Piticlonti de iulie-august 2004 (184)
Raspunsuri - Pagina 13
roller025 spune:
Buna dimineatza!!!!
La multi ani, Liliana!
La multi ani si Oliviei pentru sot!
Io acu' m-am trezit... Nu dati cu pietre, ca deh, asa e cand nu trimiti cupilu de acasa. Azi noapte l-am vegheat. Ca mi se parea ca are febra... Cupilului ii era cald de la zapuseala din casa si io-l cautam de diverse boli... Si am adormit pe la 3 diminetaza iar la 6 l-am trezit ca plecau. L-am pus in masina, m-a pupat dulce si cand am vrut sa-l mai pup o data mi-s pus mana intre oki si m-a impins. Mi-a facut pa si gata. Am bocit fro ora si dup'aia am adormit. Acu e la bunica, si facea inspectia animalelor de curte. Concluzia: tre' sa'l trimit mai des de acasa!
Lia - succes cu cautatul menajerei si multa sanatate mamei tale! (poate ca ati mai vorbit - in TM nu poti gasi menajera prin agentii?)
Marcela - pupe la Lia pui. S-o fi saturat saraca de cupii ca ea de la gradi... Nici Vic nu e mare fan al copiilor de varsta lui, ii prefera pe cei mai marisori si ceva mai linistiti. E el suficient de "agitat" ca sa mai interactioneze cu cei la fel de agitati ca el.
Cristalule, cum esti?
Io's prin zona. ma'c sa vizionez poze si poate apuc sa pun si io fro' doo.
O zi buna "tutulor"!
g_ioana spune:
Hai ca facusi un efort cu unicul neuron si mi-am adus aminte ca Daria si AndreeaP isi sarbatoreau in aceiasi zi ceva ani de la casatorie,asa ca fetele,si sa fiti iubite de soti si copilasi!!!
AndreeaM ,mandruta a dormit cam 3 ore,ca am plecat de dimineatza si ne-am intors la pranz exact pe intervalul ei de somn,ca sa nu ma arunc din masina pe la Bacau.
pupici
http://photos.yahoo.com/gorodeii
carmenp spune:
ma sacrific io, aduceti la mine cupiii
ilinca e bine, de vineri n-a mai facut febra, a-nceput a papa ceva mai bine spre bucuria mea ca pe maica-mea o pastea depresia pe motivu` asta
daria si philip, casa de piatra si multi ani fericiti alaturi de barbatii vostri
Carmen,Ilinca&Ionut
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3
vrabiuta spune:
la multi ani liliana!
olivia - sa iti traiasca sotiorul! cu bunicii... cred ca o sa dureze un pic pana isi intra si ei in ritm. nu cred ca e usor sa isi schimbe programul atat de drastic, sa securizeze casa si sa gandeasca inaintea copilulului cu un pas. iar nunta cred ca adauga un plus la stresul zilnic. luca o sa se opreasca din scotocit si cotrobait dupa ce o sa vada continutul tuturor sertarelor si dulapurilor, asa ca n-o sa mai dureze mult. eu sunt convinsa ca bunicii il iubesc mai mult decat orice bona, si atunci cand isi vor intra un pic in mana totul va fi bine.
dana - ce faci mami? ai intrat si tu in vacanta? pune mana pe carte, lasa dc-ul cand mai pui poze cu vicu' micu, care acum e maare si nazdravan?
fetelor, o sa ziceti ca sunt nebuna, dar azi dimineata am bocit in masina in drum spre bucuresti... si de ce credeti? pentru ca puiul mic a fost foarte foarte cuminte. i-am spus ca mami pleaca la munca, ea mi-a zis sa nu plec, i-am explicat ca ramane cu mamaie si cu tataie si ca se joaca cu cristina... am pupat-o si m-am urcat in masina. nu a plans, nu a facut nici o criza. dar avea o fatzuca atat de trista... ma apuca iar plansul cand imi amintesc. cred ca daca ar fi plans nu m-ar fi durut asa de rau cum ma doare privirea ei si fatzuca ei de pui mic si amarat... nu stiu cat o sa rezist sa o vad doar in weekenduri.
cele mai frumoase
Marcelle spune:
Liliana- La multi ani! sa fiti fericiti toata viata alaturi de frumoasa Adeluta!
La multi ani si pt sotul Oiviei!
roller025 spune:
Marcela - de poze ma ocup acuma. Vicu s-a indragostit de aparatul foto si acum strg o gramada de "poze" facute de el. O sa las pe cele mai reusite si o sa le postez. De invatat ma apuc, dar nu cred ca azi am vreu'n spor...
Dana si Victor Mihai (10.07.2004)pozici mai vechi si mai noi
altele, daca nu v-ati saturat
g_ioana spune:
Vrabiutzanu esti nebuna deloc,eu d'aia nu-mi trimit copilul in delegatii(nu,ca s-ar fi oferit vreun bunic)ca-s slaba de inger si ma apuca plansu de parca-i in armata,desi la bunici le este de o mie de ori mai bine ca la oricare bona!!
Si eu intrasem sambata in panica,ca are cupilul febra(eu am o banda,care se pune pe frunte si indica temperatura)dar dupa ce mi-a venit ideea sa o pun la tot poporul si indica peste 37, mi-am dat seama ca este de la caldura de afara!
Azi o sa am prima sedintza cu mustrarile de rigoare cu bona asa ca tineti-mi pumnii!De dimineatza in loc sa astepte sa facem schimbul obisnuit,a intrat in camera si cand a vazut-o mandra s-a apucat de bocit,partea nasoala este ca avea guritza plina,iar eu cand ma pregateam sa plec o auzeam cum se inecase,asa ca toata ziua mi-a fost data peste cap!Zicea ea de saptamana trecuta ca vrea sa o invetze sa-mi faca pa cand plec si sa nu mai planga,ca ce-o sa se faca la gradinitza,dar nu credeam ca incepe chiar de azi!!Asa ca,trebuie sa discut cu ea serios!!M-am cam intins,dar chiar sunt suparata de dimineatza si nu o sa-mi treaca decat cand o s-o vad pe moatza!
Oare,Cristalina,este bine?
http://photos.yahoo.com/gorodeii
BLUE ANGEL spune:
LA MULTI ANI LILIANA !!!!
Multa sanatate si noroc
petrecere frumoasa ...
pupici la toata lumea ...
si o zi faina
Simona si Luca
http://photos.yahoo.com/ionel_dinu
corianai spune:
Dana vaz ca ai spor la invatat ca mine asa... Tocmai ce am culcat-o pe Iia si in loc sa ma pun pe treaba iata-ma aici
Felicia sa fie o sarcina usoara si un bebe sanatos. Sa ne tii la curent. Cand ai DPN? (caut o tovarasa de drum pt pretena mea care naste la inceputul lui ianuarie)
Rox spune-mi si mie cum v-ati hotarat la Korfu?? Vrem si noi in Grecia anul asta si suntem in maaare dilema, oferta e atat de mare incat habar nu avem incotro sa o apucam. Rhodos, Creta, santorini???
Deocamdata mai am mai putin de 2 saptamani si plecam la Alicante, iar pretena mea care a fost aici mi-a subminat orice tentativa de a slabi Asa ca n-are sens sa ma mai chinui, cu ce avem cu aia defilam...
roberta04 spune:
LILIANA, LA MULTI ANI!
DARIA si ANDREEA, sa fiti in cotinuare fericite alaturi de soti!
Eu nu am cu ce sa ma laud, tot amarata sunt, tot la proiecte muncesc, ma milogesc pe la firma sa-mi mai dea materiale, stramba din nas...ce mai, o fericire!
In plus, ieri l-am dus pe Matei la tara, l-am lasat acolo pe o vreme sa nu dai un caine afara si, vorba nu mai tin minte cui (ca-s dusa rau cu capul),cand am plecat era asa de trist de nu am putut sa deschid gura doua ore de suparata (nici sa plang nu puteam).
Am mai primit ieri si o propunere sa incerc sa ma angajez la o banca, ar fi o posibilitate, dar am amanat pe miercuri vizita la respectivii angajatori ca am prea multe pe cap si nu pot sa le mai duc. Si daca ma angajez, zboara concediul pe anul asta si eu sunt terminata si fizic si psihic.
Va pupicesc si va doresc o saptamana una!
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabrielab_ro/my_photos
Mami+ MATEI-GEORGE (23.08.2004)
Povestea nasterii: http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36243