Bebelusi de sept - oct 2005 (119)
Raspunsuri - Pagina 11
Oana_G spune:
Irina, Roxi, multumim.
Roxi, sigur ca da. Va asteptam, sa vedem ce-o sa iasa. Iar cu chelia, asta e, spalam mai rar la capsor. Si poate seamana si la dintisori cu Andruta si nici nu vei sti cind ii va sparge gingia. Felicitari ptr masina! S-o stapiniti sanatosi.
Irina, sigur ca a tras veioza la ea. S-a julit ft putin linga ureche iar de atunci, daca e in patutul ei, mut veioza in par iar daca Andra e in pat, mut veioza in patut. Cind i-am facut pozele, eram sigura ca nu se leaga de veioza ptr ca fata mea stie ca atunci cind e fotografiata tb sa rida si sta rinjita la aparat.
Jadi, ma bag si eu, declaratii fiscale 100, 300? Sau altelea?
Oana si Andra (21.10.2005)
karmenutza spune:
Jadi, parca tu spuneai ca ti-ai luat bidon mare de apa plata, cu tot cu aparat (dozator sau ce-o fi). Da-mi si mie mai multe detalii, te rog. De la ce firma l-ai luat? Inchiriat/cumparat? cat platesti chirie (daca e cazul), la cat timp sunt dispusi sa vina sa ti-l "umple"? Adica vin doar o data pe luna sau vor mai des? Trebuie musai firma sau merge si persoana fizica? Cand ai tu timp, nu te grabesc. Merci
!
Catalina
b_irina_c spune:
Ioana sper sa ne vedem si mai tarziu daca ajungi e OK. Ca mai nou Vladut se culca pe la 9.30-10.
Si eu o tai mai repede de la serviciu (sigur
) sa ma duc sa-i iau draperii baiatului ca doar am primit marire de salariu 

Irina si
Vladut (26.08.2005)
Poze
alinam spune:
eu am intrat in fuga sa va pun poze noi cu teroristul , mai tarziu sper sa recuperez.
Alina si bb Vlad (25.09.2005)
poze
Carmi spune:
Valen
, deci nu sunt singura....cu grupa sanguina pe dos. Felcitari pentru dintisor !
Innaa, multumesc, eu eram cea care intrebam de voip...
Am iesit si eu cu bb afara si dupa 5 minute a inceput sa ploua, asa ca...hop, inapoi, in casa. M-am saturat de ploaie !
La multi ani bebelusilor sarbatoriti astazi !
Carmi
Foto bebe Fabiano cel zambaretz
(20.10.05) si www.dropshots.com/day.php?userid=98905&cdate=20060410&cimg=1" target="_blank">video
miflore spune:
Buna frumoaselor!!!
Intr-adevar n-am avut net...
doar seara cand n-aveam eu timp sa intru..
Nanadana, multa multa sanatate, sa iasa toate analizele ok!!!
multi lui Antoine de la nevasta-sa si soacra-sa! Si tie!!!!
RalucaN, minune blonda
sa-ti traiasca bursicutza ca taaaare frumoasa mai e! Bafta la ortoped!
Irina, bafta multa cu job-ul!!! Eu pun pariu ca intr-o luna-doua va gasiti si tu si husband-ul super joburi!!!
Marlena, bine i-ai facut nesimtitei aleia!
Roxi, bafta cu dintisorii, sa iasa repede si fara dureri!!!
Si felicitari pentru masinuta!!!
Ce culoare e?
Si acum cu maaaare intarziere:
LA MULTI ANI SARBATORITILOR DE IERI SI AZI, SA CRESTETI MARI SI FRUMOSI!!!

In special Mirunica si Vladut care-au implinit 9 luni!!!
Ioana, tie in mod special, o informatie pretioasa: targ de inghetata la World Trade Center!!!

Mihaela si
Ana Maria
Poze AICI
b_irina_c spune:
Alinam e superb Vladutz
si in poze nu pare terosrist
!
Miflore
, ma bazez pe ghicitul tau
!
Am plecat la cumparat draperii! In WE voi fi la parintii mei (au net, dar merge rau) asa ca probabil mai vb luni (diseara daca apuc)!
WE placut tuturor!!! 
Irina si
Vladut (26.08.2005)
Poze
Ioana75 spune:
mifloricico
. Mersic de pont, poate luni raportez un kg un plus
. Daca te enerveaza provideru' de internet, fa-ti abonament la clicknet express de la romtelecom - merge f bine.
alina, e asa frumos Vlad
, ca nici nu imi pot imagina ca e terorist
.
irina, spor la cumparaturi!
Ioana, mama Mirunei (25.08.05)
Oana_G spune:
Fetelor, cum ne dam seama daca bbii sunt sau nu stingaci? Si de la ce virsta? Eu am observat ca Andrutei ii e mai usor sa apuce obiectele cu stinga decit cu dreapta. O fi stingace? Ce trebuie sa fac sa o corectez?
Alinam, puiutul acela frumos e terorist? Sau vrei sa ne sperii sa nu punem ochii pe el?
Oana si Andra (21.10.2005)