Piticlonti de iulie-august 2004 (184)
Raspunsuri - Pagina 15
cristalina spune:
Vazut vicu micu tot numai un zambet....si pe Dana care se ia la intrecere cu Alice, care sa fie mai slaba!...:)
Spor la invatat.
Am vizionat si fetele frumoase ale Corinei...:)...Spor la invatat la tie...hehehe
Vad ca lumea se pregateste de vacanta, eu mi-am notat hoteluri, cand oi fi mai cu toti porcii acasa ma apuc sa dau telefoane ca sa ne alegem unul...Multumesc pentru raspunsuri.
Ioana, scuze, am zis scris gresit numele hotelului, le-am notat pe amandoua...:)
Diana, ma bucur ca s-a rezolvat "problema"...m-a distrat la maxim, dar nu am comentat atunci ...nu e frumos sa razi de necazul omului...:))
Mitzule, sunt complet depasita de problema...dar sa ne zici ce ai ales...:)
Roxi, suna tare frumos...:)
Ma duc sa mai citesc, ca am lecturat pe sarite...:)
Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze , pozici si poze noi
roller025 spune:
Va multumim de aprecieri. Vicu are natural doar doo stari: ras cu gura pana la urechi sau urlat cu lacrimi de crocodil sau nu. Altfel nu se poate...
Lia, mama, io zic c-o sa gasesti o tante care sa te ajute. Io la principiul ca femeia tre sa fie superwoman fac taaare urat. De ce oare prerogativele femeii sunt, de regula: casa, masa, copii, sot si bashca job (daca se poate si de-ala jmecher) si ale barbatului sunt berea fotbalul si tvu'? (Asta general vorbind...) Pe principiul ca nimic din ceea ce faci nu o va satisface pe mama ta, eu te indemn sa faci cum stii tu ca e bine pentru viata ta. Pupe dulci si inima tare!
Dana si Victor Mihai (10.07.2004)1, 2, 3, 4
kim222 spune:
Azi sintem liberi si nu stim ce sa facem..mai bine la servici ca trece timpul mai repede!
Multumim mult pentru urari!
Daria sa traiti fericiti cit mai multi ani!!
Roxi ..4000 de lei?? Cum adica....Cit stati?
Am citit dimineata..si acum am uitat aproape tot..
Un copilas isi prinsese mina la usa..dar zau ca am uitat cine ..scuze...si p[upici sa treaca!
Marcela tu ce-ai facut la dr? Mai cauti cresa?
Roberta spor la treaba!
Cori vazut pozele..frumoase..tu esti bruneta, da?
Dana vazut pe Vic zimbarici...a facut falcute!
Carmen ce mai stii de Ilinca?
Fetele cu dieta..care-i treaba?
Cristalinule o sa ma gindesc la tine miine..Astept poze de la botez!
Ioana...ce-ai facut cu bona?
As dormi mai putin, dar as visa mai mult, intelegand ca pentru fiecare minut in care inchidem ochii, pierdem saizeci de secunde de lumina.
vrabiuta spune:
se cunoaste ca sunt acasa fara bebe... am avut timp sa aleg cateva poze (si sa oftez uitandu-ma pe cele cu bebe foarte mic).
va invit sa le vedeti in albumul de mai, aici:
http://community.webshots.com/photo/550183952/2154279720034520309xnaHsu
olivia - noi acum cautam gradinita, nu cresa. si sunt cateva gradinite ok - asta pana cand isi deschide gabi gradinita. hai gabi, cum merge cu pregatirile?
o seara frumoasa tuturor si o zi buna schimbului trei!
cele mai frumoase
philip spune:
daria, saru' mana, la fel si tie, imi cer scuze ca n-am intrat, sper ca v-ati sarbatorit frumos!!!!
am vazut poze cu vicu, vrabiuta mica si corina cu fetele ei. mi-am delectat ochii cu asa copiii frumosi!
noi suntem liberi azi asa ca profitam sa ne jucam cu pupi mic, sa-l alintam, sa-l dadacim...dupa-amiaza ne ducem la parcul de dinozauri, e fascinat de dino asa ca speram sa-i placa.
noi am iesit in oras sa ne sarbatorim, am mancat niste costite de porc la gratar, un deliciu, sa-ti mananci si degetele, i-am cumparat lui tati un radio-satelit de care e tare bucuros si io inca astept cadoul. un inel superb
va pupic pe toate/toti si mai povestim maine cand ajung si eu la munci!
philip&andreea
copilasi dragalasi
kim222 spune:
Vazut Lia vrabiuta roz..o dulce. Eu am intrebat de cresa...pt ca aici pina la 3 ani asa se numeste....Care-i faza cu Gabi si gradi? M-ai pierdut!
As dormi mai putin, dar as visa mai mult, intelegand ca pentru fiecare minut in care inchidem ochii, pierdem saizeci de secunde de lumina.
diana21 spune:
Cristalina, multumesc pentru intelegere, acum m-am calmat, intre timp a venit si dl. tatic si am primit si cadouri!
Marcela, ma bucur mult ca e ok, va pupam! Ianca a vazut pozele cu Lia si apoi m-a intrbat toata seara de ea:"Ida?" Eu:"E la bunica ei, se joaca prin curte.", dupa care din nou:"Ida?"....si tot asa pana am culcat-o. Am dus-o la dr. sa-i fac niste teste pt. alergie ca ma omaora cu "mutii" (mucii). Sper sa nu fie ceva nasol, gen alergie la praf sa la polen. Maine aflu exact.
Dana, ai un bebe strumf strengarel, sa-ti traiasca!
Va las, ca se facu doua noaptea, pupici si salutari fetelor de dimineata!!!
Diana, 28 ani, gemeni/rac
Ianca Printesica si Super Mamica
http://community.webshots.com/user/ianca14
g_ioana spune:
Neatza,neatza azi am inceput ziua bine,"baca Geta" a fost cuminte si a facut schimb de stafeta corect,asa ca mandruta mea nu a plans deloc.
Am vizionat poze cu copii frumosi si cuminti,super tare noul prieten al lui Vicu si mare dragoste intre ei,si printesa roz Lia!!
Ii tinem pumnii Cristalinei sa treaca cu bine peste ziua de azi!!
Eu deja am probleme cu explicatiile pe care trebuie sa i le dau Mariei,nu stiu daca ati vazut noua reclama la prezervative de pe canalele de muzica,dar Maria de cate ori o vede ma intreaba "ce-i acolo,da'acolo ce-i?"raspuns corect "pastarnaci care fug de la piatza in sacosa"
pupici si o zi buna
http://photos.yahoo.com/gorodeii
roxanaz spune:
neatza
maaah am niste nervi....comandasem doua carti cu winnie the pooh ptr piticu meu de 1 iunie..si nu vin! acu am primit mail ca vin altele....dar alea nu! uffff ce ma oftic! asa ca azi....trebuie sa vad ce ii iau de ziua internationala a piticilor crizati si cu nervi in dos.
Olivia 4000 de lei noi. adica 1100 euroi. Gabi vrea sa isi deschida gradi....si se fac liste de asteptare deja
Diana bine ca ti-a trecut frica.
Cristal multa bafta azi!!!!
Marcela asa cu sefii astia....oricum tre sa asculte de altii!
fug la treaba....revin!
o zi superba tuturor.
roberta04 spune:
Buna dimineata!
Pupicei pentru vrabiuta mica si scumpica, ce bine-i sta cu palariuta roz! Si pentru Vicu cel shmecherash !
Am vrut sa vad si pozele cu Pat la malul marii, ca ieri n-am apucat, da' tre' sa mai bag niste cofeina in mine ca sa fiu in stare sa le gasesc prin urma.
Eu deocamdata sunt mama prin corespondenta, nu l-am vazut pe Gras de 2 zile si parca a trecut o luna! Olivia, la tine ma gandesc, oare cum e sa-ti stii copilul asa departe?!
IOANA, tare faza cu pastarnacii, am ras de una singura prin casa!
CRISTALINA, iti tinem pumnii sa fie totul bine!
LIA, ai mai multa grija de tine si mai lasa-i pe adultii din jurul tau sa se descurce! Vreau sa-ti povestesc ca eu am stat cu ai mei pana la venerabila varsta de 32 de ani, mama mea este foarte bolnava si am ingrijit-o din toate puterile mele (in vara anului 2000 am slabit 10 kg de cat alergam intre casa, serviciu, spitale)si nu mai stiam de mine, asa ca am inceput si eu sa fac pusee de tensiune, tahicardie si multe altele, chestii pe care le resimt s acum si ma simt asa de vinovata ca nu mai sunt in stare sa fac eforturi mari pentru puiul meu!Nu spun ca-mi pare rau, dar uneori ma gandesc ca si la spital se da mancare, ca mai sunt multi altii prin familie care s-au obisnuit sa sar numai eu....
Hai ca devin patetica!
O zi buna!
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabrielab_ro/my_photos
Mami+ MATEI-GEORGE (23.08.2004)
Povestea nasterii: http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36243