Mamici aspirante din nou (17)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Fetelor hai sa va povestesc ce am patit ieri.
De obicei dupa ce ii dau papa la amiaza lui Razvan spal vasele pana el papa un desert sau rasfoieste o carte.Termin de spalat vasele si magandesc ca nu ar fi rau sa spal paharele in care bem apa eu si sotul meu.Deoarece erau pline de calcar, din cauza ca bem apa minerala plata sau light, pun apa in ele si un pic de detergent de vase si le les sa se inmoaie.Vine sotul meu acasa , manca si eu ma duc in camera sa ma uit la televizor si aud ca bea apa.Fug in bucatarie si el senin ma intreba "de ce era asa de parfumata apa din pahar?".Va dati sema ca era sa lesin , bause apa din pahar.I-am dat sa bea 1l de lapte si nu a avut nimic.
Eu ma dadeam de ceasul mortii ca a baut apa cu detergent si el facea glume ca va vorbi cu clabuci si ca i s-e degreseza stomacul.

Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
Evenimentele importante
Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatriskiki spune:

vai asi bine ca n-a ajuns asa bine ca i-ai dat lapte cine stie ce patea saracul la stomac hahaha, rasu` plansu`, e bine ca nu s-a suparat, al meu sot cred ma injura o zi intreaga hahaha, nu ca nu le-ar mai trebui cate o spalatura la stomac dar chiar cu detergent de vase ..... ce fel de detergent era?
eu sunt inca asteptarea rushiilor care sper sa nu vina
va pup!

Lory
http://pg.photos.yahoo.com/ph/jitariu_loredana/detail?.dir=/bdb9scd&.dnm=82efscd.jpg&.src=ph

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim spune:

Lory abia astept sa pot face poza puiului. In mod sigur aduc poze sa vi-l prezint. Cred ca peste 2 saptamani o sa am ce arata. Azi am vazut doar ceva mai inchis la culoare decat restul imaginii, in mijlocul caruia palpaia o luminita. La inceput nu stiu de ce, dar mi s-a parut ca ar fi 2 puncte albe si l-am intrebat pe doctor daca e unul sau sunt 2 si el mi-a zis ca e prea devreme sa poata spune, dar crede ca e doar un singur bebe. Eu am gemeni in familie si din partea mamei mele si din partea tatalui, asa ca nimic nu este imposibil, insa asta voi afla abia peste 2 saptamani.

Asi, Doamne ce figura esti! La inceput m-am speriat, apoi am priceput ca nu-i nimic grav. Incredibil, barbatii astia sunt chiar ca niste copii. Bine ca n-a patit nimic! A, sa stii ca a fost grozav tortul! La multi ani inca o data!

Roandre exact asa m-am simtit astazi si stiu ca ma intelegi! A fost minunat!

O seara placuta va doresc!

Simona 6+ si Ruxi

Mergi la inceput

Buna seara fetelor,
sim sa dea domnul sa faci o pereche de copilasi frumosi si sanatosi
si eu am gemeni in familie, de fapt am doi frati, sora si frate mai exact gemeni, si chiar vorbeam azi de chestia asta... la mine copilul asta se cam lasa asteptat de vreo 2 ani si cand am sa fac , fac 2 deodata hahaha cine stie, sunt inca in asteptarea rushilor, care n-au venit inca si totusi sper sa nu vina
Noapte buna fetelor , aveti grija de burtici si care n-aveti burtici treceti la treaba
cu drag,

Lory
http://pg.photos.yahoo.com/ph/jitariu_loredana/detail?.dir=/bdb9scd&.dnm=82efscd.jpg&.src=ph

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pako spune:

Flory,felicitari si refacere rapida!
Asi,multi ani fericiti si toate dorintele sa ti se implineasca!

Roandre,super ca s-a rezolvat cu bona....ma bucur ca asa repede...
Sim,sa va traiasca bebeul....hai ca acum stau cu gandul la tine 2 saptamami...o fi sau nu o fi...gemeni:))

Azi a aruncat suzeta la gunoi...facea "fiu, fiu..."si dadea cu manuta pe la nasuc...ca mirosea urat cauciucul...hehehe...Vad ca nu a mai cerut-o decat o singura data in 4 ore....si i-am reamintit ca a aruncat-o ea singurica....sa vedem.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana_1976 spune:

Tia,nu te ingrijora, intre primii doi copii la mine exista diferenta de virsta de 3 ani si se impaca foarte bine, chiar fiind fata si baiat.E adevarat, o diferenta mai mica e mai bine pentru copii, insa zic eu, mai dificil pentru parinti.

Sim ce veste super!!!Iti doresc sa te bucuri de o sarcina sanatoasa pe parcursul celor 9 luni"

Ioana imi pare asa de bine sa citesc ca te-ai intilnit cu Sim! Mai e timp s-o prinzi din urma si sa fiti impreuna la aceeasi Odisee!

ASI,DANIEL LA MULTI ANI CU INTIRZIERE DAR DIN TOATA INIMA!!

Lory, eu stiam ca cel mai bine se vede pe test la citeva zile dupa intirzierea ciclului.Asa ca...poate este nevoie si de un al doilea test! Tin pumnii in continuare sa nu vina rusii!

Roandre, si eu imi unesc glasul cu al celorlalte fete si cred ca ar trebui sa faci un test,atunci cind vei stabili tu ca e cazul...

Flory,sa va traiasca ingerasul si sa fiti intotdeauna fericiti impreuna!!

Fetelor, nu stiu ce e cu mine, o sa ziceti ca nu sunt sanatoasa daŽ mi-e asa un dor de burticaaa!!Nu inteleg cum mi se poate intimpla asa ceva la doar citeva luni de la nastere?(pina acum n-am mai patit-o)
Dupa negocieri cu sotul (care era de parere sa mai asteptam macar 6 luni) am reusit sa-l conving sa nu ne mai protejam.Asa ca...cred ca iar o sa trec la aspirante!(daŽnu e nevoie sa ma puneti imediat pe listuta fiindca nu as vrea sa deranjez de fiecare data cind intervine o schimbare de "atitudine".)

Mariana
mama de Monica(1998)Matei(2001) si Markus(17.02.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

SIM... draga, ce vesti minunate ne aduci tu mereu! Ma bucur ca a-ti vazut imperunea minunea mica. Si cine e nenea doctoru'? De curiozitate, nu de altceva! Felicitari inca o data iubita si sa creasca mare, mare minunea aceea mica din burtica!!
Despre mine nu pot sa spun ca stau tocmai bine, sunt cam trista azi! Mi-am luat rezultatul de la prolactina, pentru ca de cand am patit-o, o repet in fiecare luna, in zilele 2..4 si surpriza, dupa ce 2 luni, cat timp am luat brocriptin scazuse la limita inferioara, acum dupa ce-am oprit s-o mai inghit, am ajuns la hiperprolactinemie. Sunt si mai suparata pe dr. mea ca nu mi-a spus ca trebuie continuat trat. in doze mici o perioada mai lunga. Oricum mie mi-a facut inseminarea cand aveam prolactina marita si in timp ce inghiteam de zor brocriptin, ceea ce nu e recomandat, din cate am inteles. Cat timp faci tratament cu brocriptin, sau dostinex, am citit eu pe prospect, nu e recomandat sa ramai insarcinata. Mie i-mi prescria pastile si ma chema sa fac inseminare. Dar ce sa mai zic, am fost azi la un medic (primar) prieten de-al meu si mi-a recomandat Dostinex, pentru ca sunt cele mai bune in materie de hiperprolactinemie. Mi-a iesit 1.335 fata de 625 val. max. normala, nu am avut niciodata asemenea valori! Asta e, acum iar stau pe tusa vreo doua luni si simteam eu ca de fapt din aceasta cauza nu raman insarcinata, cu chisturi se mai poate sa ramai gravi, dar cu o asemenea val. la prolactina - niciodata! Eu ai spuneam dr. ca aceasta cred eu, e cauza infertilitatii mele iar ea zicea ca daca am ovulatie buna de ce sa nu incercam, poate, poate! Si uite unde am ajuns, am facut si laparo ca asa e mai bine, dupa spusele ei si am ajuns de unde am plecat! Ba chiar mai rau!! Simt ca o iau razna! Scuzati-ma fetelor, dar am cazut in butoiul cu melancolie. Va pup ! Somn usor!!

http://photos.yahoo.com/ioanatugs

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana_1976 spune:

Ioana sa nu te descurajezi. Sora mea a avut peste 1700 prolactina cred ca ti-am zis?

Sa stii ca nu e periculos sa ramii gravi in timpul tratamentului cu bromocriptin.Este un medicament care se foloseste in tratamentul de infertilitate din cauza hiperprolactinomiei.In unele cazuri se da si in timpul sarcinii.Despre dostinex nu se prea stie fiindca e cam nou,dar din testele efectuate pe animale a rezultat ca nu e periculos.
Sora mea a ramas gravi fiind pe Dostinex si a luat citeva saptamini bune fiindca nu stia ca e gravi.Copilul a fost perfect sanatos!

Eu stiu destule despre "boala" asta fiindca sora mea s-a tratat aici si am fost cu ea peste tot 6 luni de zile.La inceput dupa ce a primit diagnosticul de adenom hipofizar am plins amindoua de frica.(pentru ca este totusi de tumoare pe o glanda responsabila de tot reglajul hormonal.)Ea se mai trateaza cel putin pina la menopauza.

Hai,nu te ingrijora,se rezolva cu tratament corespunzator.
Noi suntem aici alaturi de tine.

Mariana
mama de Monica(1998)Matei(2001) si Markus(17.02.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

MARIANA_1976 multumesc iubita, pentru incurajari! Da, recunosc sunt mai azi, dar sper sa reglez odata prolactina asta, ca sa elimin macar o cauza a inferilitatii! Am facut deja zeci de analize, investigatii si in afara de chistul acela pe care l-am eliminat prin laparo, a ramas prolactina asta urata. Mai rau e, ca eu contam pe lunile acestea dupa laparo si acum am ramas fara nici o sansa, pina nu se indreapta prolactina asta! Deci, exact cele mai bune luni se duc pe apa sambetei si cine stie ce va mai fi dupa!!..Of.. scuza-ma ca nu pot fi optimista azi...si nu-mi place sa fiu in starea asta!! Stii ca eu sunt o optimista din fire, dar azi parca mi s-au taiat aripile si nu mai pot sa "zbor"!

http://photos.yahoo.com/ioanatugs

Mergi la inceput

buna dimineata fetelor,
eu tot in asteptarea rushilor care totusi n-au venit si da doamne sa nu vina , mai astept , sper sa nu fiu dezamagita.
mariana sa dea domnul sa ai din nou burtica si sa fiti sanatosi si fericiti
ioana , noi ne rugam sa-ti fie bine si nu dispera ca exista si minuni , toate te sustinem
va doresc o zi cat mai buna
va pup!

Lory

Mergi la inceput