Mamici de ianuarie-februarie 2007 (2)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns valen spune:

La multi ani Gabriela si felicitari pt. decizia luata.Gabriela si Sarah-Marie, 30.09.2005 Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_bucur spune:

LA MULTI ANI GABRIELA!!!!
Sa ai o zi frumoasa cu mult zambet si drag. Daca sufletul ti s-a linistit precum se vede inseamna ca ai luat cea mai buna decizie...o decizie frumoasa.
Sa ai parte de un an magic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns romaria spune:

La multi ani Gabirele . Vad ca suntem multe in zodia Gemeni .
Data mea de nastere este 5.06.1972.
Cred ca sunt cea mai "tinerica":)
O duminica placuta,
Romaria 8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daconst spune:

La multi ani Gabriela!!!
Aly,felicitari pentru gemeni!
As vrea sa te intreb daca mai ai in familie sau daca te asteptai?Te intreb ca la mine sunt sanse mari.
Si mama si bunica au avut gemeni,deci sansele sunt mari.Maine merg la control si va spun ce vesti am!

Duminica placuta va doresc!

Dana 7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alydumy spune:

daconst nu avem gemeni in familie dar am facut stimulare o luna (asta in care s-a si intamplat) care duce la asa ceva
dar sa stii ca eu de la inceput cand am aflat ca sunt insarcinata (pana la ajung la medic) am simtit ca sunt doi
ar fi super sa ai si tu gemeni pt ca asa putem schimba impresii
tu vrei gemenii?
pentru mine a fost cam socant

aly

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dolphin9913 spune:

Buna dimineata burtici.
ALY felicitari pt bebeii si o sarcina usoara.
Si bunica mea e din gemeni, dar cand am facut eco nu sa vazut decat un saculet.
Fetelor 3 zile la rand mi-a fost rau de tot.
Ce credeti ca am facut ??!!acum nu vreau sa va fac pofta ( abtineti-va sa nu treceti prin ce am trecut eu) am mancat o salata de castraveti cu rosii , carnita si cartofii prajiti cu o mare pofta ...dimineata ma trezeam in 4 labe de rau ce imi era.
Sambata am zis sa trecem si noi pe la socrela ca nu ne-am mai vazut de 1 luna.Ne-a invitat la sushi sa papam , iar am mancat cu mare pofta dar acum parca mi-a trecut greata si tot raul care-l aveam.
Asa ca de acum incolo mi-am propus sa mananc sushi cand imi e rau.
Si apropos de ficat , mi-e la prima sarcina nenea doct mi-a zis sa mananc cat mai mult ficat , spanac si ce mai contine Fe .
Am fugit ca am treaba si pupici la burtici

POZICI www.snugglepie.com/ezb/368410.png" target="_blank">YULIA siwww.snugglepie.com/ezb/499794.png" target="_blank">BEBE

Mergi la inceput

Dar care este pana la urma explicatia ptr recomandarea de a evita ficatul?

Mergi la inceput

Fetelor nu stiu cum e la voi dar io parca am dat iama in ceapa si usturoi...si incep dis de dimineata cu ele.Imi placeau si inainte dar acu parca nu mai iau pauza. Din pacate mai scap si niste cremvusti dimineata...eu sunt obisnuita cu mezeluri dimineata si nu prea stiu cu ce sa le inlocuiesc...ma chinui doar sa mai strecor cascaval, caci nu prea sunt fan de lactate.

Va pup si va doresc o dimineata placuta.

http://pg.photos.yahoo.com/ph/bluellullaby/album?.dir=/c4dere2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonaa spune:

Buna ziua!
Le urez si eu sarcina usoara noilor gravidute.
Aly felicitari pentru gemeni!
Daconst am observat ca DPN e diferita de a ta dar eu am trecut-o pe cea care mi-a spus-o la ecograf. La primul copil am fost la acelasi ecograf si DPN a fost corecta. Acum voi vedea mai tarziu care va fi data.
Gabi cu intarziere iti doresc "La Multi ani!" sa fi fericita si sa ai un copilas sanatos.
Eu ma simt mai bine, in week-end dorm mult si ma refac pentru noua saptamana. Am fost si la controlul ginecologic si totul este ok. Mi-a dat ceva vitamine si no-spa pentru durerile de burtica. In ultimele zile nu m-a mai durut, asa ca nu am luat pastile. Pentru greata mi-a dat vitamina C (a avut efect- in sfarsit).
Daca tot vorbiti de mancaruri eu am avut pofta ieri de cartofi prajiti cu bulion. Si i-am mancat cu o pofta ca mi-era si mie teama sa nu mi se faca rau.
Va doresc o saptamana usoara!
pe burtici!

poze 1
poze 2

Ramona si Robert (15 ianuarie 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristinna spune:

Buna dim fetele
Cu intarziere ii urez si eu GABRIELEI "La multi ani" si sa ai parte de tot ceea ce e mai bun pe lumea asta!!!
Oanabine ai venit la mamici!
Romaria bine ai venit intre noi si iti doresc o sarcina usoara si un bebik sanatos
Alyscumpa, felicitari pentru gemeni, sa-ti creasca mari si voinici.
Fetelor eu vineri am intrat in saptamana 7 si sambata am inceput tura cu in fiecare seara. Pe langa faptul ca am gustul ala metalic in gura si nu am pofta de mancare, asta mai lipsea, dar sper sa nu ma tina foarte mult.
In rest sunt foarte fericita pt minunea care o am in burtik si ma rog la D-zeu sa duc sarcina cu bine pana in momentul in care voi face cunostinta cu puiutul meu.

Va pe toate

Cristinna 7+

Mergi la inceput