Piticlonti de iulie-august 2004 (184)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kity2004 spune:

Buna Dimineata!

Este o expozitie la Sala Dalles pentru copii. Au si animatori, mini spectacole etc. Cele care aveti drum pe acolo e interesant , mai ales pentru cei mici.

Oana si Iza-Maria DN 19 iulie 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

olivia, ca sa nu pic in dizgratiile nimanui nu zic nica de soacra-ta da`-i dau muuulte , pretenii` stiu de ce
danule, impachetare placuta si uel cam in clubu` devoratoarelor de minute (gratuite), spor la invatat si-n pauza mai da-ne cite-o "chifla" ca sa nu-ti iesi din mina
madam spiiiil, pe unde esti?
diana, felicitam eroina
fug si io sa-mi impachetez barbatu` ca pleaca-n delegatie

Carmen,Ilinca&Ionut
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Dana,Carmen .In momentul incare a darimat Tv-ul...el era pe oala si soacra-mea s-a dus sa i-a ceva o secunda...Azi am negocitat..si nu vrea sa ni-l dea inapoi
Si tot azi este ziua sotului meu...

As dormi mai putin, dar as visa mai mult, intelegand ca pentru fiecare minut in care inchidem ochii, pierdem saizeci de secunde de lumina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dorsilia spune:

sara buna!

Felicia, felicitari, sa fie cum doresti !
Monica, va fi bine data viitoare, bafta!
Carmen- sanatate Ilincai!
Olivia- e de-a dreptul enervant sa vezi cum o femeie-n toata firea nu e in stare sa faca fata unui plodut de nici doi anisori, eu zic ca s-a invatat comoda, oricum, bine ca e ok Luca.
pe toti in grup

nu ma dati inca disparuta in misiune, sunt pe baricade, dar am o groaza de treaba, n-am gasit inca femeie pt menaj, am luat deja 2 numere din ziarele saptamanale locale cele mai stufoase in ce priveste bursa fortei de munca si nici vorba sa fie oferte. Am anuntat si printre cunostinte dar deh, se pare ca nu mai exista decat mustati subtiri domle, toate vor sa fie pur bone si atat. Adica sa stau eu cu mopu-n brate, la frecat faiante, aspirat si speriat paianjeni, iar ea sa stea sa plimbe copilul de manuta? eeetete, vorba-ceea.

Ca veni vorba si discutarati, eu ma incadrez la copil ok, nu-mi devasteaza casa, isi cara jucariile lui prin toata casa, dar nu mai da iama-n sertare demult, nu trage de cabluri, nu se catara decat in fotolii si pe scaunelul lui, (cu care mai si cade), se mai si joaca singurel cu masinutele, cu lego, mai butoneaza computerul, se uita pe geam, pe strada nu alearga decat in parc, in rest pe strada merge frumos pe langa mine sau de manuta cand traversam. Se mai si crizeaza, si plange asa nervos cateva secunde, cand nu vreau sa ma joc cu el ca am treaba, ii sar lacrimile ca la desene animate la 15 cm in fata si lateral, prima data cand am vazut asa ceva m-a umflat rasul ca pe-o nesimtita. Se mai repede cu bata de baseball (de jucarie) si-mi arde cateva pe cocoasa asa in joaca cand ma incapatanez sa casc ochii pe net. Ma rog, eu zic ca e rezonabil asa per total. Acum, stiti si voi "copil cuminte si baba frumoasa nu exista".

mama a trecut de prima etapa a interventiei cu bine, ne-a mancat nervii tuturor cu mofturile si vaicarelile ei, mai urmeaza a doua etapa peste 10 zile si sper sa se termine odata ca am un motiv de stres in plus. saptamana asta a venit si socru mare pt tratament in spital deci am avut doi la activ, fiecare cu ale lui. Oricum am zis ca pe viitor sa-si mai mute centrul de interes ca nu mai fac fata. Sa ma ierte cel de sus dar am prea multe pe cap si nici un alt ajutor decat propria persoana si ocazional sotul.

am o problema sacaitoare deja, ma doare stomacul, senzatie de gol dureros, v-am mai zis, nu stiu ce analize pot face sa vad ce am, dr e plecat pana-n 31 in concediu, sunt destul de speriata...ce poate fi ?
In rest, nu stiu cum stau, marti merg la analize, apoi cu tot cu ele la eco sa vedem ce e pe-acolo.Intr-o noapte am visat, dar real de tot parea, ca misca bb2, ca m-am trezit brusc cu mainile pe burta. Apoi am stat si am cugetat ca nu e real, ca nu se pot simti miscarile la 8 saptamani.

cam asta ar fi, am mai vrut sa va zic cate ceva dar is chemata la apelul de seara.

Mergi la inceput

ntz, plimbaretelor, n-am vazut prognoza sa fi plouat numa`n ieshi?!
pasaroiu` meu in drum spre ploiesti trecu pe la ilinca, spune ca e ok, numa` ca la plecare s-a dus la tat-su in brate si-i facea "pa" bunica-sii
lio, nu`sh ce sa-ti spun de analize.cum e danut?

Carmen,Ilinca&Ionut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Pentru ca-n Romania este deja 29 mai..pot s-o felicit pe Liliana......sa ai o viata asa cum iti doresti..alaturi de Victor si de Adeluta!!!

As dormi mai putin, dar as visa mai mult, intelegand ca pentru fiecare minut in care inchidem ochii, pierdem saizeci de secunde de lumina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corianai spune:

Neata, neata
Am reaparut si eu ca am ramas iar singurica, a plecat pretena mea, si sunt tare trista..
La multi ani pt Liliana si pt sotul Oliviei
Marcela am citit ce ai scris tu despre Bianca cea cuminte... exact asa era Mara mea, si a fost cuminte pana la 6 ani Nu mai comentez mai departe
Mai citesc si revin cu neste poze sa vedeti duamnele in actiune (adica eu cu duamna pretena)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

buna dimineata
Liliana la multi ani!!!!! sa ai o viata frumoasa si plina de impliniri!
Lia spor la gasit bone. imi pare bine ca te inscrii la copii cuminti. oops, bata de baseball????? ca sa nu te mai doara stomacul bea lapte si mananca paine prajita dimineatza. sa nu fie de stress. sanatate mamei tale.
Mitzu eu zic peugeot. mai fiabila. iar motorul 1,4hdi este fenomenaaaal! cel mai bun din clasa lui.
Carmen pupici Ilincai.
Diana multumim de vizionari.
Danule pupi multi! daaa, la actorie si noi si noi! vb Liei, te tavalesti de ras cand vezi...ignorarea merge cel mai bine.
o saptamana frumoasa tuturor...fara ploaie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g_ioana spune:

Neatza
LA MULTI ANI LILIANA!!!!SA FI SANATOASA VOIOASA SI SA FI IUBITA!!!
Si pentru ziua de ieri si pupici pentru sotiorul Oliviei!!!
Noi am avut un week-end destul de bun,am fost intr-o vizita scurta la Buzau unde Maria s-a simtit tare bine,s-a jucat cu verisoara ei de 7 anisori cu care cam facea armata:imbaca papusa,am zis!debaca papusa,am zis!deseneaza un cec,am zis!
Nici noi nu ne incadram la capitolul"fetiza=cuminte", si vorba Oliviei,nici o secunda nesupravegheata pentru ca are tot timpul idei cretze!Daca bunica lui Luca ar intelege ca intai se respecta prgamul copilului si apoi restul treburilor totul ar fi ok,parerea mea!
Cristalina, cum stai,ai trecut cu bine week-endul?Noi mergem la Dobrogea nu la Decebal,si am avut patut de copil in camera,anul trecut,speram ca o sa avem si anul asta cu o atentie..
Am vazut poze cu baieti frumosi si cuminti,a mea presteaza toata ziua cu lopetica si grebluta in pietricele(bona nu o lasa sa nu se murdareasca) asa ca la mare in nisip cred ca o sa fie cool
Apropo de kg, mandra mea are vreo 11,5kg la vreo 83 de cm,da noi suntem multumiti ca la un an avea 9,5 kg,iar io am luat in greutate cand eram insarcinata doar 15 kg si am iesit din maternitate fara 10 kg!
Sunt in zona,pupici

http://photos.yahoo.com/gorodeii

Mergi la inceput

la multi ani, liliana, sa fii iubita si fericita alaturi de ai tai!
la multi ani, sot de olivia, la cit mai putin stari depresive

Carmen,Ilinca&Ionut

Mergi la inceput