Mamici aspirante din nou (17)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sim spune:

Pako multumesc mult! Desi mi-as dori inca doi copilasi, parca as prefera sa vina pe rand , dar ...ce-o vrea Dumnezeu, numai sanatos(i) sa fie! Hehehe...pai daca singurica a dat suzi la gunoi, asta e pas mare care trebuie sarbatorit cum se cuvine!!! FELICITARI, Andreea!!!

Lory pumnii mei stau in continuare stransi pentru tine. Daca totusi faci test astazi, sper din suflet sa fie II!

Mami Irinel ce ati aflat la medic? Da-ne vesti cand poti, te rog! Ma rog sa fie totul bine!

Ioana draga mea, ia hai s-o luam noi in ordine. In primul rand felicitari pentru steluta cu numarul 3!!! O fi sau nu coincidenta (ma stii cat imi sta mintea dupa fluturi ) dar stii ca dupa ce a aparut steluta 3, care stiu eu de ce se numeste Mariuca, am anuntat bebe... Buuun, apoi cu prolactina asta, bat-o vina... ca nu ti-a spus cum ca ar trebui sa continui tratamentul, ei...asta e intr-adevar rau, dar ce-ar fi sa o asculti tu pe Mariana care a trecut prin asa experiente cu sora ei si vezi ca a reusit?! Hai, Ioana, hai, ridica-te si mergem mai departe! Oricum, ai schimbat doctorul, ai schimbat si norocul! Eu despre lucruri medicale si analize nu ma pricep sa vorbesc, dar sunt sigura ca bebele tau sta cumintel si te asteapta la rand. Iar daca Ruxi ti-a spus ca vine, te rog eu mult sa o crezi...stie ea ce stie! Draga mea draga, imi imaginez cat iti este de greu, dar acum macar stii ca lupti pentru visul tau, pentru sufletelul care stie deja ca tu esti mama lui: urmeaza tratamentul dat de dr.T si trebuie sa vina pui mic.

Mariana, suflet mare si bun ce esti, tare m-au bucurat cuvintele tale! Doamne, ce minunat trebuie sa fie sa ai o casa plina de copii!!! Chiar, tu cum te descurci sa fii mama buna pentru cei trei copilasi, sa nu se simta careva favorizat. Te ajuta cineva sa-i cresti sau ti-ai dedicat intreaga viata lor? Ai vreme pentru lucruri care sunt doar ale tale (sa mergi la un coafor, la o sala de gimnastica, la cumparaturi de haine, la intalniri cu prietene...) toate nimicurile astea care la un moment dat conteaza in echilibrul nostru psihic. Pentru mine nu sunt neaparat importante, dar daca ma simt privata de ele, evident ca atunci le simt mai mult lipsa.
Uite sa-ti spun o situatie: dupa ce am nascut Ruxandra mi-am dat seama ca sunt singura din grupul nostru de prieteni care are copil. Incepusem sa cred ca sunt data la o parte si ca ceilalti renunta la compania mea pentru ca trebuie sa raman acasa cu copilul. Pur si simplu nu reuseam sa ma detasez si sa inteleg ca puiul poate respira si fara mine, ca poate sta si cu altcineva acasa, ca eu pot (in anumite limite) sa-mi vad de viata normala de pana atunci. In orice caz, am niste prieteni minunati, care au stiut sa ma scoata din starea de depresie in care singura ma afundam, iar acum multi dintre ei au inceput sa aiba copilasi. Este foarte important sa ai oameni in jurul tau care sa te ajute mai ales dupa nastere...

M-am cam lungit la vorba. Va pup si va doresc o zi frumoasa!

Simona 6+ si Ruxi

Mergi la inceput

Uite ca tot am uitat ceva: Ioana, ma intrebai de doctor. Eu am de mai multi ani abonament la Medicover si m-am tot uitat pe DC sa vad ce spun mamicile despre cei de acolo. Cu una dintre doctoritele de acolo am nascut-o pe Ruxi, insa mi-am pierdut increderea cand am vazut ca tot amana inceperea investigatiilor pentru rana de col (in afara de ovule n-am avut parte decat de o colposcopie si niste examene de secretie). Pe langa asta, eu am nascut copila in apropierea Craciunului, iar ea urma sa plece in concediu pe 21 si mi-a spus ca am de ales: ori imi induce nasterea, ori sa-mi pun sotul sa o aduca de unde mergea la tara (vro 30 de km de Bucuresti parca). Va dati seama ca am avut o alegere destul de grea de facut (eu, care ma aflam la prima nastere, de DC inca nu aflasem la vremea aia din pacate!). Evident ca pentru linistea mea si siguranta copilului am ales sa nasc la comanda. Nu va spun cat m-am chinuit (de aici si ceea ce-i povesteam Tiei in urma cu ceva mesaje), au fost dureri pe care nici nu vreau sa mi le amintesc. Dupa ce m-am chinuit toata noaptea, dimineata la ora 7 nu aveam dilatatie decat fix 1 cm! Apoi au inceput sa bage in mine tot felul de chestii ca pe la ora 11:15 nasteam minunea mea care pe atunci era cheala ca in palma.

Bun, stand eu si gandind la rece toate lucrurile pe care vi le-am spus, mi-am zis ca ceva nu este in ordine. A, un lucru sa nu-l uit: ca sa obtii o programare la dr de care vorbesc trebuie sa anunti cam cu 3 saptamani inainte!!! N-o sa-i dau numele pentru ca nu vreau sa-i stric reputatia buna (pe care stiu ca o are) doar cu experientele mele. Am inceput sa mai caut informatii si despre ceilalti medici de pe acolo (si de pe DC si cu informatii din interior). Singurul care mi-a fost recomandat cu caldura si despre care inca nu am primit nici o informatie negativa este dr. Hamid. Asa ca iata-ma pacienta dumnealui. Cu Dumnezeu inainte, va mai spun ce si cum o mai fi in continuare.

Simona 6+ si Ruxi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pako spune:

Mariana,super!mult noroc!
Ioana,sus moralul, o sa fie bine.
Sim,multumim....Andreea n-a mai cerut suzeta de ieri....invatata sa doarma cu 2 noaptea, noaptea ce a trecut s-a culcat putin mai tarziu...simtea parca, ca-i lipseaste ceva.Dimineata s-a trezit cerand susi dar i-am reamintit ca a aruncat-o la gunoi si nu a mai spus nimic:)))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatriskiki spune:

pako felicitari pt asa realizare, e un pas important si f greu pt unii copii sa renunte la suzi, am avut noroc cu fetita ca n-a vrut suzi deloc , o scuipa de cand avea 2 saptamani
simmultumesc pt ca ma sustii, nu stiu ce sa cred ... sunt total dezorientata , mi s-au umflat sanii si ma dor si rushii n-au venit , asta-i semn bun, dar totusi am indoieli nu stiu de ce, am sa fac un test cand ies de la scarbici , fug repejor la farmacie , sper sa fie 2 liniute
va pup,

Lory & Beatrice (11 aprilie 1999)
http://site.neogen.ro/beatris1999
http://pg.photos.yahoo.com/ph/jitariu_loredana/detail?.dir=/bdb9scd&.dnm=82efscd.jpg&.src=ph

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Ioana felicitari pentru steluta!
Te rog eu nu mai fi suparata.O sa incerc eu sa te lamuresc de ce ai prolactina mare.Stiu ca dupa laparoscopie ti s-a gasit un chist endometriotic si ti s-a recomandat tratamentul cu Diphereline imediat dupa interventie.Endometrioza favorizeaza cresterea prolactinei.Deci daca tu nu faci tratamentul cu Diphereline ,in urma caruia ti-ar scadea endometrioza si ti-ar creste mult sansele de a obtine o sarcina cam degeaba incerci sa scazi prolactina.Tu tratezi efectul nu si cauza.
Nu e treaba mea dar daca as fi in locul tau as face tratamentul cu Diphereline si Dostinex si apoi as incerca inseminari cu stimulare potrivita profilului hormonal.
Cu cat trece mai mult timp de la laparo cu atat sansele sa apara endometrioza creste si sansele de a ramane gravida scad.

Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
Evenimentele importante
Razvan

Mergi la inceput

Lory eu deja vad liniutele!!! Pe bune! Daca nu iese azi, nu te lasa si mai fa un test maine, ca e mai elocvent dimineatza. Ia sa vezi ce te trag eu de manecuta la mamici de februarie! Aci stau si fac galerie!

Pako asta da copil intelept. Un pupic de la mine. Trebuie sa-i fie greu, draguta de ea, dar se tine tare! Bravo ei!

Simona 6+ si Ruxi

Mergi la inceput

Sim am scris aprope in acelasi timp.

Lory si eu cred ca vor aprea 2 liniute.

Evenimentele importante
Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatriskiki spune:

abia astept sa ajung acasa sa fac testul, am fost deja la farmacie sa -l cumpar , si mi-am luat temperatura am 37.8 , e cam mare, nu? voi ce ziceti?

Mergi la inceput

Ioana am uitat sa iti spun ca tinctura de coada soricelului scade prolactina.

Evenimentele importante
Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pako spune:

Lory,ce faci? cum e? mor de nerabdare...am o presimtire ca e pozitiv....

Andreea azi a mai pomenit de susi dar se pare ca intelege ca a aruncat-o :))Mie mi-a fost foarte utila
1. m-a scapat de plansetele ei noaptea
2.iarna cand o scoteam afara, susi era ca un dop la gurita ei(pt. aerul rece)
3.cand a fost perioada de bagat tot ce apuca in gura nu putea de susi

Mergi la inceput