Mamici aspirante din nou (17)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns beatriskiki spune:

buna fetelor, am ajuns acasa si imediat am facut testul , NEGATIV poate e prea devreme sau nu stiu ce sa cred :(, acum nu stiu cu sanii , se mai umflau ei cand trebuiau sa vina rushii dar nici chiar in halul asta si apoi ma si dor, mai fac unul si maine, mi-am luat temperatura bazala si m-am speriat 37.8 , niciodata n-am avut asa, ce poate sa fie? totusi nu cred ca sunt eu asa de norocoasa si sa raman chiar din prima luna de stimulare sau cine stie, chiar sunt dezorientata.... am mare noroc de voi care sunteti aici
va pup! sa aveti grija de voi si de burtici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fdoina spune:

sunt sora lui Irinel, am vesti tare proaste, se pare ca Maria e bolnavioara, are o malformatie la inimioara, acum sunt amandoua in spital pentru investigatii si probabil ve urma o operatie.
sa aveti un gand bun si pentru ele

Mergi la inceput

buna doina , ne rugam pt mariasi pt irinel
sa dea domnul sa scape cu bine din toate , si sa se faca bine
sa ne dai de veste ce se intampla si tin pumnii ca totul sa fie bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pako spune:

Of, of...ce veste trista...Ne rugam toate ca Irinel si micuta sa fie bine.

Flory, eu cand mi-am facut primul test pentru sarcina asta arata negativ...nu l-am aruncat imediat...seara cand am vrut sa fac ordine pe etajera am dat de el si am vazut o liniuta foarte, foarte slaba dar totusi nu de ignorat.Daca nu ai aruncat testul mai pastreaza-l cateva ore.Dupa 3 zile am facut alt test si de data asta a doua liniuta era ceva mai pronuntata.Asa ca mai fa inca o data testul....tin pumnii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulia P. spune:

Doamne, Doamne, Irinel, nu se poate... Ma gandesc la voi si ma rog sa fie totul bine.

pentru Mariuca.

Iulia P., Thomas Anthony (16 iunie 2004) si bebe mic 15+

Our freedom starts with the prison we choose...

Nous sommes peut-être devenus aveugles et nous ne voulons pas le...voir.

http://pg.photos.yahoo.com/ph/dragos_popa/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana_1976 spune:

Lory, si noi suntem la fel de nerabdatoare alaturi de tine!As zice sa mai incerci peste citeva zile.Ma sa fie bebe!

Pakobravo pentru reusita cu suzeta!Noi am scapat de ea fiindca am mers in vizita in Romania si i-am zis ca o uitasem acasa!

Ioana,m-am interesat si am aflat urmatoarele:dupa intreruperea tratamentului cu bromocriptina prolactina poate creste destul de multisor,fiindca e u medicament care trebuie luat cu mare precizie.Dupa Dostinex,creste mai putin acesta avind efect de lunga durata(sora mea a luat o pastila pe sapt. de Dostinex in timp ce bromocriptina se da cam 1 sau 1/2 pastiluta pe zi).Cred ca de data asta ai dat de un doctor bun!Suntem aici cu tine!

Simona,eu am cumnata coafeza asa ca la capitolul asta sunt multumita!
Tu ai mare dreptate:e foarte important sa incercam sa ne facem timp liber cu prietenii.
Cind am nascut primul copil aveam 21 de ani si nici o prietena din Romania nu avea bebe la vremea aia.In Suedia am cunoscut multe mamici de virsta mea chiar si mai tinerele(18-19 ani)cu care m-am imprietenit la diferitele intilniri de mamici si bebici din orasul unde stam.
Timp pentru mine nu prea am avut,serviciul m-a tinut ocupata pe de o parte si familia pe de alta.Sunt multumita cu un concediu o data de doua ori pe an atit eu cit si sotul.
Uneori cumnatele/vecinele/prietenele ma mai ajuta cu cei mici si eu pe ele.
Orice mama isi iubeste puisorii in mod egal,cred ca e atit instinctual cit si constientizat.Nu prea s-au plins de "favoritism",fiind fata si baiat cu gusturi si modalitati de joaca diferite.Mi-a parut bine ca s-au comportat excelent si cu bebelusul,sincer,nu ma asteptam sa inteleaga asa de bine.

Irinel, sa ai incredere in CINEVA acolo SUS si o sa va ajute.Ma ca totul sa fie bine cu Maria.

Mariana
mama de Monica(1998)Matei(2001) si Markus(17.02.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim spune:

Mami Irinel, draga mea draga, sunt pur si simplu socata. Ce s-a intamplat oare? Inca nu-mi vine sa cred ca puiul mic are probleme asa de serioase. O, Doamne, te rog, ai grija de Mariuca si intareste-o pe Irinel si ajuta-le sa se intoarca sanatoase acasa! nu...nu-mi vine sa cred...ma rog cu tot sufletul sa fie bine
iertati-ma, dar nu mai pot scrie nimic acum

Simona 6+ si Ruxi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

OOOF...DOAMNE, De ce,...numai vesti proaste, IRINEL multa sanatate Mariucai, fii tare draga si ajut-o pe Mariuca sa-si revina si sa fie bine.
FDOINA spune-i te rog lui IRINEL ca noi le iubim pe ea si Mariuca foarte mult si ca suntem cu sufletul alaturi de ele. Spune-i ca ne rugam pentru fetita speciala din familia noastra si nu vrem sa pateasca nimic!! Vom sta si vom astepta vesti bune de la tine, te rugam tine-ne la curent cu tot ce se intampla si adu-ne, daca poti vesti bune!!
MARIANA_1976 multumesc mult ca te-ai documentat pentru mine, esti o dulce, ca deobicei si ma coplesesti cu grija pe care mi-o porti. Te simt ca pe o sora, sora pe care nu am avut-o niciodata. Si tu, si toate fetele de aici, parca i-mi cititi sufletul, sau parca aud ce vreau sa aud uneori. Nu stiu ce m-as face fara voi!
SIM draga, mesajul tau ma adusese cu picoarele pe pamant, ca si al Marianei, sau al lui Asi, dar cand am citit vestea despre Mariuca, am uitat de toate problemele mele si m-am intors mai adanc in starea de tristete! Scuza-ma, te rog, ca nu mi-a revenit optimismul.
ASI cred ca ai dreptate si eu ma gandesc serios la Diferreline la urmatoarea menstra, pentru ca oricum stau pe tusa vreo doua, trei luni, asa macar tratez toate problemele odata.

http://photos.yahoo.com/ioanatugs

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fdoina spune:

SOtul Irinei a postat un mesaj la mamici de mai-iunie 2006, despre starea Mariei, poate cititi acolo, e destul de complicat, ea e asa mica, doctorii nu au hotarat inca ce vor face...
Va multumesc pentru incurajari, gandurile voastre bune sigur ajuta.
Irina e o luptatoare...
Maica Domnului sa le aiba in paza!

Mergi la inceput

buna dimineata
ma rog pt Irinel si Maria , sa dea domnul sa fie totul ok si sa se faca bine.Toate suntem alaturi de Irinel si Maria
Eu sunt ok, n-au venit rushii si test n-am avut timp sa fac dimineata , m-am trezit tarziu si intarziam la servici dar sa mai astept pana la 4 sau poate ne da primarul liber azi , cine stie ...
La multi ani copilasilor! san traiasca si sa ne fie sanatosi
va doresc o zi cat mai buna
va pup!

Mergi la inceput