Piticlonti de iulie-august 2004 (184)
Raspunsuri - Pagina 12
szivarvany spune:
POLUX !
tatic de Luca si sot de Kim !
pentru aniversarea AndreeiPhilip
O saptamana faina tuturor !
Daria & Giulia (2004 08 16)
carmenp spune:
dario, da` cu philip ce ai? ca-i in septembrie odata cu barbatu` meu... daca stii ceva ce nu stiu io, zi repede sa editez sumbectu`
Carmen,Ilinca&Ionut
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3
ina32 spune:
La multi ani Liliana, sa fii sanatoasa si sa-ti aduci cat mai repede cupilu langa tine.
Olivia-sa-ti traiasca sotul.
Noi am lasat copilul la bunici. Cand am ajuns acasa ma frasuiam de dorul lui iar el n-a intrebat deloc de noi toata seara.
Ieri a mai bagat un teatru mic...cica plangea dar pentru ca nu l-am bagat in seama a inceput sa ma strige si sa-mi spuna "mami, bebe plange".
Ina32 & Raducu (14.07.2004)
poze
amironeanu spune:
LILIANA Sa fi sanatoasa, iubita, sa ai parte numai de bucurii, iar Adela sa-ti umple viata de fericire! LA MULTI ANI!
Olivia, sa-ti traiasca sotul si sa aveti o viata minunata impreuna!
Noi suntem bine, avem si prima bu-ba mai serioasa, si-a prins degetul in usa de la masina de spalat si s-a taiat, aseara i-am pus un leocoplast, vroia sa-l dea jos, pana la urma am pacalit-o, sunt curiosa ce va face azi.
Lia, pana la urma sunt sigura ca vei gasi o menajera. Stomacul, eu ced ca te doare de la stres, ai grija ce mananci.
Carmen, ce face Ilinca cu gatul? A mai facut febra? Noi am iesit afara si sambata si dumicia, chiar daca a plouat.
Ioana, cum s-a comportat Maria la drum? A dormit sau ti-a pus tie parul pe moatze?
Corina, bine ai revenit, asteptam poze.
Roller, spor la invatat
O zi buna va doresc, sper sa se opreasca ploaia, eu m-am cam saturat, chiar daca imi place.
Pupici,
Andrea si Stefania (13.08.2004)
Stefi mica-mica si Stefi - mica
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=44241" target="_blank"> O poveste despre o raza de soare
alina.mattei spune:
va rog mult dati mai departe
un bebelus de 10 luni foarte bolnav, internat la spitalul Emilia Irza,
are
nevoie urgent de transfuzii. Are o grupa rara, 01, RH negativ. Daca ai
aceasta grupa sangvina si vrei sa ajuti acest sufletel, te rog sa iei
legatura cu tatal copilului, Catalin Lupascu, la nr de telefon:
0723-232.147.
Donand putin din sangele tau daruiesti viata unui bebelus! Te mai rog
sa
trimiti mesajul la cat mai multi prieteni, asa sansele copilului de a
gasi
donatori vor creste. Multumesc.
Alina si bb Carla Maria (25.01.2006)
poze Carla Maria
leeloo2004 spune:
Buna dimineata!
In primul rind LA MULTI ANI pentru Liliana - sa fii fericita si iubita!
Kim - noi plecam in iulie in Grecia, in insula Syros. Doamne, bine ca nu a patit nimic Luca!!! Si Stefan se tot agata de masutza TV-ului si intr-o zi o sa pateasca si el la fel!
Roxana - si Majestic are patuturi pentru copii, dar in mod evident, un numar limitat - 2-3 patutzuri...
Lia - iti urez sa gasesti cit mai repede o bona asa cum vrei tu. Multa sanatate mamei tale!
Mitzu - eu votez pentru C3 - e masina mea de suflet dpdv design. Cit priveste Peugeot, contrat opiniilor exprimate aici, stiu ca nu sunt fiabile, se defecteaza des, noi fiind si asta nu e tocmai bine pentru o femeie (am o colega de birou care se confrunta saptaminal cu asa ceva, desi masina ei a fost noua si un prieten cu aceleasi probleme...) so votul meu merge la Citroen!
Pako - cum esti?
Ieri l-am tuns din nou pe Stefan - are o frizura tip "in the army now"...
Astea fiind zise, o saptamina buna va urez!
Gabriela si Stefan David
Pozutze cu Stefanutz mai vechi si mai noi
Poze nou-noutze
Albumul comun!!!
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
corianai spune:
Multa sanatate pt bebe bolnav, sper din tot sufletul sa gaseasca donatori
am pus pozele, sunt aici
http://community.webshots.com/album/550842038XFggJA/0
roxanaz spune:
Cori vazut fetili! pupici. imi pare bine ca v-ati distrat bine cu pretena ta.
Gabi poze cu soldatu nu se vede?
multumesc ca am fost contrazisa in ceeace priveste patuturile de copii....dar tot rau e!
Carmen chiar cum e Ilinca cu gatutul? sper ca nu a mai facut febra.
Ina hahahaha cata smecheria pe copilu ala!!!! auzi la el, mami bebe plange! pe 14 vin iar la poiana. de data asta suntem solo.....iesim la o destrabalare?
vrabiuta spune:
fetelor, ne-am intors in dimineata asta de la bunici. vad ca mama face fata provocarii cu brio, dar a renuntat sa mai faca tot timpul curatenie, spala rufele cand are timp, gateste cand doarme lia. la noi lucrurile sunt un pic diferite, pentru ca ai mei stau la casa cu curte mare, mandra mea e tot timpul afara, se joaca cu nisip, uda florile, se da in leagan, alearga dupa minge, etc. deci are unde sa isi consume energia. am facut in weekend casuta, dintr-o cutie mare de carton, daca n-a intrat si-a iesit din ea de sute de ori... si-a pus si o pernuta inauntru, distractie maxima. se pare ca si motanului ii place casuta, ca l-am dat afara din ea de cateva ori.
ca si comportament – la bunici vad ca ii place sa se joace doar cu copiii mai mari, cu care se distreaza grozav. cand e vorba de fetita unei vecine de o varsta cu ea... sa nu o vada. adevarul e ca cea mica ii smulge jucariile (chiar daca sunt zeci de jucarii in jur, vine la lia pui si ii ia jucaria din mana). asa ca o inteleg...
diana – pupici de la “ida” pentru “iaca”. noi suntem bine, vineri am avut o zi teribila la birou, am intrat fff putin pe forum si nu m-am prins ca s-a schimbat titlul subiectului nostru... nu intelegeam unde au disparut toate mamicile. bine ca ai scapat de stresul cu vecina!
carmen – moaama da’ ci ochi ai!!!! i’m in looove!!! si io am crescut precum cozonacul, de la 60 la 80 (1,70 m), si am inceput sa imi pierd speranta ca o sa mai fiu vreodata subtirica... dupa 3 luni de disociat am slabit 5 kg pe care le-am pus la loc aproape instantaneu. nu mananc cine stie ce, dulciuri foarte rar... ma gandesc la dieta daneza, dar mi-e ca iar ma chinui degeaba. asa ca, deocamdata, doar ma gandesc. pupici ilincutei!
mitzule – noi votam cu peugeot. al meu sotz a avut 106, io am avut 206, acuma avem 307 sw. foarte multumiti de toate trei. super masinute! masinuta mea nu s-a defectat decat o data, i s-a rupt o curea si ne-au mancat nervii aia de la service (si de bine ce au reparat-o s-a stricat inca o data la o saptamana). e tare rau in bucuresti cu astia de la eurial, dar la sibiu cred ca nu sunt probleme.
felicia – felicitari! sarcina usoara si un pui mic sanatos!
cele mai frumoase
ina32 spune:
quote:
Originally posted by roxanaz
[ pe 14 vin iar la poiana. de data asta suntem solo.....iesim la o destrabalare?
yesssss, pana atunci caut pe cineva sa dau copilu-n plasament pentru dupa-masa respectiva
Ina32 & Raducu (14.07.2004)
poze