Bebelusi de sept - oct 2005 (119)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxi23 spune:

Am vazut poze cu MATEI bebe de CRISTINA si cu NOELIA! fT FRUMOSI SI HAIOSI!

INNAA PAI DACA NE INCUSCRIM MI-E teama sa nu iasa cearta...sa nu fie copiii gelosi...ca deh, distanta mare...neincredere... Deci programez o vizita la Galati, una in Spania! Prin USA nu sunt fete de dat? Ca as face o plimbarica peste ocean

POZE NOI si www.dropshots.com/roxi23" target="_blank"> Filme noi
DARIUS EDUARD(9.10.2005)
www.paidmail.ro/?ref=sorinel_ilie" target="_blank"> link interesant

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Marlena, o sa pun poze cu tortul, dar e alb, nu are decoratiuni speciale; bunaciunea sta in interior.

Am patit ieri cu Miruna ca in reclama aia la nush'ce detergent ... noi mincam preocupati, si la un moment dat o vedem pe Miruna cu miinile pline de crema de ciocolata, intinsa si pe tricou, de fatza nu mai spun.

Dana Lucia, ce fain ca mergeti la inot; si la noi este, dar nu ma mobilizez eu sa duc copilul.
Simo zina, multumesc.

Ioana, mama Mirunei (25.08.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

Multumesc fetelor de urarile pt Vladut ! Nu-mi vine sa cred ca au trecut deja 9 luni... SI urez si eu LA MULTI ANI sarbatoritilor zilei David-Andrei si Eleni Maria !

Ioana daca nu bate crivatul va asteptam pe la noi diseara sau pe afara cum vrei tu! Multumim pt pupicii speciali !

Ruxandra asa deci, am o medie de 4.54... Concluzia e clara... toata ziua stau pe forum !

Lucia, Marlena mersi !

Cati Maye e superba !

Oana_G superba Andra si ce mare e! Nu a tras niciodata veioza peste ea in patut? Eu sunt patita demult cu caruselul (dar nu s-a lovit) si nu ti-e teama ca va cadea peste marginea patutului? Nu te supara ca intreb, dar salteaua mea e mai jos si mie tot mi-e frica (sora mea a cazut din patut asa, fara urmari grave doar cu muuulte urlete).

Christina

Marlena sper sa nu ma ajungi la Kg. Eu drept sa zic nu m-am cantarit de vreo luna. Parca mi-e frica sa ma urc pe el sa nu cumva sa fie si mai putine...

Irina si Vladut (26.08.2005)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

Ioana si nu ai pozat-o pe Miruna cu ciocolata? POate o faci vedeta TV !

Irina si Vladut (26.08.2005)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RalucaN spune:

Hai salut!
Mai cuscro, cand te aud imi vine sa innebunesc. Auzi, cica te chinui sa te ingrasi . Eu am rams la 60 de kile de o juma de an si nu reusesc sa mai dau jos nici macar un gram. Si vreau sa zic ca am program de gimnastica in fiecare seara, indiferent de cat de obosita sunt, dar degeaba.
Si eu tot vacuta ii dau bursicutzei. Zic astia ca moare aviara la 65 de grade, dar mie tot mi-e frica.......

Raluca si Ioana Catalina (3.10.2005)
bursicutza noastra draga

Mergi la inceput

Si eu m-as duce cu Darius la piscina.
Dar sa fie speciala ...adica sa fie doar mamici/tatici si bebei...
IOANA exista in Bucuresti? UNde? Cred ca era haioasa foc miruna plina de cioco

DARIUS EDUARD(9.10.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Buna ziua fetelor, dar stiu ca scrieti nu va incurcati!Dar am recuperat cele 5 pagini necitite ieri plus cele 6 de azi.
Am citit in permanenta dar nu am putut sa scriu ca la noi in jurul datei de 25 e perioada de depuneri de icre, pardon de declaratii!

Ieri am fost si la stomatolog ca mai fusesem acum 8 luni si am un pansament provizoriu la o masea care marti a disparut si trebuia sa il refac.

Copilul meu e bine, se joaca in permanenta dar nu mananca! Deja chiar nu ma mai agit, am dat si cantarul la o fetita mai mica sa nu fiu tentata sa incep sa il cantaresc in fiecare zi.
De dormit doarme singurel pana pe la 3 noaptea dupa care vrea tandreturi cu masa si ne mutam in pat amandoi dupa care incepe sa idi infiga fundul in gura mea si sa ma calareasca cu picioarele. Asa ca azi dimineata m-am trezit intzepenita de cat am dormit pe un colt de pat. Dar cel putin doarme de pe la 9 seara pana pe la 9 dimineata fara sa manance nimic in aceasta perioada, of course.

In rest mai am si eu un pic pana la concediu. Saptamana viitoare m-am programat la ginecolog si la oftalmolog iar maine mergem la ziua unei fetite de 3 ani si ma tot intreb unde se vand papusi barbie ca am auzit la radio ca e un importator care se lanseaza dar nu stiu unde sa il caut!

Alea Alea,

Deni & Vlad 28 sept 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Am gasit ca e o expozitie de papusi Barbie, mamele de fetite mai mari pot sa cumpere la preturi un pic mai mici .... de www.events.ro/evenimente/barbie06/index.html" target="_blank">aici.

Deni & Vlad 28 sept 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo74 spune:

Jadi Papusile Barbie sunt la Kidex

Mergi la inceput

In ceea ce priveste aviara asta...eu chiar daca as fi convinsa ca virusul se distruge prin fierbere...numai la gandul ca puiul este bolnav imi vine sa .
Ce vremuri traim...puiul are aviara, vaca este nebuna, spanacul are nitrati, soia e modificata genetic, apa potabila nu mai e chiar asa potabila, fructele si legumele sunt injectate cu nu stiu ce de crestere, pestele are gust de fier, laptele este mai mult apa decat lapte, folosirea telefonului mobil poate provoca cancer, cuptorul cu microunde ne radiaza, stratul de ozon este "gaurit" ...ma tretrag in munti! ramane sa ma mai interesez daca RDS-ul are retea si la cota 2ooo!
Ca sa vedeti ce-i trece prin cap unei femei care nu are chef sa faca treaba..

DARIUS EDUARD(9.10.2005)

Mergi la inceput