Bebelusi de sept - oct 2005 (119)
Raspunsuri - Pagina 8
Simo74 spune:
Neata zanelor! Am facut si eu ochi, si daca tot ii detin am zis sa bag unul si pe aici
Ancadm sa te bucuri de Monica umblatoare in patru labute ce n-as vrea si eu sa ma urmareasca Luca prin toata casa, dar nop, e prea greu. Iar cu dintisorii...daca Andreeiei i-au iesit la un an, e foarte probabil ca Monica sa urmeze acelasi tipar.
Cati e o minuatie Maya bosumflica.
Valen cuscra, sa ne traiasca dintisorul! La mai multi! ca de...daca Luca n-are dinti, ma bucur si eu de ai lui Sarah
Ioana La multi ani ptr Mirunica! Sa te bucuri de minunatie in continuare! Ieri n-am fost pe faza, mea culpa
Si nu in ultimul rand La Multi ani sarbatoritilor de azi: Vladutzul umblator, David-Andrei si Eleni-Maria
Simo74 spune:
Hilde eu i-am dat suc de portocala de la 6 luni jumatate, e adevarat ca nu simplu, ci combinat cu mar si banana, bagate la blender si iese o minunatie de pireutz...de as manca eu de mi-ar trozni falcile.
Si eu am scos puiul de tot din schema si ne delectam cu diverse parti de prin vaci, sper ca nu nebune
Chiar voi ati dat peste la copiluti? Daca da, ce fel de inotatoare si mai ales cum preparata?
roxi23 spune:
Am vazut poze cu ANDRUTZA! HAIOASA RAU! SI SEAMANA UN PIC CU DARIUS ca sunt cheliosi amandoi! Dar ce ne facem cu distanta? Ne programam o vizita la GALATI?
VALEN gata a iesit dintisorul? Bravoooooo!
Nici eu nu mai gatesc mancare cu pui sau oua. Lui darius ii dau vita , iar peste nu i-am dat inca!
ALMY vreau si eu la disco...petrecere frumoasa!
Eu atunci cand are pielea iritata sau aspra il spal cu ceai de galbenele si musetel. Sau pun in cadita uin saculet cu tarate de grau. Si il dau cu crema de galbenele la greu! La mine metodele babesti dau rezultate!
POZE NOI si www.dropshots.com/roxi23" target="_blank"> Filme noi
DARIUS EDUARD(9.10.2005)
www.paidmail.ro/?ref=sorinel_ilie" target="_blank"> link interesant
christina-m spune:
Ziua buna!
Multe s-au mai intamplat pe aici de cand nu am mai scris...
Vladut al Irinei, felicitari pt pasii nesustinuti.
Vera, bine ai revenit.
Codruta, ii tinem pumnii Petrei la concurs. E duminica, nu? Si sper sa gasiti Scaun de masina, ca si noi tot xp avem si suntem tare multumiti de el. Cel mai important e ca lui Matei tare-i place.
Veronica, si noi tot slovaci suntem (adica eu, ca sotu` e roman)
Felicitari tuturor copilasilor cu dinti, ca am vazut ca pe zi ce trece ies tot mai multi dintisori. Noi Tot n-avem nici unul.
Cristina si Matei (29.10.2005)
POZE
christina-m spune:
Si acum sa va mai povestim si despre noi cateceva.
Matei e la fel de mare, se apropie cu pasi repezi de 11 kg. Sta foarte bine in fundulet si se joaca cu jucarelele, se suceste in toate partile din pozitia asta. Cu greu incercam sa ne ridicam in picioare, dar ne trage fundul in jos, ca e tare mare
Vorbe spunem mai putine, in schimb tot chiuim si cantam cat e ziua de lunga. Tare ne plac copiii, asa ca in parc mai ca nu ne suim peste ei.
N-avem nici un dinte si parca nici nu sunt semne ca ar iesi degraba.
De supt inca sugem si cu mare placere.
Maine mergem si noi din nou la Cluj ca e ziua nasei noastre si o sa chefuim putin. Sper sa fie vreme buna sa ne putem si plimba.
Incerc sa mai pun si eu poze "proaspete" azi.
Cristina si Matei (29.10.2005)
POZE
mysweetest spune:
Ioana vrem poze cu tortul!
Eu de o saptamana incerc sa ma ingras si mai rau slabesc..nu stiu ce am..m-am cantarit ..luni aveam 53,5 kgacum am 54 kg cu chiu cu vai, asa ca Irina mai am un pic si te ajung. Am tot mancat chec, prajituri si nika,o fi din cauza ca de vreo 2 nopti Alexandru se trezeste iarasi de 3-4 ori pe noapte .
Marlena & mysweetest Alexandru *3 septembrie 2005*
uite atat de mari suntem
innaa spune:
Buna ziua la fete si neata la mine!
Noelia azinoapte nu a vrut sa adoarma desi in timpul zilei n-a prea dormit..si azi la 8 a fost fresh... a adormit abia acum jum de ora.. sa vedem cat o tine
Cred ca a cam racit ca are mucisori si respira greu- pana acum nu am avut nicio problema de sanatate sper sa nu fie grav- mai ales ca maine dimineata eu cu sotul plecam la munte sa lucram si venim abia duminica seara timp in care Noa o sa stea cu bona
Ceea ce e bun doar pentru tine, nu e bun de nimic!
Irina si Noelia - - 25 sept 2005
innaa spune:
nu mai stiu cine intreba de programul de vb de pe calc pe telefon ieftin.. dar ii raspund ca e vorba de voipdiscount- noua ni se pare super
innaa spune:
Roxi vizionat si noi frumusete de baiat............pana la urma e de dat sau nu?- si eu sunt super pretentioasa si posesiva sa stii cred ca o sa fiu o soacra d´aia ¨buna¨
dana_lucia spune:
Buna tuturor si "La multi ani!" bebeilor care mai implinesc azi inca o lunita!
Astazi aici iarasi , am avut noroc doar ieri dupa amiaza de ceva soare. Vremea asta evident ca te imbie la somn si te face sa lenevesti mai ales ca aseara ne-am cam petrecut si culcat f.tirziu iar dimineata am avut de la 9 ora de inot cu Alberto astfel ca acum pic de somn si cum nazdravanul meu doarme o sa trag si eu un pui de somnic acum dar am vrut inainte de aceasta sa va urez o zi super si salutari de la noi,
Dana Lucia si Alberto