Bebelusi de sept - oct 2005 (119)
Raspunsuri - Pagina 5
kristinutza spune:
ramona, cred ca fiecare vrea ce n-are...
in plus, la mine era si o problema pt ca, atunci cand eram mica, toata lumea cand ma vedea exclama: "vai, dar ce par ai!". si eu, paranoica din fasa, ma gandeam ca e ceva negativ. nu vroiam sa ies cu nimic in evidenta.
cristina, mama de radu (09.10.2005)
poze
Carmi spune:
Sa traiasca bebelusii Miruna, Noelia si Vlad !!
Innaa, te referi la voipstunt sau voipbuster, sau ai alt program?
Nu am chef aziiii, nu am chef de nimic....
Carmi
Foto bebe Fabiano cel zambaretz (20.10.05) si www.dropshots.com/day.php?userid=98905&cdate=20060410&cimg=1" target="_blank">video
anmichelle spune:
carmi
sint michelle mihaela, de caut de imi vine rau, cu chiu cu vai te gasesc, daca ai chef, hai pe chatul lor de aici ca pot intra.
Cei cu tine? ce face fabiel?
dana_lucia spune:
si de la noi azi. In primul rind "La multi ani!" pentru bebeii care mai implinesc azi o lunita!
Ma bucur ca si tu Cristina (cge) ai aceleasi preferinte la parfumuri, vorba Kristinutzei, cu Simo si cu tine probabil ca ne vom recunoaste la vara dupa miros!!!!
Irina felicitari pentru cele 1500 de mesaje si multa bafta in continuare, tinem pumnii!
Marlena despre tanti aia cu zatul de la cafea, eu cred ca printre altele i-as fi facut la fel, mers acasa luat ceva zat si aruncat pe ea right away sa vada si ea ce fun e, nu?
Nanadana iti tinem pumnii sa fie bine cu analizele!
Fetelor am noroc ca acum dupa amiaza a dat soarele si e numai bine pentru gratar in curte, asa cum v-am spus deja, am musafiri asta seara ca tot e sarbatoare aici (Inaltarea) ma mai serbez si eu o data!
Salutari de la noi,
Dana Lucia si Alberto
Hildegard spune:
Mie mi-a zis gr. sanguina in spital.
Veronica Szamcsek si bebe Stefan Peter (07.11.2005)
Poze cu Stefan Peter; Poze la 6 luni
Dana_ch spune:
degeaba oricat de mult as vrea nu pot sa tin pasul cu voi
la multi ani! sarbatoritilor
Poze cu Lucas
mysweetest spune:
La multi ani Miruna, Victor, Vlad si Noelia!
Multumesc pentru raspunsuri fetelor.
Felicitari Irina pentru 1500 mesaje.
Codruta eu am grupa A II, rh pozitiv,iar sotul O1..nu stiu rh-ul, iar bb are grupa A II si rh pozitiv( mi l-=au facut in maternitate). Felicitari pentru al 4 dintisor!
Marlena & mysweetest Alexandru *3 septembrie 2005*
uite atat de mari suntem
Hildegard spune:
Codruta,
Grupa sanguina este detrminata de doua componente ale sangelui.
Grupe sanguine sunt compuse astfel:
01 - ll (litera l mic de la lup, nu cifra 11)
A2 - aa;la;al
B3 - bb;bl;lb
AB4 - ab;ba
Pe tine te intereseaza combinatiile dintre 01 si A2:
01 A2
ll aa
la=A2
la=A2
ll=A2
la=A2;
01 A2
ll la
ll=01
la=A2
ll=01
la=A2
pentru restul grupelor incercati sa le grupati voi....
Veronica Szamcsek si bebe Stefan Peter (07.11.2005)
Poze cu Stefan Peter; Poze la 6 luni
alinam spune:
Multumim pentru urari .....daca ma gandesc mai bine a fost prima lunita fara tort, asta pentru ca tocmai a terminat tasu tortul care l-am fakut duminika pt ziua mea.
Codruta eu am 01 rh pozitiv si tasu A2 rh necunoscut .... Vlad are A2 cu rh negativ.
Ioana asteptam poza cu tortul!
Alina si bb Vlad (25.09.2005)
poze
mysweetest spune:
Oana multa sanatate lui Andrew!
Oana din Galati..parculetul este in spatele pietii din micro 39, asa ca daca nu stai prin preajma sunt slabe sanse sa ajungi pe aici.
Codruta pentru ce te intereseaza combinatiile?
Marlena & mysweetest Alexandru *3 septembrie 2005*
uite atat de mari suntem