Piticlonti de iulie-august 2004 (184)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roller025 spune:

Gata, am mai pus niste poze. Le gasiti la semnatura.
Pentru cine mai doreste sa ne vada...

Dana si Victor Mihai (10.07.2004)1, 2, 3, 4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corianai spune:

Vazut Vicumicu - zambaricu Stii danule ca mi se pare ca seamana cu sora-sa Iia

Mergi la inceput

Cori, nu m-ar mira. Cred ca ei se vorbisera din burtici, daca tot au venit in aceeasi zi la lumina... Cred ca s-a intamplat6 atunci cand il alergam pe Badiu prin spital cu Nicole, dar moatza mica n-a vrut sa vina si ea tot atunci...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Cori pai aveam de ales intre creta, rodos si corfu. creta a cazut ca nu am gasit in ofertele agentiilor nici un hotel super extra (ca io planific stiintific vacantele....caut hotelurile pe net, caut review-uri ale oaspetilor....n-am chef sa o dam in bara si sa ne enervam in conced). dupa aia au ramas rodos si corfu, Mugur a vrut corfu....si Corfu a ramas. bineinteles ca aveam si un buget in care sa ne incadram. daca ai cum alege santorini....fara discutie. este si scump, dar nu trebuie ratat. in romanika nu exista excursie in santorini direct, stai o noapte in creta (unde nu stii unde te gazeaza) dupa aia te urci in ferry si mergi in santorini. sau pleci cu avionul din budapesta, ca de la ei se poate ajunge direct! asa ca....merita. daca mai vrei detalii scriu pe mail sau pm.
Robi pai daca te duci la banca si vor sa te angajeze le spui ca esti disponibila dupa....data de cand vii din conced. foarte simplu si elegant....si nici nu esti extenuata. succes!
Danule treci la invatat!!!!
pupici tuturor mamicilor in crize de dor dupa iepurashi ca tare greu mai e fara ei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amironeanu spune:

Dana, l-am vazut pe Vicu mic, are o figura de smecheras si jumatate. Ultimele poze vazute sunt cele din aprilie, ultimul limk (4) nu merge.

Roxana, ai un sistem super. Pot sa fiu indiscreta si sa te intreb cat va costa, sa am idee pentru la anul.

Roberta, am inteles ca la banca este program pana tarziu in noapte, bineinteles depinde si de banca, sa fi atenta sa merite efortul. Si, cum spunea Roxana, pleaca mai intai in concediu si apoi la servici.

Pupici,
Andrea si Stefania (13.08.2004)
Stefi mica-mica si Stefi - mica
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=44241" target="_blank"> O poveste despre o raza de soare

Mergi la inceput

aaa, am bagat un desht aiurea. sorry...
acu merge si linkul 4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Andreea ne costa cam 4000 de lei ptr amandoi, 4* all inclusive, toate taxele, bilete de avion. etc. sistemul asta mi se trage de la organizarea a multor evenimente....cand nu puteam risca nimic si am invatat ca e bine asa, ca doar sunt banii nostri...si trebuie sa ne relaxam, nu sa ne enervam, nu?
Danule asa mai da.....sa vedem Vicu nou!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Salutare!

Liliana, la multi ani fericiti alaturi de cei dragi! Sa ai parte numai de bucurii si impliniri!
Olivia, sa-ti traiasca sotul si sa fiti fericiti impreuna!
Daria, Andreea, multi ani fericiti alaturi de sotii vostri!
Petreceri frumoase sa aveti!

Ieri s-a distrat Maria la maxim...a dansat de a zapacit juma' din timp...si cealalalta jumatate si-a pus nisip in cap, in san...si in chilotzi!...
Am rezistat cu brio, Alexandru a fost super cuminte...insa Maria incepuse sa faca putin circ in biserica, asa ca lumanarea de botez a tinut-o socrul meu...:)
Avem niste poze, nu tocmai reusite dar merg...incerc sa le trec pe calculatorul asta astazi.

Eu tocmai am discutat cu doctorul, maine la 8.30 ma prezint pentru chiuretaj.
Ma duc sa citesc, azi am fost mai mult pe drumuri...

Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze , pozici si poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vrabiuta spune:

dana - pupici lui vicu! are un zambet de o sa moara fetele!

cristalule - ai grija de tine! sa fie totul bine maine.

roxana - asa si eu cu organizarile astea. sa traiasca tripadvisor, ca nu stiu ce ma faceam fara el. si cand trimiti oameni la hoteluri de super fitze, cu 500 euro pe noapte, zau daca nu citesti tot ce s-a scris pe net de-a lungul timpurilor o singura data nu m-a ascultat al meu sef, s-a dus la roma la hotel de 5 stele despre care eu citisem numai de rau. si el imi zice: hai ca are 5 stele, cat de naspa poate sa fie? ei bine, era naspa! nici nu era de mirare ca avea camere in conditiile in care toate hotelurile din oras erau fully booked.

roberta - io eram aia amarata, cu lacrimile-n ochi ca a ramas copilul suparat la bunici. bineinteles ca mandra mea se distreaza la mamaie, a tzopait prin toata casa, a mutat toate papusile in casuta improvizata din carton, a spalat margelele in castronul de apa al pisicii... numa' eu stau si ma deprim ca toanta...

cele mai frumoase

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dorsilia spune:

cred ca e valabila zicatoarea aia.."pe cine nu lasi sa moara, nu te lasa sa traiesti"

s-a gasit momentul oportun sa mi se zica, deh, ca nu suntem pe vremea decreteilor, si ca daca nu ma descurc sa nu ma inham la 2 copii. Asta vis a vis de faptul ca-mi caut menajera, ceea ce e peste posibilitatile de intelegere ale ilustrei de maica-mea. Ca decat sa chinui 2 copii mai bine sa iau masuri cat se poate, cica. La cat ma durea stomacul acum ma doare dublu, adica ma talavalesc pe jos

Mergi la inceput