Mamici de ianuarie-februarie 2007 (2)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oana_bucur spune:

Intrebare...eu de abia joi ajung ptr prima vizita la medic...si de abia am o saptamana peste menstra ce trebuia sa apara dar n-a mai venit (ce bine!)...
Cum se socotesc saptamanile de sarcina?
Cumva de la prima zi a ultimei menstre pe care ai avut-o?

http://pg.photos.yahoo.com/ph/bluellullaby/album?.dir=/c4dere2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasia spune:

buna, burticute!felicitari tuturor
oana bucur, asa te va intreba si dr, asa consideri sarcina din prima zi de la um;
va incurajez pe fetele care au sau vor avea probleme cu greturile, la mine a fost groaznic, din sapt 7 pana in 15-16, n-am suportat fructele, lactatele, carne, mai nimic, am trait doar cu piure si ciorbita strecurata, cand n-o varsam si pe asta, am la greu, indiferent daca era zi sau 12 noaptea, dar au trecut toate, ganditi-va la bebe, asta este mai important;nu va faceti probleme pt bb in perioada cand nu puteti sa mancati, nu pateste nimic, deocamdata are "bufet suedez" la dispozitie, asa ca nu-l tineti flamand;
pupici si sarcini cat mai usoare!
anasia 30 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns romaria spune:

Buna fetelor!
Cum mai stati cu greturile, eu inca le am si ma chinui sa mananc. De ieri a inceput sa ma doara si mijlocul (asta stiu e boala mai veche).
Sper sa-mi treaca de la sine ca am inteles ca nu pot sa folosesc nici macar unguente.
Va pupic pe toate
Romaria 8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pepsi spune:

buna fetelor, ma pun si eu pe lista, ieri am aflat vestea, SINT INSARCINATA!!!!!4-5 saptamini, data posibila a nasterii 05 februarie 2007. sint o mare norocoasa, cu primul meu pui am ramas din prima si cu al doilea din a-2-a, de-a dreptul norocoasa, acuma sanatos sa fie!
in rest problemele normale legate de sarcina.....
sanatate la toata lumea

Flavia, mama lui Dominic 17 mai 2004
http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/sgflavia/album?.dir=/f878
http://community.webshots.com/user/pepsidominic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dolphin9913 spune:

Da, intradevar asa am auzit si eu ca nu este indicat sushi in timpul sarcini, dar asta vorbindu-se doar prin partea europei.
La prima sarcina tot asa am mancat sushi chiar in fiecare sapt ( sushi este mancarea mea preferata) si nu am avut nimic nici eu nici yulia, si chiar nenea doct nu mi-a spus nimic ca face rau.
mai demult am intrebat pe socrela, sotul si m-au luat la ras .....au zis ca nu e adevarat.
Dar voi daca stiti ceva ca e sigur nu mancati ....lasati-ma pe mine ca mananc si pt voi
deocamdata vad ca nu mai am greturi si sper so tin tot asa.
astept sa vina yuli de la gradi deja mi sa facut dor de ea.
Va pupic si pe bebic

POZICI www.snugglepie.com/ezb/368410.png" target="_blank">YULIA siwww.snugglepie.com/ezb/499794.png" target="_blank">BEBE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_bucur spune:

Felicitari, Pepsi...si bine ai venit printre noi.

Asadar, fetelor, daca prima zi a ultimei menstre pe care am avut-o a fost 23 aprilie inseamna ca am 5 saptamani!?
Hmmm...mie imi parea normal sa se socoteasca de la data ovulatiei cand a avut loc minunea... dar ce stiu eu!?

Ieri mi s-a facut brusc greata (prima data) foarte rapid in cada si am iesit la fel de rapid, am luat o vit C ...si...Ramonaa...vreau sa-ti zic ca a cam functionat. Puteti incerca poate are efect si la voi.

Va pupacesc si va doresc o dimineata frumoasa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fabya spune:

Buna dimineata la burticii
Va citesc zilnic si ma bucur ca sunte-ti bine cu toate ,ma bucur pt gabriela s si iti doresc multa sanatate ,fericire alaturi de puiutul tau.
Daconst ma bucur ca ai fost la ecog.si in sfirsit te-ai linistit ca totul e Ok si poti merge in concediu....te-am urmatit si ma bucur ca acele pete de singe nu au influentat nimica rau bebele...domnea ajuta sa fie bine pina la capatul celor 40 de saptamani la toate fetele.
Eu am sa va mai scriu mai multe dar mai e timp
va pupic

Sa aveti o zi usoara si plina de surprize placute
Fabya

" Dragostea inseamna suferinta, si cum multi fug de suferinta, putini sunt cei care iubesc cu adevarat.''

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CoraHope spune:

Am auzit bataile inimii se vad la eco incepand cu saptamana 7.
E adevarat?

Cora, 6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CoraHope spune:

Voi luati vreun medicament (vitamina)?
Acid floic, fier, iod?
Sau prenatal?

Mersi
Cora, 6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catalina spune:

Neata fetele,
Am fost azi la medic, la dra Neamtu de la Parhon - la echografia la care eram programata inainte sa plece dansa din tara. Dupa ceea ce spune dansa sunt ok, desi a vazut o mica desprindere de placenta. Eu bineinteles ca am cam inlemnit cand am auzit-o dar mi-a zis sa nu imi fac probleme. Daca zice ea ... I-am zis de fibrom si mi-a spus ca nu e nici un fibrom si ca la Giulesti au vedenii. Cred ca la 10 medici daca mergi auzi 10 chestii....
Mi-a zis ca ne mai vedem peste 3 saptamani, mai precis pe 27 pentru "pliul nucal" - CE ESTE ASTA FETELOR???? M-a bagat in ceata ...
Intre timp m-a pus sa imi fac programare la Herghelegiu la Sanador. Cica dureaza vreo trei luni pana ma poate primi si e tocmai bine ca ei ii trebuie sa mai treaca peste 10 saptamani pana sa ma vada el.
Stie cineva cat e scorul?
Va pup

Catalina

Mergi la inceput