Bebelusi de sept - oct 2005 (119)
Raspunsuri - Pagina 4
kristinutza spune:
raluca, bine ca te-ai dat in fapt, ca nu mai tineam minte!
cristina, mama de radu (09.10.2005)
poze
Oana_G spune:
Karmenutza, vazui si eu ca-s mai multi baieti ca fete dar ma gindeam ca e o problema din moment ce Innaa-si face griji ca Noelia (care a facut azi 8 luni) nu gaseste pereche. Eu inca n-am scos fata la bataie dar, ... nu se stie niciodata.
Oana si Andra (21.10.2005)
b_irina_c spune:
Un pic nu a citit omul si voi hop 3 pagini .
Ruxandra daca te uiti la profilul meu e gata facuta impartirea . Nici eu nu stiu cate mesaje pe zi, dar o sa ma uit acolo .
Carmen le vad ca sunt galbene, dar ma uit la Ioana care are 3187 si are tot 5 stele galbene . Si eu fac parte din cei care te incurca cu kristinutza, seamana si user-ul si acum si glow-ul . Noroc ca va cunosc si asa fac mai usor asocieri in capul meu
Ioana . Plecam sambata dimineata, deci mai e o sansa si maine sa ne vedem. Spor la impachetat in cioco azi !
Nanadana . Tin pumnii sa iasa toate analizele bune!
Cati felicitari pt Maya !
Si eu plec acasa... PAAAAAA!!!!!!!!!
Irina si Vladut (26.08.2005)
Poze
Ioana75 spune:
Multumim mult de urari.
dana frantuzoaica, lasa, ca si asa ziceai ca e cam din scurt. O sa fie cu ochisori cind o sa-l programati voi.
irina, miine cred ca avem mai multe sanse de intilnire.
Cati, felicitari pentru realizarea Mayei. Si la mine vine copilul daca ii zic; de fapt, vine la mine tot timpul.
Ioana, mama Mirunei (25.08.05)
RalucaN spune:
pey mei kristinutzo , eu sunt transparenta ca plexiglasul , nu ma dau dupe garduri. Da recunosc, v-am confundat. dar nu se va mai intampla never ever caci acum va asociez si cu figura, pe Karmenutza nu am avut placerea sa o vaz tete a tete dar o stiu din poze.
Raluca si Ioana Catalina (3.10.2005)
bursicutza noastra draga
locca spune:
M-ati facut curioasa cu stelele si mesajele. Deci, Irina, mata ai o medie de 4,54 mesaje pe zi, in timp ce Ioana are o medie de 5,04. Eu zic ca poti s-o iei .
Ca sa vedeti diferenta eu am o medie de 0,72. Daca am inceput sa bag cifre inseamna ca-s pe cale sa ma reapuc de munca
Cele doua K, si eu va mai incurc uneori si cu glowul asta identic e deja ametitor, mai ales cand sunteti amandoua pe fir ca sa zic asa.
Ruxandra, mama de Matei (13 sep. 2005)
codruta_grg spune:
Va pricepeti careva la grupele sanguine? Adica, daca eu am O1 si Pepe are AII, atunci Petra ce poate avea. Bine eu stiu ce are, dar in general, combinatiile posibile. Poate imi dati un link sa studiez?!
Cand le putem da fructele cu coaja? Coaja are vitamine, dar poate e si contaminata. Deci e cu 2 taisuri.
Mi-a venit soacra in vizita, sa o sustina si ea pe Petra la concurs
Codruta & www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Petra Alexandra (9 august 2005)
&
www.euroski.go.ro" target="_blank">SCOALA SKI
tangerine spune:
codrutza, petra nu poate avea decat zero sau AII
kristinutza, nu pot sa cred ca te plangi ca ai parul galben vara si rosu iarna
Ramona si bebelina Maria (10.09.05)
poze
codruta_grg spune:
Merci Ramona, dar eu ma gandeam sa imi ziceti combinatiile, nu numai pentru noi. Sunt prea multe?
Codruta & www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Petra Alexandra (9 august 2005)
&
www.euroski.go.ro" target="_blank">SCOALA SKI
Tonnia spune:
Mi-a fost o leneeee azi! Si inca ma bantuie! Asa ca maine in zori va mai spun cate ceva.