Bebelusi de sept - oct 2005 (119)
Raspunsuri - Pagina 7
Oana_G spune:
Diana, asa e si pielea fetei, din loc in loc aspra. Dar cind vad ca e mai mare suprafata afectata, o mai dau cu Advantan. Plecam intr-o luna la mare, sper sa se rezolve. Cica bai cu apa termala ar fi recomandate dar nu stiu daca ajungem anul acesta intr-o zona cu asa apa.
Prefer sa se rezolve de la sine.
Oana si Andra (21.10.2005)
codruta_grg spune:
Buna dimineata!
Azi mergem la EXPO. Sper sa mai aiba preturi mai mici la scaunele de masina (mai ales la XP)
Ma interesa cu grupele asa, ca fapt divers.
Roxy, eu i-am dat suc de portocale de pe la 6 luni.
Caty, e o scumpa Maya
Dana, sutien . Nici eu nu stiu franceza, desi am facut 4 ani, noroc ca ne-a tradus Raluca.
Codruta & www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Petra Alexandra (9 august 2005)
&
www.euroski.go.ro" target="_blank">SCOALA SKI
kristinutza spune:
si eu i-am dat suc de portocale de la 6 luni.
si, chiar daca am facut rusa la scoala (mai, prea multe asemanari cu karmenutza), ma "prinsesem de sutien".
cristina, mama de radu (09.10.2005)
poze
almy spune:
Neata!
La multi ani Vlad-Alexandru, David-Andrei si fata mea!
OANA_G, imi pare tare rau ca nu aveti apa calda. Trebuie sa fie groaznic sa cari oale cu apa fiarta pt baia copilului. Am vazut pozele, super dulce Andra, sa va traiasca! Eu stau in Mazepa, la Ag de voiaj cfr. Voi pe unde va plimabti? Noi pe aici prin zona, in gradina publica si in oraselul copiilor din tiglina.
ALINAM, MARLENA, voi ati cerut sa va faca grupa sanguina la bebei in spital? Sau e scrisa pe vreo hartie si nu stiu eu unde sa ma uit? Si eu tot la judetean am nascut, dar nu mi-a zis nimeni grupa lui Eleni.
Eu de cate ori i-am dat SUC DE PORTOCALE a facut eritem fesier.
Deseara ma duc la deschiderea unui club de salsa. Abia astept!
Sa aveti o zi buna!
Alma & Eleni Maria (26.09.2005)
mysweetest spune:
La multi ani pentru Vlad-Alexandru, David-Andrei, Eleni-Maria!
Almy mie mi s-a facut grupa sanguina ca am avut pile ...de obicei nu se face decat in cazurile de incompatibilitate de rh (la copiii care avea icter prelungit)...sau cel putin asa e in Galati, nu stiu in alte orase.
Marlena & mysweetest Alexandru *3 septembrie 2005*
uite atat de mari suntem
valen spune:
oana G, daca am citit bine, ziceai ca bebelusa ta are pielea aspra pe anumite portiuni? Si Sarah a avut la fel si am dus-o la dermatolog: DERMATITA ATOPICA. Mi-a recomandat Advantan care si-a facut imediat efectul, dar imediat ce nu l-am mai folosit pielea a redevenit la fel, asa ca i-am cumparat produse de la Mustela (pt. piele atopica) si am intrerupt imediat folosirea sapunului deoarece usuca pielea f tare. Acum, eu nu stiu ce are fetita ta dar ti-as sugera sa incerci produsele de la Mustela care se gasesc in farmacii. (sunt cam scumpicele, e adevarat, dar la noi au rezolvat definitiv dermatita. Eu zic sa nu mai folosesti Advantan. Multa bafta!!Carmi, si eu am avut B3 pana sa nasc, dar s-a demonstrat, iata, ca am defapt AB4.Nu stiu cui sa ma mai adresez, ca v-am citit in diagonala, asa ca ne laudam si noi cu un dintisor si gata, va lasam.Gabriela si Sarah-Marie, 30.09.2005 Pozele noastre
Ioana75 spune:
Buna dimineata, si la multi ani Vlad-Alexandru, David-Andrei, Eleni-Maria! Cu pupici speciali pentru ginerica.
Anto, nu mi-ai dat iesemes!!! Cum iti dau scoica?
Carmen, Kristina, eu v-am incurcat de mi-au sarit capacele, de aceea am evitat cu grija sa va scriu prea multe mesaje, sa nu ma fac de kko.
Multumim pentru urarile de ieri. Am luat tort Roche, de care am avut la nunta, tot de la cofetaria Continental, si am mincat de parca-s la dieta cu tort. Am fost si la impachetarea cu cioco, interesant, dar miroase de-ti muta nasul. Cind am venit acasa, am gasit copilul mincat si adormit, mai mare dragul. Apoi m-am uitat la ultimile 3 episoade din Lost din sezonul 2, urmatoarea serie incepe pe 4 octombrie la americani.
Ioana, mama Mirunei (25.08.05)
valen spune:
aa,mysweetest, am citit ce-ai patit ieri...bine i-ai facut aleia; sa stii ca si eu as fi procedat la fel, sa se invete minte pt. viitor.Gabriela si Sarah-Marie, 30.09.2005 Pozele noastre
Hildegard spune:
[font=Comic Sans MS]Buna,
Almy, distractie placuta la club. Mama, ce as dansa o salsa!. Sa ne povestesti cum a fost.
Mie mi-a zis dr. ca sa nu dau suc de portocale. N-am intrebat de ce.Erau prea multe altele de vorbit....
Codruta, maine la 11.30 aveti concurs. Bafta!......tinem galerie de aziHaide Petra!
Stefan are niste pozitii sexy de dormit, de ma distreaza......
de ex. isi aduna picioarelel sub el, pe burta, ridica fundicul si doarme...
Acum doarme de 35.min.
Si noi avem bubuite minuscule de la transpiratie...dar trec...baia de seara ajuta mult.
Aici e innorat, e racoare, e bine.
Fetelor dati carne de pui bebeilor? ca io trebe sa incep sa-i dau si nu stiu cum sa fac.
Veronica Szamcsek si bebe Stefan Peter (07.11.2005)
Poze cu Stefan Peter; Poze la 6 luni
karmenutza spune:
Neata!
Io nu ii mai dau deocamdata pui. Am terminat ce aveam la congelator si acum "sarim" pe vaca.
Catalina