Mamici aspirante din nou (17)
Raspunsuri - Pagina 5
asi spune:
Multumesc fetelor de urari!
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
Evenimentele importante
Razvan
roandre spune:
Asi, deci astazi bem? LA MULTI ANI draga noastra prietena, sa ai parte de multe bucurii, de tot ce e mai frumos in viata si multumire sufleteasca din partea sotului si a puiutului tau! Sa dea Doamne-Doamne sa vina si bb2 cat mai curand sa va intregeasca familia si fericirea sa fie deplina!
Inca un puiut in marea noastra familie?!? Felicitari florypop si refacere rapida!
Daniel, la multi ani si sa ai o copilarie fericita!
Irinel sper sa nu fie nimic grav...te asteptam sa ne spui ca totul e bine!
Sim, de abia te astept sa ne spui cum a fost intalnirea cu bb mic -samburici!
beatriskiki, poate poate e mai rusinos bb si nu vrea sa arate de la primul test! Hai sa mai speram inca!
Eu azi sunt in z50 sau z7 (ca habar n-am de unde sa incep numaratoarea) si pt prima data in viata mea am temp 37.0 Nici cand am fost insarcinata cu Alexia n-am avut mai mult de 36.9. Ma bucur mult ca macar stiu ca am avut ovulatie luna asta...desi bb nu prea cred ca e caci cam in per in care se pare ca ar fi fost ovulatia (dupa ziua 28-30) nu prea am prestat convinsa fiind ca nu mai sutn sanse. Oricum sunt optimista si poate luna viitoare chiar o sa am noroc. Nu am facut inca nici un test de sarcina pt ca simt ca l-as face degeaba. Mai astept o sapt si dc tot nu se intampla nimic, fac si un test.
Va pup!
geliza spune:
Daniel, La multi ani, cu intaziere, sa cresti mare si sanatos alaturi de surioara si parintii tai
Asi, la multi ani, sa fi santoasa, fericita si sa-ti implineasca Dumnezeu visul tau cel mai de pret
Eliza
28+
si Mara (24 ian 2002)
ticker bebe
"Tot ceea ce se petrece are un anumit sens"(Gabriel Garcia Marquez)
elyanne spune:
La multi ani, Asi!
Sa ti se ideplineasca toate dorintele... inclusiv cea cu bb2
Flory sa-ti traiasca puiutul, sa fie norocos si sanatos, iar tie refacere rapida 
Hai mai Mihaela, fa-ti un test... de gura mea macar
... poate petele maroni sunt de bb, ca se fixeaza embrionu' ![]()

sim spune:
Lory, la mine a iesit pozitiv in ziua 27, insa de mai multa vreme eu ma trezeam cu invazia prin ziua 26. As zice sa mai astepti o zi doua si apoi daca bebitza e acolo, sigur iti trimite semnal de 2 linioare. Tin pumnii sa fie pui mic in burtica ta! 
Mai, Mihaela noastra draga, mie tot imi miroase a bebitza... temperatura asta nu e degeaba atat de sus si sta atat de bine acolo, cand tu asteptai uratii sa apara. Uite ca nu-mi mai amintesc daca ai avut si perioade peste 50 de zile. Crede-ma ca sper din tot sufletul sa fie puiut. 
A, o rugaminte mica, mititica: adaugi tu puiutul mic de Florypop in listuta copilasilor nascuti in familia noastra, te rog?
Maai, ni se mareste familia! Ce bine e! 
Eu am venit acusica de la doctor si am vazut luminita mica de inimioara clipocind in burtica mea. A fost minunat!
Sa vedeti ce bebe mare are mama: 0.31 cm!!! E dimensiunea normala pentru 6 saptamani. Merg iar la eco peste inca 2 saptamani sa vad ceva mai mult (asa a zis nenea doctoru'). Nu va spun ca a fost si tati cu noi si eram amandoi cu ochii cat cepele pe monitor, incercand sa observam minunea mica.
Va pup si va doresc o zi minunata! 
Simona
6+ si Ruxi 
beatriskiki spune:
sa ne aduci si noua o foto sim cu samburelul tau 
sa dea domnul sa nu vina rushii, desi si eu ma trezeam cu ei mai devreme pe 26, chiar 25, ma gandesc totusi sa nu fie de la tratament si sa vina la 28 de zile , cel mai bine ar fi sa numai vina
desi nu am acel felling ca as fi, s-au poate ca mi-am cam pierdut increderea ....
daca nu vin rushii nici maine fac alt test
va pup!
Lory
http://pg.photos.yahoo.com/ph/jitariu_loredana/detail?.dir=/bdb9scd&.dnm=82efscd.jpg&.src=ph
roandre spune:
Sim, cred ca mintea mea e dusa cu sorcova...lol. Cand am citit ca a nascut Florypop primul gand a fost ca tre sa modifici tu in lista pe prima pagina....lol. Na, ca nu m-am obisnuit cu ideea ca tre sa preiau stafeta!
Cat despre intarzieri...pai luna trecuta mi-a venit dupa 73 zile, deci acum 50 zile e super ok...hehehe. Oricum, dc intr-o sapt nu-mi vine atunci o sa fac un test. Dc il fac acum sunt sigura ca iese negativ. Dc ar fi bb, n-ar avea cum sa fie pozitiv testul acum pt ca ar fi prea devreme.
Spui ca ai bb mare? Wow...ce super tre sa fi fost intalnirea cu bebitul! Ce emotionata am mai fost si eu la primele eco si ce ma mai laudam ca are cativa mm (si cei din jur se uitau la mine ca la o ciudatenie...hihihi). Eram asa de fericita ca nu mai imi pasa de nimic!
asi spune:
Multumesc pentru urari si va poftesc
la tort
si la sampanie
,berica
sau vin
fiecare dupa preferinta
.
Avem si putina muzica
Roandre fa te rog un test ca eu cred ca e cu 2 liniutze.
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
Evenimentele importante
Razvan
beatriskiki spune:
Bun venit lui Razvan in familia noastra si pe aceasta lume, flory e o mamica fericita 

roandre fa test sigur are 2 liniute , sa dea domnul sa te transferi pe lista gravidutelor
va pup!
Lory
http://pg.photos.yahoo.com/ph/jitariu_loredana/detail?.dir=/bdb9scd&.dnm=82efscd.jpg&.src=ph