentru muci. Pentru muci cureti bine cu pompa minune, pui multe picaturi, faci dus si lasi sa curga apa pe cap si pe fata ( sa vezi cum ies mucii), si ii dai sirop Ambroxol, care fluidizeaza mucii. Sa nu ii iei Ambroxol de tuse, ala e altceva.
Cam rar apari pe aici si cam putin scrii...
Miha, sanatate Alexei. Ce-o fi de atatia se imbolnavesc?
Crinuta si Rayan
ixxi spune:
VErica Oana, Ubi multumesc de incurajari....inceputul e greu......pt ca sunt 2 inceputuri.......
Kris eu zic ca e posibil sa aibe salivatie abundenta de la bubitete alea.....nu sunt cumva afte? cat despre ce ai vazut in gat...poate sunt mucisori daca tot are....se mai poate sa se fi lipit vre/o frimitura de ceva pe ei (mucisori)....
Acum despre serv....e nasol...ca nu cunosc pe nimeni, nu am cu cine sa vb....colegele ies la o tigara iar eu....nu. treaba nu am de facut, ca la inceput trebuie sa cunosc lumea, sa observ activitatile....lucrurile sun cam noi pt mine.........si stiiti cat de obositoare e o zi in care nu faci nimic!? ieri am adormit in maxi/taxi.....nu radeti de mine, imi era o rusine.....
partea bune e ca am timp de forum!!!!!!!!!!!
crisu luni nu a avut nimic, chiar mi/a facut pa-pa, dar marti a plans tare si ma striga.....dar sa vedeti ce am plans eu pe scara.....azi a luat/o mama sa/i citeasca o poveste cand am inceput eu sa ma imbrac si nu s/a manifestat. Seara cand am venit acasa erau la plimbare si ne/am intalnit.....a fost asa de fericita....a vrut sa o tin numai in brate sa o plimb....
Beatrice si piersicuta
Cristina bebe si Cristina copilas
ixxi spune:
Kris, MihaT, Bestutza, Shobo sanatate multa puilor. Pentru muci nu se da paracetamol, doar picaturi si eventual ceva pt fluidificat.
Ubi eu am vazut in Titan o groaza de bluzite de in, dar cred ca e departe de tine....
Beatrice si piersicuta
coraly spune:
Magga, scuze da nu am prins toata discutia. Te referi cumva la sani? Ca ai mei sunt cu 2 numere mai mari decat inainte de sarcina. Si pana alaptez nici o sansa sa scada.
Coraly si Sergiu
poze
ixxi spune:
Vai fetelor da' ce vorbarete sunteti azi...oana ia striga tu catalogul!
Beatrice si piersicuta
ana maria spune:
Prezent si io, desi nu s-a mai strigat catalogu'.
Shobo Victor a avut muci de 3 ori, de doua ori am scapat fara antibiotic, o data cu antibiotic (devenisera purulentzi). Durata a variat intre 1 saptamana (7 zile fix) si 3 saptamani ultima data cand s epare iunsa ca i se iritase mucoasa nazala de la niste picaturi date aiurea de orl-ist. cum le-am oprit a fost ok. Si mi mi-a dat pediatra paractamol ca este antiimflamator si antitermnic (ca sa previna). In nici unul dintre episoade Victor nu a avut temepratura deloc si nici tuse.
Ana Maria si Victor Stefan (15 12 2004)
Succes si s-auzim numai de bine!!!
crinuta spune:
Ixxi, ce pozitie ai acolo? E ceva nou pt tine?
Incearca sa te imprietenesti cu colegele. Du-te cu ele la tigara, la cafea. Stiu ca e greu la inceput, dar incet, incet te integrezi.
Ana Maria, si Rayan a avut muci purulenti ( doar 1-2 zile) si tot nu i-am dat antibiotic. In urmatoarea zi au devenit transparenti.
Aseara i-am pus picaturi in nas si a sangerat usor din nara dreapta.
Cu pompa manuala nu am reusit sa scot nimic aseara. Ce ma faceam fara pompa minune? Buna inventie!
Crinuta si Rayan