Mamici de ianuarie-februarie 2007 (2)
Raspunsuri - Pagina 8
oana_bucur spune:
Ramonaa...doctorul ti-a dat vitamina C ptr greturi?
Cat si cand le iei? Chiar ma intereseaza...nu ptr mine caci deocamdata stau bine la partea asta dar am o prietena care sufera tare si de mult.
sim spune:
Buuun, incepand de ieri cred ca am intrat si eu in perioada de gretzuri...aproape ca uitasem cat sunt de nesuferite. Aseara am dormit cu punga langa mine, in caz ca imi vine "inspiratia" in timpul noptii. Din fericire n-am executat "procedee artistice" inca, dar am ghemul in stomac toaaata ziulica. Inca n-au aparut preferinte la mancare, dar nici astea nu cred ca sunt departe.
Un lucru nu-mi mai amintesc: oare cand oi fi scapat de greturi la prima sarcina? Chiar nu mai stiu cand se calmeaza. Unii spun ca dispar atunci cand misca puiul...asa ca mai am ceva de asteptat.
Dolphyn uite ca nu mai stiu unde citisem ca sushi nu prea ar fi indicat in sarcina. Chiar ma gandeam cate femei din Japonia tin cont de chestia asta. Si mi se facuse si mie o pofta de sushiiii...ca sotul mai avea putin si facea rezervare la restaurant.
O zi frumoasa va doresc!
Simona 5+ si Ruxi
ramonaa spune:
Oana dr. mi-a dat sa iau vitamina C 2-3 pe zi si vit. B6 si vit. E 1/zi tot pentru geturi. Nu am luat decat vitamina C si mi-a facut bine. Toate au fost optionale, adica le iau daca vreau. Dr. de familie mi-a dat alt medicament pentru greata dar nu l-am luat pentru ca ma feresc sa iau nu stiu ce pastile in aceasta perioada.
Srcina usoara tie si prietenei tale!
poze 1
poze 2
Ramona si Robert (15 ianuarie 2004)
oana_bucur spune:
Dolphin... eu vazusem un documentar pe discovery cu diverse bacterii si viermisori...pomeneau de sushi ca gazda ptr o serie dintre ele...
Pe de alta parte ma gandesc si io ca sim...cate femei asiatice au tinut cont de asta!?
Asta este...
Daconst spune:
Asa stiam si eu ca trebuie sa ne ferim de peste crud si carne cruda.
Doar ca nu poti fi sigura ce-i bine si ce nu.La fel ca si ficatul crenvustii,ouale si branza moale.E cam greu sa tii cont de toate.
Am citit multe despre ce e bine si ce nu,doar ca in practica e mai greu,mai ale daca ai pofte.
Azi merg la dr fetelor si sper sa vin cu vesti bune.Culmea e ca n-am greturi deloc si nici sani durerosi.Oare o fi bine?Doar usoare dureri de ovare.
Va scriu cind ma intorc.
Dana 7+
geendory spune:
LA MULTI ANI!tuturor sarbatoritelor,
Fetelor eu vreau sa va zic ca am o zi de cosmar am stat degeaba la munca toata ziua,mia fost extraordinar de rau astazi :multe partide de si ameteli la greu simt ca o sa cad din picioare,dar sper sa depasesc situatia,ma incurajeaza colegele ca poate am "norocul"sa o tin asa pana la 3-4 luni.
Sa nu va mai zic ca sani ma dor groaznic nici apa la dus nu o mai suport.Si momentan nu prea pot sa mananc mult si foarte rar.Totusi sper sa am o sarcina sanatoasa sa nu am probleme cu bebicul.
Pt Aly-Felicitari pt gemni ,o sa fie mai greu dar scapi din prima .
Mai vb ,va pupic
lizard spune:
Fetelor ma termina greturile. Nu mai pot sa fac nimic. Mai rau ca ma apuca pe la pranz si ma tin toata ziua. Ieri am vomat tot din mine. Sper sa treaca repede ca e destul de rau. Durerile de burtica au cam incetat, de vreo 2 zile nu mai simt nici o intepatura. Pofte am cu carul si daca imi vine ceva in minte ma gandesc toata ziulica daca nu pot sa-l procur. Asta e, trebuie sa indur.
Pupici si la cat mai multein listuta.
oana_bucur spune:
Geendory...ia fiecare zi pe rand si traieste-le asa cum vin incercand sa nu-ti mai faci griji ptr ziua de maine. Incearca si tu ce zicea Ramona ptr greturi...dat de doctorul ei...
vit C pana la 2-3 pe zi si/sau vit E 1 pe zi. Ea zice ca a functionat .
Ignatica spune:
Buna burtici mai mici,
pentru greturi incercati bomboane de menta. Sunt foarte racoroase, pe mine m-au ajutat foarte mult. Eu am avut greturi pana in saptamana 17.
Va pup si capul sus, trebuie sa fim puternice pentru bebeii nostri si sa infruntam neplacerile sarcinii.
Ignatica
26+
Daconst spune:
Am ajuns acasa si sunt tare fericita ca totul e bine.Dr m-a asigurat ca totul e perfect normal si sanse de avort spontan sunt 0.Cica am unda verde sa plec si in concediu.Tare bine mi-a prins.
Se mirau asistentele ca n-am greturi sau ameteli,dar sper sa ramana asa ca pina acum.Nici sanii nu-s asa mari si nici durerosi.
Am mai facut analize la sange,urina si eco.Inimioara lui bb bate si are 1,53cm,deci e in grafic. :wink:
Pupici la burtici!
Dana 7+