Bebelusi de sept - oct 2005 (119)
Raspunsuri - Pagina 6
Carmi spune:
Apropo de ce vorbiti, de grupele sanguine, toata viata mea am stiut ca am AB, pana am ramas insarcinata si am aflat ca am A. Asa ca in Romania am AB si aici A. M-am ratoit la dr. de aici, ca-i o gresala, si mi-a repetat analiza. Rezultatul: A ! Asa ca nu fiti foarte sigure de grupa voastra, v-o spun din proprie experienta...
Carmi
Foto bebe Fabiano cel zambaretz (20.10.05) si www.dropshots.com/day.php?userid=98905&cdate=20060410&cimg=1" target="_blank">video
nanadana spune:
Kristinuta,Raluca,Karmenuta,Dana,Irina ,Ioana pupi si mersi pt sutien
Dana petrecere frumoasa
Vera deci ai papat bunatati azi
poze
ancadm spune:
Uf! Incerc si eu sa ma reintegrez in grupul asta dar se pare ca nu am prea mare succes. Am incercat pe chat si nu e nimeni acolo...Dar mai incerc, mai scriu si eu cite un mesaj.
Monica a scapat bine de tot la mers in 4 labe si acum toata casa e a ei. Se tine dupa mine ca un catelush . Imi amintesc de Andreea care facea la fel...Si cind obosea de atita mers dupa mine se aseza in fundutz si spunea cu jale: ma-ma-ma :0)
Dintisori inca nu avem. Pe la inceputul saptamanii parea ca ar vrea sa iasa unul de sus, dar acum nu se mai vede nimic alb acolo. Mai asteptam ca nu-i graba. Dentistul Andreei chiar imi spunea ca din cauza ca ei i-au iesit primii dinti la 1 an, acum se vor schimba mai tirziu si sa nu ne asteptam sa i se schimbe dinii mai devreme de 6 ani jumate sau chiar 7.
Anca, Andreea (5 ani) si Monica (8 luni)
RalucaN spune:
Dana,nu intelegeam pt. ce sutien ne multumesti tu? Dupa aceea m-am prins ca tu esti Dana frantuzoaica
Ma duc la nani, ca maine e o noua zi de munca! Hip hip uraaaaaaaaa!
Raluca si Ioana Catalina (3.10.2005)
bursicutza noastra draga
Caterinuta spune:
Poze cu copilul meu http://pg.photos.yahoo.com/ph/caterina_silasi/album?.dir=/f042re2&.src=ph&.tok=ph8zJ7EBnJDdzUg8
karmenutza spune:
Eu, daca nu stiu franceza, nici acum nu prea stiu pentru ce sutien ne multumeste. Presupun ca pentru sustinere. Io am facut la scoala rusa .
Catalina
ancadm spune:
Cati am vazut pozele cu Maya si e o scumpete! Are o figura atit de expresiva!
Anca, Andreea (5 ani) si Monica (8 luni)
roxi23 spune:
Fetelor voi dati suc de portocala la bebei?
eu pana acum nu i-am dat si ma gandeam daca ii pot da!
NANADANA bafta la analize! Lasa ca vine el si nr 2!
Am admirat-o si pe MAYA in poze! Rade mult nu?
Fetelor baiatul meu nu e dat...dar ma mai gandesc daca il dau sau nu...cred ca-s soacra egoista! Asteptam oferte!
POZE NOI si www.dropshots.com/roxi23" target="_blank"> Filme noi
DARIUS EDUARD(9.10.2005)
www.paidmail.ro/?ref=sorinel_ilie" target="_blank"> link interesant
Oana_G spune:
'neata mamici!
Incep prin a ura LA MULTI ANI sarbatoritilor de azi: Vlad-Alexandru, David-Andrei, Eleni-Maria, sa cresteti mari, frumosi si sanatosi si sa-i ssacultati pe parinti.
Sa va zic ultima intimplare din viata Andrutei: a picat si a julit frumusete de nasuc. E drept ca ea era in marsupiu la tat-su care a alunecat pe-o bordura si a plonjat cu nasu fetei in pamint. Bine ca nu s-a lovit la cap si ca a fost ceva superficial. E un pic cam traumatizata (acum 2 zile buf din pat: buza sparta, ieri cazut in nas: nas belit) dar speram sa-i treaca.
Marlena, nu stau in zona M39, am scapat, dar pot da o fuga cu o cana (nu ceasca) de cafea (sau doar zat).
Cati, Maya e o scumpica, iti vine sa-i maninci gurita de rindunica.
Roxi, vazut super-baiat nedat. Daca te hotarasti sa-l dai, anunta-ne.
Am aici http://pg.photos.yahoo.com/ph/oana_0010/album?.dir=6e85re2&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//pg.photos.yahoo.com/ph/oana_0010/my_photos cu printesa noastra. Va invit sa admirati.
[Daca n-am reusit sa pun pozele, scol un barbat (al meu) sa-mi arate.]
O zi buna tuturor!
Oana si Andra (21.10.2005)
diana_n spune:
Oana_G pe la 3 luni Petrut a inceput sa aiba zone cu piele aspra, pediatrul mi-a zis ca nu e o problema, sa dau cu crema de bebei. Am dat o singura data cu o lotiune de la Johnson&Johnson si arata pielea ca oparita, asa ca am rezolvat-o romaneste. Imi mai ramasese putin dintr-un tub de tetraciclina si l-am dat de 2 ori. I-au trecut. Nu cred c-a fost o miscare buna, ca e antibiotic, dar cu altceva, nu stiam ce.
Diana si Petrut (3 oct 2005)