Bebelusi de sept - oct 2005 (119)
Raspunsuri - Pagina 10
roxi23 spune:
...si colac peste pupaza fi-miu e marait...cred ca se iveste un dinte jos...
faceti-ne si voi galerie
...poate iese mai repede si fara dureri
POZE NOI si www.dropshots.com/roxi23" target="_blank"> Filme noi
DARIUS EDUARD(9.10.2005)
www.paidmail.ro/?ref=sorinel_ilie" target="_blank"> link interesant
jadi spune:
Am uitat sa le spun la fete cuplate de parfurmuri ca si eu folosesc firmele respective dar cu o nuanta mai puternica si anume de la dior -poison cu toate variantele si dune, chanel - chance si givenchy - indecense, astea ca parfumuri de zi si pentru cele de ocazie angel, jean-paul gaultier, chopard, adica vanilie la greu! Si sa fie dulci dulci!
Deni &
Vlad 28 sept 2005
roxi23 spune:
Si sa ma si laud un pic. acum m-au sunat sa imi spuna ca mi-a venit masina. maine ma duc sa o iau. ce bucuroaSA sunt! abia astept sa
. acum nu mai scapati de mine la intalniri!
DARIUS EDUARD(9.10.2005)
Simo74 spune:
Jadi draga mea daca ne nimerim la vre o serata dansanta, o sa mirosim exact la fel
...dulci, dulci, dulci
roxi23 spune:
SIMO multumim!
DARIUS EDUARD(9.10.2005)
Oana_G spune:
Almy, nu-i placut sa incalzesc apa de cite ori trebuie sa spal fata (2-3 ori pe zi) dar asta e (iti vine si tie rindul, doar daca ai centrala, nu). Eu am plecat din Mazepa (Ancora) dupa sot si acum stau in Tig2 la spitalul de copii. Ne plimbam Tig – papadie + parc Tig si sp. de copii. Poate ne gasim prin tiglina in vreo zi.
Unde se deschide clubul? Distractie placuta. Merge si Eleni, nu? (ca doar n-o lipsi tocmai ea!!!)
Nici la maternitate nu-ti spune gr sanguina a lui bb.
Valen, si eu am cump de la mustela dar n-am constatat nici o ameliorare (poate trebuia sa astept mai mult). Am observat ca produsele din gama Johnsons nu-I fac deloc bine, mergem cu Nivea. Daca se va agrava dermatita vom trece iar pe mustela. Felicitari pentru dintisor.
Hildegard, eu dau pui fetei, piept si pulpa, fierte 1h1/2, si le pasez cu furculita. Amestec carnea cu galbenus de ou, cartof si morcov.
Simo74, eu am dat stiuca si salau, fierte si pasate, amestecate cu cartof. Nu stiu cada am procedat bine. Daca gresesc, sa mi se spuna si mie.
Oana si Andra (21.10.2005)
Ioana75 spune:
irina, fac tot posibilul sa ne vedem diseara un pic - te sun inainte sa-ti zic; ca ora aproximativa, imi propun un 6:30 (daca o tai mai rpd de la servici
).
Simo, calapod recomanda pestele de la 8 luni; eu ii dau mirunei peste exclusiv din borcanas, si a zis ca e OK.
roxi, lauda-te pina la capat si zi-ne ce masina ti-ai luat
. Sa o stapinesti sanatoasa si fara accidente! In Bucuresti, cea mai renumita "antrenoare" de inot pt bb e Vania Limban; are ore la centrul ei, activecenter.ro , si la World Fitness Academy, hotel Bucuresti (in caz ca ai abonament acolo).
Desigur ca am pozat-o pe Miruna plina de cioco, abia astept sa va arat pozele
.
Ioana, mama Mirunei (25.08.05)
Hildegard spune:
Deci Inna, sa inteleg ca nu vreti sa va petim!
Ok, mai sunt si alte fete.
Noi am incercat![]()
Veronica Szamcsek si bebe Stefan Peter (07.11.2005)
Poze cu Stefan Peter; Poze la 6 luni